Şimdi Ara

MSI Monitörlerde Hepsiburada KDV İndirimi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI Monitörlerde Hepsiburada KDV İndirimi!

Kampanya; satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde ve 12 Şubat 23:59’a kadar geçerlidir.

Link:
    www.hepsiburada.com
    MSI Monitörler ve Fiyatları - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/msi/monitorler-c-57?filtreler=satici:Hepsiburada

Aşağıdaki modellerde iddialı indirimler yapılmıştır:

HBV00000OCR45 - OPTIX G24C4

HBV0000128ZAN - OPTIX G27C5

HBV00000U441U - OPTIX MAG251RX

HBV00000XXBNI - OPTIX MAG322CQR

HBV00000ZK35M - CREATOR PS321QR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 10 Şubat 2021; 14:44:13 >

• Daha sabah 165hz Asus Tuf serisi model sipariş verdim zamanlamaniz mükemmel
  • MAG274R

çok iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

MAG274R

çok iyi fiyat.

Bu fiyat aşırı iyi. Dün öğlen 3.000 TL'e aldım.

• arkadaşlar 27 inç monitörde full hd ne kadar iyi olabilir. Monitör arayışı içerisindeyim ama ben daha görmedim 27 inç için full hd çözünürlüğün iyi olduğunu. herkes 27 inç te 2k alınacaksa alınır diyorlar. kararsız kaldım

• Bu markada şans gülmedi bana, ilk aldığımda ölü piksel çıktı, 1 ay sonra değişimden gelende yine çıktı.kullanıyoruz artık böyle. Ama görüntü kalitesi rakiplerine göre daha iyi .
  • 1080p 27 inc de kötü bundan dolayı 27 inc 2k tavsiye ederim 1080p 24 inc ideal. Kendim MSI Optix MAG272QP 27" 1ms WQHD Freesync LED Oyuncu Monitörü

Modelini kullanıyorum gayet memnunum ips monitör deneyimlemek için LG 850B modelini almak istediğimden satışa koydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt

bende var 27 inch full hd ama benim önerim en az 2K almandır. Ben de bir daha alınca 2k alacağım ve benim için oyundan daha önemli çözünürlük. Sonuç olarak IPS panel 2K monitör öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 10 Şubat 2021; 15:59:54 >
  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt
    24” 1080P HD

27” 2K

32” 4K UHD
  • arfyilmaz kullanıcısına yanıt
    1080p 144hz 27inc icin bu fiyat abarti degil mi bilmediğim bi ozelligi mi var acaba ips tamam ama indirimli hali bile 2200 cok
  • Evet bana da son zamanlardaki fiyatlar garip geldi...

Başka bir özellik renk nit vs. olayı mı bu fiyatları mümkün kalıyor anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 10 Şubat 2021; 16:32:55 >
  • G24C4 modelinde metin netliği kötüymüş ve yatay pikseller arası boşluktan ötürü screen door effect olabiliyormuş. İncelemede kontrast oranı da 1500:1, parlaklık 230nit civarında çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 10 Şubat 2021; 18:9:24 >
  • Curved almayın, aldırmayın. Işık sızması illa ki olacağı zaman eğilimli ekranlarda zamanla oluşan iz bırakma problemine denk geleceksiniz.

• gündelik işler film dizi için ve günde 10saat ekrana bakan birisi için hangi modeli önerirsiniz

• Tam da Asus VG27AQ almıştım sabah ama iptal edeceğim...

Güzel fırsat, kaptık bir tane "MSI Optix MAG274QRF-QD" bakalım... MSI Monitörlerde Hepsiburada KDV İndirimi! 

• quote:

Orijinalden alıntı: arfyilmaz

Bu fiyat aşırı iyi. Dün öğlen 3.000 TL'e aldım.

Alıntıları Göster

Full HD monitöre artık 3000 değil, bu 2200 bile verilmez ama hemen iade edin, bunu alın bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Tam da Asus VG27AQ almıştım sabah ama iptal edeceğim...

Güzel fırsat, kaptık bir tane "MSI Optix MAG274QRF-QD" bakalım...  

ps5 2k çalışıyor mu acaba ? 120 hz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arca ACAR

ps5 2k çalışıyor mu acaba ? 120 hz

Alıntıları Göster

Console mode diye bir özelliği var, bakın bakalım:

MSI Global

• Console Mode: This feature is designed to downscale 4k content to 1440p on the PS5. We tested it with our PS5, and it properly downscales 4k, but you're limited to a 60Hz refresh rate and an 8-bit signal over HDMI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Şubat 2021; 18:50:28 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.