MSI MPG B550 Gaming Edge Wifi Anakart Sepette 1521 TL Trendyol
-
-
Steam kodu ve geri ödeme geçerli mi bunda (266 tl ekran görüntüsü var ama trendyol spesifik göremedim=
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmaniacSteam kodu ve geri ödeme geçerli mi bunda (266 tl ekran görüntüsü var ama trendyol spesifik göremedim=
266 ti iade, steam kodu, valhallayı steam ile veriyorlarmı bilmiyorum.
-
Satıcı tekramarket kampanyaya dahil bir firma o yüzden geçerli, rahatça alabilirsin -
Bu anakartı alarak hem 266tl geri ödeme, hem valhalla, hem de 200tl steam wallettan faydalanabiliyorsunuz. 2 gün önce vatan 1476 liradan sattı, aldım kampanyalarla birleştirince efsane fiyat olmuştu.
-
Steam wallet kampanyası için link var mı?
-
Tetramarket old için iade alinirda steam kod icin inceleme yazman lazim platform trendyol olunca kod icin nasil basvuru yapilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usstaa -- 24 Kasım 2020; 22:19:18 > -
Trendyol'da kargoda kota var alırsanız çok geç gelecektir bilginiz olsun..
-
Valla vatanda kaçırdığıma çok üzülmüştüm geç gelirse iade veririm artık. Çok avantajlı o hediyeleriyle. Sipariş geçiyorum çok teşekkürler.
-
sıkıntı değil yorumu trendyolda yazıp onun linkini atabilirsiniz benzer durumu bende yaşadım tekramarketin gittigidiyor üzerinden ürününü aldım yorumumu da gittigidiyorda yapıp linkini attım steam kodumu gönderdiler
-
Sagolun hocam merakımı giderdiniz -
Asus rog strix wifi indirimini kaçırdık bunu sipariş ettik bakalım aynı ikiside. Paylaşan arkadaşa tşk -
Toplam ne kadar iade alabiliyoruz ve steam toplam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNosToplam ne kadar iade alabiliyoruz ve steam toplam.
266tl para iadesi + 200tl steam cüzdan kodu + assassins creed valhalla (270tl) keyi alıcaksınız bu anakartı aldığınızda, eğer kullanmak yerine steam kodunuzu falan paraya çevirmek isterseniz 150tl ye rahatça satabilirsiniz dh ın 2. el forumunda, aynı şekilde ac valhalla keyinide satmak isterseniz en az 150tl den satabilirsiniz toplamda geri ödeme dahil 566tl indirim ile bu anakartı 1000tl nin altına almış olucaksınız resmen bedava diyebiliriz üstelikte b550 lerin üst segmentinde yer alan bi anakart özellik bakımından.
-
Peki bu steamin ve oyunun gelmesi kesin mi para iadesini bir şekilde alırım da.
-
Evet tabiki defalarca aldım ben, ürünü aldığınız siteye ürün hakkında detaylı yorum yazıyorsunuz sonra bunu kampanya linkinde yönlendirdikleri şekilde msi a iletiyorsunuz bir süre sonra mail adresinize kod olarak gönderiyorlar ister satarsınız ister kullanırsınız, geri ödemenin işlemi biraz daha detaylı ürünün seri no fatura resmini falan istiyorlar iban istiyorlar daha uzun süren bi işlem yani. -
b550f wifi miydi hocam bu kaça düşmüştü acaba?
-
Evet b550f wifi idi. 1750tl-asus geri ödeme kampanyası vardı. Onda 1500tl ye geliyordu. Msi geri ödeme ile daha uygun oluyor. Geri ödeme olmasaydıda alacaktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryukenguile -- 25 Kasım 2020; 2:8:39 > -
Teşekkürler yapı kredi 40 tl kazandım play karta +10 tl daha verdi word puan kullanamadım kullansaydım orasını da kullanacaktım + olarak 2 taksitte üstüne ekledi 8 taksite geldi + avantajix ten %3,60 iade gelecek kdv hariç tutar üzerinden 46,36 lira yapıyor steam ve geri iade + oyunu da alırsam dolar kuruna bakarsak bedava
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 25 Kasım 2020; 8:35:24 > -
aldım bende teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given35 -- 25 Kasım 2020; 12:13:30 >
Benzer içerikler
- msi shout out
- phanteks t30
- deepcool morpheus
- ofis koltuğu önerisi
- acer nitro 16 13.nesil core i5 13500h-rtx4050 6gb-8gb-1tb ssd-16inc-freedos
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X