Şimdi Ara

MSI mı MONSTER mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyun icin laptop almayı dusunuyorum MSI GE72 6QD apache pro 267XTR ve MONSTER ABRA A7 V6.4.1arasında kaldım

MSI da i7 6700HQ 8 gb ddr4 2133 mhz ram 2 gb GTX960m ekran kartı 128 gb ssd 1TB hdd ve metal kasa var
    4314 tl

MOSNTER da i7 6700HQ 8gb ddr3l 1866 mhz ram 4 gb GTX960m ekran kartı 240 gb ssd 1TB hdd ve plastik kasa var 4321 tl sizce hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende cevapları merak ediyorum, takipteyim
  • Kesinlikle MSI'dan şaşmayın. Monster'lar servisten çıkmamasıyla ünlüdür. Daha iyi bileşenleri dandik bir kasaya sıkıştırırlar ve millete itelerler. Kasa kalitesi, dayanıklılığı, malzeme kalitesi olarak kötüler Monster'lar, ileride üzer sizi. Soğutma olarak da MSI daha başarılı. Ek olarak çok daha hoş bir tasarım, harika bir klavye, gelen ek yazılımlar ve özellikler, kaliteli bileşenleri ve sayılabilecek daha pek çok şey nedeniyle MSI'dan şaşmamalısınız.
  • Banada MSI daha saglam ve kaliteli geldi monsterın ekran kartı ve ssd si yuksek ama plastik kasa ve malzeme biraz kalıtesiz gozuktu bana msı metal kasa falan daha iyi msı ı alacagım muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester_boy

Banada MSI daha saglam ve kaliteli geldi monsterın ekran kartı ve ssd si yuksek ama plastik kasa ve malzeme biraz kalıtesiz gozuktu bana msı metal kasa falan daha iyi msı ı alacagım muhtemelen

Muhtemeleni kesin yapın inanın Monster alacağınıza pişman olursunuz.
  • Monster kullanıcısı olarak, Monsterdan uzak dur diyorum

Çok sorunlu bende ilerde MSI alacam
  • Yani kasa monster t5 ve t7'ler absürd şekilde kaliteli. Yeni clevo barebonelar. Kaliteli slim alüminyum kasa, 3 fanlı soğutma ve ips panel vs vs... Msi cooler boost falan 3 hikaye kıyaslayınca. 1,5 senedir t5 v4.1 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Markaya para vermeyin boşuna.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.