Şimdi Ara

Ekran Kartı fanından ses geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte RTX 3060 Eagle 12 GB marka ekran kartı var elimde kasada ekran kartının fanları alt tarafa bakıyor bu şekilde durduğunda kart fanlar çalışmaya başlarken sürtme sesi ve titreşim geliyor fan %40 lara ulaştığında herhangi bir ses ve titreşim yok. Kasayı yan yatırdığımda yani ekran kartı dik durduğunda fanların sola baktığı şekilde herhangi bir sorun yok ses ve titreşim gelmiyor sıkıntı ne dir çözemedim yardımcı olabilecek veya aynı sorunu yaşamış olan var mı?

Ekran Kartı fanından ses geliyor.

• Rekktoo28 R kullanıcısına yanıt
    Bende Asus Dual 3060 var. Benzer sıkıntıyı ben de bazen yaşıyorum. Bende fan devri %80lerde gezerken oluyordu genelde. Şu sıralar pek olmuyor. Sıkıntı varken kartı baya inceledim, temizlik yaptım ama sorunu bulamadım. İlk tahminim fan motorunundan kaynaklanan bir şey olduğuydu ama emin de değilim. Garantisi bittiyse fan değişikliği veya söküp bi kontrol yapılabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende sadece ilk çalıştığında oluyor sıkıntı windforce fanlarda oluyormuş bu sıkıntı kartta sorun olduğunu düşünmüyorum yan dururken yapmıyor şuan öyle kullanıyorum ama sinir bozucu çözüm bulamadım hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.