Şimdi Ara

TTnet Servis Rezilligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Adananın Ceyhan ilçesinde oturuyorum Allah ttnetten herkesi korusun öncelikle
    alt yapı çalışması ayagına 1 gun tum mahallenin interneti kesikti eyvallah sonrası
    herkesin interneti geldi benim 5 gündür internetim kesikti 50 kere şikayet etmem ve 3-4 kere ofise gitmenin sonucumudur bilmem bugun internet geldi müşteri hizmetlerini son aradıgımda internetiniz geldiginde bizi arasanız 4 günün parasını faturaya yansıtırız demişlerdi bugun internetim gelince aradım sonra kayıt tuttular 1 saat içinde geri beni aradılar cevapları şu oldu Gülermisin Aglarmısın
    Ceyhan teknik servisin verdigi rapor dogrultusunda arızanız ile TTnetle Alakası Yoktur Bende dedim benmi düzeltim sorunu şu an açıldıgına göre Ya Tam bir dolandırıcı TTNET Benim burda amacım Teknik servisi şikayet etmekti aslında yoksa ne kesecekler 3 lira 5 lira belki dedim müdürlükten birileri ararlar özür diler ama nerde Bu kadar vurdumduymaz bir servis olamaz adamları ofisine gittik almışlar ellerine çayları sigaraları arabanında teybini açmaş amcamlar ohh hayat size güzel dedim biri dönüp bana demezmi siz buraya gelmeyim müşteri hizmetlerini arayın Sözde özelleşti dedik daha iyi hizmet alırız sanmıştık ama yanılmışım Yanımda ki arkadaşlarım Kardeş o kadar kayıt tutmuşunuz burda siz keyif yapıyorsunuz Teknik servisin bi adamı sanamı soracagız lan deyince bende çileden çıktım dogal olarak Ceyhan Teknik Servisin sorumlusu kim dedik ismini sorduk söyleyen olmadı o an yine müşteri hizmetlerini aradık yetkili birinin telefonunu biz veremeyiz dediler Sözleşmenin bitmesine 2 ay var Bakalım Sonrasına Bende inadına günde 3.4 kere genede aramaya devam edecem taki yetkili birilerine ulaşana kadar Alayına Gider.l.

• İsmini vererek Btk'ya şikayet edin. Hem haram yiyip hem hizmetten kaçınanların ekmeği ıslansın ki akıllarını başlarına alsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK'ya direk şikayet hocam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.