Bu kasaya sigar. Mesefe 6.5 cm olması lazım. Ancak sıvı soğutma önde kaldığı için anakarta değmez. Ben de MSI E360 ile kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Msi Mpg Gungnır 300R Airflow Siyah Mini inceleme (2. sayfa)
-
-
Merhaba @yigit0007 , öncelikle malesef kasa artık elimde değil baya bir süre önce sistem ile birlikte sattım. Kasadan memnundum geniş bir kasa. Fakat soğutucu takılcak kısmın anakart ile arasındaki ölçüyü kasa elimde olmadığı için veremiycem.
Ama yukarda @cato16 nickli arkadaşımızn cevabı üzerine kendisi o ölçüyü vermiş, o kasayı aldı diye biliyorum önceki konuşmamızdan ötürü 6.5 cm mesafe yazmış. Ve kullandığı MSİ E360 soğutucunun radyatörün uzunluğu sitesinde 39.4 cm olarak gözüküyor. Bu msi modeli sığdığına göre Arctic modeli de 39.8 cm miş dediğinize göre, muhtemelen sığacaktır çünkü çok bir mm farkı yok gözüküyor . Ama şu an kasasında soğutucu takılı olan arkadaşımız @cato16 olduğu için o minik farkın sığıp sığmayacağını kendisi belirtip söyleyebilir. Sığacağını söylüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 13 Temmuz 2024; 13:42:34 >
-
kasanın üst paneldeki sıvı soğutucu taktığımız yerin uzunluğunu cm cinsinden verebilir misin? Anakartınız ATX mi üst kısımla anakart arasında kalan kalınlık 6.5 cm mi doğru mu anladım aldığım sıvı soğutucunun ölçüleri 398mmx120mmx38mm
-
Anakart ile kasa arasında kalan mesafe 6.5 cm. 360 mm sıvı soğutmaların hepsi sığar.
-
Hocam fanlarda 3 ön 3 yukari 1 arka 3 adette psu üstüne taktım. Elimde fazladan 6 fan daha var yabanci forumlarda 13 adet fan takilabiliyor yazıyor istenilirse elimde kalan fanları degerledirmek adına ekstra nerelere takabilirim? Kendi sitesinde yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukBey -- 3 Ağustos 2024; 20:7:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben resimlerde görülen kadar fan kullanmıştım. Gürültü oranı artmasın diye her yere fan eklemedim. Bir link bıraktım nereye ne kadar mm lik fan takılacağı gösteriyor. Sanırsam her yere 12 cm lik takılmıyor .Ekran kartı aparat çevresine takılanlar 60 mm lik ufak fan diye görülüyor. Linki inceleyin.
Birde you tube ta video varsa bakın, tüm fanları takanlar nereye ne takabilmiş diye bnce.
https://www.msi.com/PC-Case/MPG-GUNGNIR-300R-AIRFLOW/Specification
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X