Şimdi Ara

msı mı monster mı acıl marka ve model tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem oyun hemde okul için kullana bileceğim bir laptop lazım bütçe belirsiz ama 4000-5000 tl arası olabilir. Bana alınabilecek en uygun ve beni uzun bir süre idare edebilcek bir laptop tavsiyesi edebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler

Not: Başka marka ve modellerede açığım ama sanırım en iyileri msı ve monster

• Bende çok kararsızım bu konuda Monstera aldığın fiyata aynı özellikte MSI alamıyosun malesef yoksa tercihim MSI dan yana olurdu.Bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyor ?
  • Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyeleri çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle selamlar.
    Ben yaklaşık 1aydır araştırıyorum ben de bu iki marka arasında kaldım bir de asus var tabi.
    Monster markasına güvenmediğimi belirteyim.
    Sonradan sorun çıkarsa uğraşırım yetkili servisin müdavimi olurum diyosanız monster alın. Ben tercihimi msi dan yana kullandım ve 1-2 güne kadar almayı düşünüyorum.
    Her ne kadar fiyat farkı olsa da yıllarca kullanıcağımız bir ürün alıyoruz ve msi da kendini ispatlamış bir marka. Msi da da sorun çıkabilir elbet elektronik sonuçta biraz da şans işi ama etrafta monster ile ilgili haddinden fazla olumsuz yorum gördügüm için bunu yazıyorum. Karar size kalmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirmizi_

Öncelikle selamlar.
    Ben yaklaşık 1aydır araştırıyorum ben de bu iki marka arasında kaldım bir de asus var tabi.
    Monster markasına güvenmediğimi belirteyim.
    Sonradan sorun çıkarsa uğraşırım yetkili servisin müdavimi olurum diyosanız monster alın. Ben tercihimi msi dan yana kullandım ve 1-2 güne kadar almayı düşünüyorum.
    Her ne kadar fiyat farkı olsa da yıllarca kullanıcağımız bir ürün alıyoruz ve msi da kendini ispatlamış bir marka. Msi da da sorun çıkabilir elbet elektronik sonuçta biraz da şans işi ama etrafta monster ile ilgili haddinden fazla olumsuz yorum gördügüm için bunu yazıyorum. Karar size kalmış...

yorumunuz için teşşekkürler acaba hangi modelini tercih ettiniz ?
  • onrraydnn kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım hala karar aşamasındayım malesef :(
    Ge62 veya ge72 serisinden alıcam kesin gibi.
    60-70 modellerini tercih etmeyin bence 62-72 serileri çoğu yönden daha kaliteli.
    Ge62 yada 72 lerden istediginiz modeli araştırabilirsiniz bütçenize göre.kafanıza takılanları sorabilirsiniz yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirmizi_

Henüz almadım hala karar aşamasındayım malesef :(
    Ge62 veya ge72 serisinden alıcam kesin gibi.
    60-70 modellerini tercih etmeyin bence 62-72 serileri çoğu yönden daha kaliteli.
    Ge62 yada 72 lerden istediginiz modeli araştırabilirsiniz bütçenize göre.kafanıza takılanları sorabilirsiniz yine

msı ile ile ilgili ısınma problemleri var diyolar bu konuyu araştırdınız mı hiç bu yüzden monster daha bi cazip geldi
  • onrraydnn kullanıcısına yanıt
    söyledigim serilerin soğutması güzelmiş tavsiye etmemin bir sebebi de o. Ama monster ın soğutması daha iyi olabilir.
  • Msi gtx960 ekran kartli , i7 hq işlemcili modellerini öneririm .

-bu özeliklere sahip bir notebook oyun oynarken işlemci 65 85 arası ısıya çıkar. Oyunlara bağlı bazi dandik oyunlarda 85 e çıkıyor lakin grafiği iyi bazi oyunlarda 65 i geçmiyor. Notebook(yüksek grafik kalitesinde ) isinir ya , buna çözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkaraburc -- 19 Aralık 2015; 22:31:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yarın monster'a bakmayı planlıyorum.
  • bütçen fazlaysa msı al bütçen fazla degilse monster al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Ben yarın monster'a bakmayı planlıyorum.

baktıntan sonra yorumlarınızı burdada paylaşıp bizi bilgilendirimisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.