Şimdi Ara

MSI Monitörlerde Hepsiburada KDV İndirimi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de aldım bir adet bakalım güzel fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: sithicus

ben de aldım bir adet bakalım güzel fiyat

Hayırlı olsun.  

• Mp272 ips monitör alınır mı? İşyerine lazım iki adet hoparlörde varmış ama yeni model herhalde internette pek yorum bulamadım. Günde 8-10 saat ekran başındayız asus var bi tane gözü çok yoruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a Hepsiburada monitör konusunda iyice araştırdım. Ölü pixel çıkması durumunda iade almıyor milleti uğratırıyorlar . Şikayet varda bir sürü konu var bu durum hakkında lütfen beğenelim üste kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Full HD monitöre artık 3000 değil, bu 2200 bile verilmez ama hemen iade edin, bunu alın bence...

Alıntıları Göster

Bunu da aldım, diğerinin topladım kutuya koydum iade işlemlerini başlatacağım. 2.200 TL günümüz kuruyla maalesef çok uçuk bir rakam değil artık. Gönül ister ki 2K kaldıracak bir sistemimiz olsun 2K monitör alalım ancak el mecbur 1080p kullanacağımızdan iyisini seçmeye çalışıyorum. Asus tuf gaming vg24vq modelini ay başında almıştım ve ölü pikselden iade etmiştim. Onun da fiyatı 2.000 TL'lere yakın. Görüntü olarak bununla arasında çok fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ajea-

1080p 144hz 27inc icin bu fiyat abarti degil mi bilmediğim bi ozelligi mi var acaba ips tamam ama indirimli hali bile 2200 cok

Nispeten kaliteli markalardan almaya kalkarsanız maalesef fiyatlar yükseliyor. Bunu almasaydım Gigabyte M27F modelini düşünüyordum. O da bir an da 2.500 TL seviyesine gelince kararımı MSI'dan yana kullandım. Üçüncü seçeneğim ise LG 27GL850'ydi onda da kullanıp memnun olan da vardı, renklerini beğenmeyen de. Riske giremedim. Bu modelde kötü yoruma pek rastlamadım.

• MSI Optix MAG274QRF-QD modelini aldım. Bugün elime ulaştı fakat ekranında 3 tane ölü piksel ve 5 tane piksel büyüklüğünde bir leke vardı. Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm umarım sorunsuz bir şekilde değiştirirler. Monitör muazzam görünüyor fakat bu sorunu yaşamış olmam canımı sıktı.

• goku2 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, umarım hızlıca halledilir. Kutu ne durumdaydı? Siyah koruma bandı var mıydı?
  • quote:

Geçmiş olsun, umarım hızlıca halledilir. Kutu ne durumdaydı? Siyah koruma bandı var mıydı?

Teşekkür ederim, koruma bandı açılmamıştı hocam. Sıfır ürün gelmesine rağmen böyle bir sorun oldu. Bu monitörlerdeki ölü piksel olayının hala çözülmesine anlam veremiyorum. Üretim bandından çıkan ürünü test etmek çok mu zor. Hepsiburada kapıdan alacakmış kargoyu, inşallah yenisiyle değiştirirler.

• goku2 kullanıcısına yanıt
    İyi bari uğraştırmamışlar, değiştirirler bence. Benimki de geldi ama daha açamadım, yarın kurarım herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

MSI Optix MAG274QRF-QD modelini aldım. Bugün elime ulaştı fakat ekranında 3 tane ölü piksel ve 5 tane piksel büyüklüğünde bir leke vardı. Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm umarım sorunsuz bir şekilde değiştirirler. Monitör muazzam görünüyor fakat bu sorunu yaşamış olmam canımı sıktı.

Hocam biz de bir arkadaşa aldık, yarın gelecek. İnşallah ölü piksel çıkmaz. İade alırlarsa çok iyi olur, bu konuda Hepsiburada’dan çekiniyorum açıkçası, Amazon olsaydı keşke diyorum hep.

• MAG274QRF-QD ile MAG274QRF arasında ne fark var

MAG274QRF şuan 3.501 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanizm

MAG274QRF-QD ile MAG274QRF arasında ne fark var

MAG274QRF şuan 3.501 TL

QD = "Quantum Dot" özelliği, diğerinde bu yok. Basitçe renk skalası daha geniş, renkler daha doygun, daha gerçekçi diyebiliriz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Şubat 2021; 23:57:38 >
  • quote:

QD = "Quantum Dot" özelliği, diğerinde bu yok. Basitçe renk skalası daha geniş, renkler daha doygun, daha gerçekçi diyebiliriz.  

Alıntıları Göster

Sağolasın hocam geldi mi monitörünüz geldiyse memnun musunuz

• quote:

Sağolasın hocam geldi mi monitörünüz geldiyse memnun musunuz

Alıntıları Göster

Geldi, biraz önce kurdum, hızlıca baktım ölü piksel ya da panelde herhangi bir sıkıntı görmedim, kasa kalitesi biraz kötü ama bu bilinen bir şeydi zaten, bilerek almıştım, panel ise çok kaliteli. MSI kabuğuna cimri içine çömert davranmış. :)

• quote:

Geldi, biraz önce kurdum, hızlıca baktım ölü piksel ya da panelde herhangi bir sıkıntı görmedim, kasa kalitesi biraz kötü ama bu bilinen bir şeydi zaten, bilerek almıştım, panel ise çok kaliteli. MSI kabuğuna cimri içine çömert davranmış. :)

Alıntıları Göster

ben kaçırdım kampanyayı başka bahara artık :) hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın

• quote:

ben kaçırdım kampanyayı başka bahara artık :) hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın

Alıntıları Göster

Çok teşekkürler, umarım daha iyisi sizin olur, bol şans...  

• quote:

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun hocam, daha öncesinde LG GL850 alıp iade etmiştim. Onun kasa kalitesi bayağı kötüydü. Dokununca sallanıyordu monitör, MSI bence kasa kalitesi konusunda iyi bir iş çıkartmış ama maalesef bana gelen monitörün paneli sıkıntılı geldi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.