arkadaslar benım bı arkadasın baslıktakı laptopu var. format attık. ancak bu eleman driver cdlerını kaybetmıs. sımdı de yana anakart surucusu arıyorruz. kendı sıtesınden baktık bu bı suru surucu var. bu laptopun suruculerınin oldugu sayfasından baktık anakart surucusu yok.egerkı bu laptopun anakart marka ve modelını bilen yadaa oldugu bı sıte adresı bılen varsa lınk verırse cok sevıncem.kafamı sısırdı bu cocuk.
anakarti surucusu diye bisey olmaz anakart cdsi diye bisey olur ve bu cd icinde teker teker wiresless ekran ses ethernet modem ... gibi aygitlarin surucusu olur bu bilgi isiginda
vista uyumlu butun suruculeri teker teker indireceksin bu sayfada hem vista hemde xp suruculeri var isletim sistemi ne ise ona uyumlu olan linki tikla
arkadaşlar benimki vr320 windows7 yüklü buna driver bulamıyorum
arkadaşlar size bişi sormak istiyorum? bende vr320x modeli var ,arkadaşımdan aldım fakat batarya ile ilgili ufak bir sorun yaşıyorum.. laptop bataryayı görmüyor,,fakat şarj ediyor ve şarjlı olarak 1 saat boyuncca kullanabiliyorum yani pil ölü değil ve adaptörde sorun yok.. bir kaç bilgisayarcıya sordum ve driveri yüklü değildir dediler. ben driverini bulamadım.. msı vr320x veya vr320 modelinin batarya driveri var mı ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme