Şimdi Ara

MSI-MONSTER-ASUS-ACER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 3100-3500 arası bir bütçem var. Gamebook bakıyorum ve her baktığımda kötü bir yorum oluyor, birinin hardisc'i diğerinin ısınması, diğerinin kasası vs vs.. MSI'yda karar kılmıştım, klavyesi ve kasası beni baya etkilemişti ve tabi özellikleri de (http://www.hepsiburada.com/msi-gp70-leopard-2qe-626xtr-intel-core-i7-4720hq-2-6ghz-3-6ghz-8gb-1tb-128-ssd-17-3-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601371 ) ama bugün bakarken birine rastladım ve kesinlikle MSI alma aşırı ısınıyor dedi. MONSTER bakarken kasası çok dandik geldi, plastik oyuncak bilgisayarlara benziyor, ACER'in ise V7 Nitro serisi ilgimi çekti ama MSI ile aralarında 300-400 TL fark var,

Yani kısacası MSI, MONSTER, ACER, ASUS'u -KASA-ISINMA-DONANIM-EK ÖZELLİKLER(Hızlı şarj özelliği, Renkli klavye, Hoparlörler) gibi karşılaştırmalarda 10 üzerinden her birine kaç puan verirsiniz?

• ardaanil61 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Linkini attığın MSI 'ı zaten önermem size GP serisi GE serisinin alt segmentidir. Üstüne ışıklı klavye falan zaten bulunmuyor GP serisi MSI notebooklarda.
    Arka kapağını söküp kendinizin takabileceği bir ssd için gerek yok bu paraya GP kasa almaya bence
  • GP kasası bir alt kasası olduğunu bilmiyordum. Peki 3500 civarında MSI'ın önerebileceğiniz bir bilgisayarı var mı?
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2qd1018xtr-apache-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx950m-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_60191/

GE serisi ile GP serisi arasında bildiğim kadarıyla birkaç fark var. Biri GE serisindeki ekran kartlarının GDDR5 olması. Mesela hem GE hem GP'nin GTX950M ekran kartlı
    modelleri var ama GE'nin ekran kartı yaklaşık 20% daha performanslı. Diğer fark ise GE serisinde 2 adet mSATA slotu olması. Bir de klavye aydınlatma farkı var sanırım arkadaşın dediği gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Asus Vivobook Pro
    2 yıl önce açıldı
    Monster MSI kasaları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.