Depremzede sınırsız internet arıyorum
Merhaba sınırsız internet tarifesi arıyorum.Şuan geçici olarak Niğde ulukisla oturuyorum hiçbir altyapı yok.superbox 800 TL lakin hiz sınırı 15mb. Turkcell sagolsun 15 gündür sınırsız internet verdi 250mb hızla çok güzel kullandık burda süper hiz aldık .ama su an maalesef kapattılar internet dayanmıyor.40 gb alıyoruz 215 tl'den 3 gün dayanmiyor. Ttnet Magnet başvurduk altyapımiz orada yok dediler.redbox 1000 TL oda sınırlı. Evimizde internet 700 800gb buluyordu kullanımımız. Türknet 2.ev mevzusu var oda olumsuz bildiğiniz tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.200gb superbox 500 TL istiyor. Sınırsız olursa güzel olur uygun fiyatlı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
sevgiler.
Hat degerlerine bakarmısınız normalmi?
Eski modem 5650 hiçbir kesilme yaşanmıyor 10 yıllık modem.yeni satın aldıgım asus ac51 ve Airties 5760 Modemleri takınca günde 3.4 kez internet ve dsl ışıgı birlikte kesiliyor.eve giren kablosu da cat6 ile degiştirdim.dolap 50mt binaya yakın.gecen ay 3.4 defa ttnet servisinden incelendi sorun yok dendi ama hala sorunum aynı.HAt degelerine bakarmısınız normalmi????
Şuanda denemedigim tek şey binadan eve giren cat 6 kablonun yerini degiştirmek.sonuçta kablonun içinden 7.8 kablo var.ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
ttnet upload sorunu!
|
lg tv tarayıcıdan facebook mobil sürümü full yapma sorunu
|
|
TTnet Servis Rezilligi
|
Meslek: bilgisayar mühendisliği (Rusça)
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 123
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 3.958 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar