Şimdi Ara

Palit GeForce® GTX 1060 6GB Teknobiyotik.com'da 1.198,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yoklukta ekran kartı arayanlara iyi fırsat.
    http://www.teknobiyotik.com/palit-geforcer-gtx-1060-6gb-super-jetstream-ekran-karti-ne51060s15j9-1060j.html#!prettyPhoto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeormormont -- 14 Eylül 2017; 0:49:35 >

• KART BOZULURSA MUADİL ÜRÜN DİYE GTX 1050Tİ GÖNDERİR BU TEKNOBİYOTİK. YAKLAŞMAYIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

KART BOZULURSA MUADİL ÜRÜN DİYE GTX 1050Tİ GÖNDERİR BU TEKNOBİYOTİK. YAKLAŞMAYIN.

Yaptığınız yorum saçma ötesi eger ekran kartı bozulursa muhatabınız satıcı degil servistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

KART BOZULURSA MUADİL ÜRÜN DİYE GTX 1050Tİ GÖNDERİR BU TEKNOBİYOTİK. YAKLAŞMAYIN.

Böyle bir şey yapsalar bile, THH'ye başvurup, fatura bedelinde ki fiyatı iade alırsın. Sıkıntı olmaz yani.
  • quote:

Saçma sapan yorum. GTX1060 serisi üretimden kalkana kadar zaten kartın garantisi çoktan bitmiş olur.
    Yani muadil ürün bile verecek olsalar GTX1060 6GB verirler, ya da para iadesi yaparlar.

Kartın fiyatı çok iyiymiş, ihtiyaç olsa hemen alırdım bi dal.
  • sy1907 kullanıcısına yanıt
    Benim alma niyetim var ama

diğer gtx 1060 lara göre belirgin avantajı dezavantajları var mıdır?
    Bu model oc oluyor mu?
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklı bir tarafınız var, yıllar önce gtx 560ti sahibiydim kart arızalandı ve muadil olarak bana gtx 650 vermeye çalışmışlardı. Şahıslar muadil ürünü performans vs şeklinde değerlendiriyorlardı. Yok efendim gtx650 560ti'dan daha iyi bir kart vs gibi söylemlerde bulunmuşlardı. Muadil ürünün ödediğim meblağ ile belirlenebileceğini anlattım 10 dakika kadar. Sonra gtx 660 gönderdiler. Aslında ödediğim miktar 660Ti bedeliydi. Ayrıca amazondan çok daha uyguna alınabiliyorken bu kartlar buralarda bu fiyatlara parçalanmanın manası yok.

Amazon vs ile uğraşmak istemem diyenler için çok iyi fırsat tabii ki de. Palit yılların firmasıdır, kartlar sağlamdır. Eski 4870 kartım halen aktif olarak kullanılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLaDiaC -- 14 Eylül 2017; 11:0:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLaDiaC

Bu konuda haklı bir tarafınız var, yıllar önce gtx 560ti sahibiydim kart arızalandı ve muadil olarak bana gtx 650 vermeye çalışmışlardı. Şahıslar muadil ürünü performans vs şeklinde değerlendiriyorlardı. Yok efendim gtx650 560ti'dan daha iyi bir kart vs gibi söylemlerde bulunmuşlardı. Muadil ürünün ödediğim meblağ ile belirlenebileceğini anlattım 10 dakika kadar. Sonra gtx 660 gönderdiler. Aslında ödediğim miktar 660Ti bedeliydi. Ayrıca amazondan çok daha uyguna alınabiliyorken bu kartlar buralarda bu fiyatlara parçalanmanın manası yok.

Benim alma niyetim var ama

diğer gtx 1060 lara göre belirgin avantajı dezavantajları var mıdır?
    Bu model oc oluyor mu?
  • hulusi kullanıcısına yanıt
    Ekran kartların oc çok manasız geliyor bana, işlemci gibi yüksek performans sunmuyor. Kartın miyadı geçtiyse geçiyor ne yazık ki. Tabi aradığınız cevabı en iyi olarak youtube üzerinde benchmark videolarında bulabilirsiniz. Oc performansı hakkında çok bir bilgim yok.
    https://www.youtube.com/watch?v=jjXxIOwalCM
  • quote:

Amazon vs ile uğraşmak istemem diyenler için çok iyi fırsat tabii ki de. Palit yılların firmasıdır, kartlar sağlamdır. Eski 4870 kartım halen aktif olarak kullanılmaktadır.

