Şimdi Ara

MSI mi Asus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. İki laptop arasında kaldım tavsiyelerinizi merak ediyorum. Biraz oyun fazlasıyla grafik tasarım ve 3d programlarını kullanacağım. İki model hoşuma gitti . Hem performans hemde uzun ömürlü olma açısından fikir verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulArt -- 2 Temmuz 2023; 21:42:5 >

• Bu model daha mantıklı. İşlemcisi 13700H, ekran kartı 4070.

www.sepetist.com
    Sepetist.com HP VICTUS 16-R0008NT Intel Core i7 13700H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 8GD6 16.1 FHD IPS 144Hz FreeDos 7P633EA Dizüstü Bilgisayar
    https://www.sepetist.com/hp-victus-16-r0008nt-intel-core-i7-13700h-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx-4070-8gd6-161-fhd-ips-144hz-freedos-7p633ea-dizustu-bilgisayar-pmu2038
  • Asus ROG modellerine bakmanı öneririm Vatan veya Mediamarkttan. Çünkü ROG modellerin kasası hem plastik değil hem de soğutması daha kaliteli diğer markalara kıyasla

• Hocam roglar çok pahalı, hp de bana asus kadar güven vermiyor açıkçası.

• Tuf serisine bak kanka o zaman

• Zaten o seriden alıyormuşsun  

• kafamı kurcalayan ryzen 9 mu olmalı yoksa i7 mi ondan emin olamadım. yoksa fiyat olarak iyi. hb yorumlarıda iyi fakat r9 u soğutmak biraz zor olurmuş gibi geldi bana. para bulursam rog strixlere bakacağım :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Asus mu Lenovo mu???
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SoulArt S kullanıcısına yanıt

Ryzen 9 bir tık daha fazla ısındığı doğru fakat R9 ile I7 arasında sınıf farkı var R9 özellikle oyun performansı olarak çok daha ileride. ROG Strix bakıyorsanız ısınma konusunda hiç dert etmeyin, Laptop tarafında dünyanın en iyi soğutucularına sahip. Başınızı ağrtımaz.

• Birde bu çıktı şimdi. Msi 4070 li makine... Fiyat olarak 43k çok iyi gibi geldi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.