Şimdi Ara

Kasadan Tik Sesi, Sorun Ekran Kartı Mı? (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar videoların hepsini Witcher 3 oyunu açıkken çektim zaten bu sesler sadece oyunlara girdiğimde gelmeye başladı son 1 haftadır. Ekran kartım Msi Gtx970 4G, garantisi devam ediyor fakat ben bu işlerden pek anlamadığım için emin olamadım ama sorun ekran kartındaymış gibi geldi. Burdaki tecrübeli ve bilgili arkadaşlarda aynı fikirde ise garantiye götürmeyi düşünüyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

• ekran kartı fanlarına değen bir sticker filan var mı
  • KnightOfCups kullanıcısına yanıt
    Hdd mi kullanıyorsun ssd mi?
  • İkiside var, SSD'de sadece windows yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 10 Eylül 2016; 0:06:00 >
  • Yok hocam zaten bu sorun kendini hemen hemen Nvidia'nın BF1 için yayınladığı güncellemeyi kurduktan sonra kendini gösterdi o aralar betaya da katıldım güncellemeden önce sıkıntı yoktu 1,2 gün sonra farkettim çıkan sesleri belkide rastlantıdır bilemiyorum ama hani genel olarak şuanda oynadığım oyunlarda da bir performans düşmesi yaşamıyorum ama çıkan ''tik'' sesi çektiğim videolardan çok daha yüksek sesli ve genel olarak oyun oynarken kasadan gelen gürültüde artmış vaziyette fakat bazen oyun oynarken belli aralalıklarla eskisi gibi düzgün çalışıyor sonra tekrar aynı sıkıntı. Belki kasa pislenmiştir diye içinide temizledim ama düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 10 Eylül 2016; 0:37:19 >
  • onboar ekran kartıyla ses gelecek mi diye dene kartı cıkarıp, en iyisi garantiye gönder değişim filan iste belki bir yeni seriyi göndeririler.
  • muhtemelen ekran kartından.

coil whine olmuş senin kart..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bayramdan sonra garantiye götüreyim. Ona göre konuyu güncellerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.