Aynı oyunu bana yaptılar, ocz nin bir ssd sini almıştım bir süre sonra ssd bozuldu ve bana muadil diye benim aldığım ssdnin yarı fiyatına olan xteam diye bir markayı gönderdiler :) Uğraşmak istemedim ama resmen şark kurnazlığı yapıyor adamlar.

• GLaDiaC kullanıcısına yanıt
    amazondan çok daha ucuza nasıl oluyormuş hocam link verin de alsın o zaman millet. bu rakam amazonla hemen hemen aynı şu an için, tr garantili isteyen için iyi bir fırsat.

• quote:

quote:

Aynı oyunu bana yaptılar, ocz nin bir ssd sini almıştım bir süre sonra ssd bozuldu ve bana muadil diye benim aldığım ssdnin yarı fiyatına olan xteam diye bir markayı gönderdiler :) Uğraşmak istemedim ama resmen şark kurnazlığı yapıyor adamlar.

Hakkınızı savunmadıktan sonra şikayetçi olmanız manasız. Hakkınızı doğru düzgün savunsanız kimse size öyle yanlış bir hareket yapamaz.

• Kim ne derse desin, bu fiyata alınabilecek bir kart. Kaldıki forumun2. el bölümünde bu fiyatın üzerinde aynı model kartları satmaya çalışan bir dünya üye var. Yurt dışı kartlara 1200 tl ve üzeri fiyatlar biçiliyor.

Almak isteyen kaçırmasın derim.
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. Amazon'da şu an 6 GB GTX 1060 bununla aynı fiyata.
  • Aldım ben..

Palit hiç aklımda yoktu ama fiyatı iyi an itibariyle..
    Gönül isterdi msi, Zotac, Asus almak ama 200-300 TL daha ucuz olunca bence fırsat..
    Amazondan alsak global garanti olan ürünler var olmayan var.. onu da riske atmadım..
  • beyler ileriye dönük nasıl bir karttır bu? hemen olmasasa bir sene içerisinde bilgisayara geçmeyi planliyorum. en kral oyunda, full hd'de stabil 60 fps almasi ve bunu önümüzdeki birkaç sene için yapması yeterli olacak. işlemci ve anakart hatta ekran kartı tavsiyelerini pmden bekliyorum, bütçe olarak şimdilik 3bin düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

quote:

Hakkınızı savunmadıktan sonra şikayetçi olmanız manasız. Hakkınızı doğru düzgün savunsanız kimse size öyle yanlış bir hareket yapamaz.

Savunuyorum işte bak, yazıyorum buraya.

• Galax da 1183 tl miş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok iy,i yalnız şu sosyal medya hesabına bakan kişiyi orada çalıştırmaya devam ettirmesi, firmayla ilgili bakışımı değiştiriyor
    https://www.facebook.com/teknobiyotik/

Lütfen firmanın yaptığı yorumlara göz atın ve kurumsal() bir firmanın nasıl olması gerektiğini görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Eylül 2017; 9:22:54 >
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Her ikinizin de yorumu pek doğru olmamış

Bu belirtilen işlemde muhatabınız doğrudan satıcıdır, servis değil. Siz satıcıyı pas geçip doğrudan servisle de iletişime geçebilirsiniz, bu da yollardan biri fakat servisin ellerinde aynı ürün yoksa para iadesi veya muadil ürün seçimini ancak tüketiye bırakabilir. Verdiğiniz karar üzerine teklif edilen muadil veya üst olan ürünlerden birini seçebilirsiniz veya tercihinizi para iadesi yönünde de kullanabilirsiniz. Bu süreç sonunda da yetkili servis satıcıya iletilmek üzere bir ürün iadesi belgesi düzenler ve bu belge ile paranızı servisten değil satıcıdan geri alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.