Şimdi Ara

GSS Genel saglık sigortası Asla Gelir Testi YAPTIRMAYIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
6.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukBey -- 28 Ekim 2015; 4:28:45 >

• Sgk ya şikayette bulundum durumunuzu.Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C81E767DF -- 10 Eylül 2015; 18:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Sgk ya şikayette bulundum durumunuzu.Haberiniz olsun.

tşk ederim çok naziksiniz:) birde şunuda iletirseniz sevinirim kaymakamlıkta tanıdıgı olupta g0 çıkaranlar yani borcları sildirenleri hatırlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukBey -- 10 Eylül 2015; 18:32:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBey

quote:

Sgk ya şikayette bulundum durumunuzu.Haberiniz olsun.

tşk ederim çok naziksiniz:) birde şunuda iletirseniz sevinirim kaymakamlıkta tanıdıgı olupta g0 çıkaranlar yani borcları sildirenleri hatırlatırsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Rica ederim.Onları görürsem onlarıda şikayet ederim.Vatandaş olarak size yakışanda sistemin açığını aramak değil; üzerimize düşeni yapıp kimsenin hakkına girmemektir.Diğer kişilerin yaptıkları sizi haklı çıkarmıyor maalesef.

Bu arada GSS yi mantıklı bulan birisi değilim.Ama bana borç çıktığında ki şartlarım sizinle aynıydı; üzerime düşeni yaparak ödedim.

• quote:

Rica ederim.Onları görürsem onlarıda şikayet ederim.Vatandaş olarak size yakışanda sistemin açığını aramak değil; üzerimize düşeni yapıp kimsenin hakkına girmemektir.Diğer kişilerin yaptıkları sizi haklı çıkarmıyor maalesef.

Bu arada GSS yi mantıklı bulan birisi değilim.Ama bana borç çıktığında ki şartlarım sizinle aynıydı; üzerime düşeni yaparak ödedim.

evet amacım bir açık bulmak degil zaten kaymakamlıktan aldıgım bilgilerdi bunlar aslında bende destekleklerdim ama kullanmadıgım hizmete borc yazmaları cok saçma 2 sefer parayla ameliyat oldum o zaman ben yararlansaydım bu borc boynumun borcu derdim ama yararlandırmadılar 4500tl ödedim hastanelere şimdide kullanmadıgım şeye 7600 tl borc adı altında yazmışlar
  • quote:

quote:

evet amacım bir açık bulmak degil zaten kaymakamlıktan aldıgım bilgilerdi bunlar aslında bende destekleklerdim ama kullanmadıgım hizmete borc yazmaları cok saçma 2 sefer parayla ameliyat oldum o zaman ben yararlansaydım bu borc boynumun borcu derdim ama yararlandırmadılar 4500tl ödedim hastanelere şimdide kullanmadıgım şeye 7600 tl borc adı altında yazmışlar

Alıntıları Göster
    Bu sadece size özel bir şey değil.Çoğu kişi; özelliklede genç nüfus bu hizmeti kullanmadan borçlandırıldı.Maalesef bu durum böyle.Devletin alacağından ötürü değil hak arayışım.Bu borcun altına imza atan kişilere karşı yapılmış olan haksızlık hoşuma gitmiyor.Anlamışsınızdır sanırım.İyi forumlar.

• Aynı fikirdeysen neyin şikayetinde bulundun ?anlamsız oldu biraz yaptığın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exelente

Aynı fikirdeysen neyin şikayetinde bulundun ?anlamsız oldu biraz yaptığın.
    Ne demek istediğimi anlamamışsınız.Baştan bir kez daha okuyun lütfen.
  • Gayet iyi anladığımı düşünüyorum,yalnız sizin burda mazlumla,zalimi karıştırdığınızı da düşünüyorum,tabii sizin fikriniz yapabilecek birşey yok bu konuda,adam yok param diyor anandan babandan al diyorlar,onlarlada aram bozuldu diyor,vereceksin diyorlar,saatlerini günlerini veriyor belki kaymakamlıklarda sürünüyor çözüm arıyor,devletin yaptığı sadece çocuk gibi verecek verecen yoksa sokmam hastaneme bu nedir ya,sonra da ben üzerime düşeni yaptım ödedim,şikayet ettim sizi bende sizinle aynı fikirdeyim,tamam ozaman hepimiz aynı fikirdeyiz zaten başka bişey demeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exelente

Gayet iyi anladığımı düşünüyorum,yalnız sizin burda mazlumla,zalimi karıştırdığınızı da düşünüyorum,tabii sizin fikriniz yapabilecek birşey yok bu konuda,adam yok param diyor anandan babandan al diyorlar,onlarlada aram bozuldu diyor,vereceksin diyorlar,saatlerini günlerini veriyor belki kaymakamlıklarda sürünüyor çözüm arıyor,devletin yaptığı sadece çocuk gibi verecek verecen yoksa sokmam hastaneme bu nedir ya,sonra da ben üzerime düşeni yaptım ödedim,şikayet ettim sizi bende sizinle aynı fikirdeyim,tamam ozaman hepimiz aynı fikirdeyiz zaten başka bişey demeye gerek yok.
    1 kasım secimlerden sonra insanlara haciz gelmeye basliycak haberiniz olsun.
    AKP secim yuzunden hacizleri erteledi. işsiz , dar gelirli , öğrenci insanları haberleri bile olmadan zorla sigortalı yaptı. Bu nasıl sosyal devletse?
    Buna resmen soygun denir. Insanları secim icin urkutmemek icin hacizleri baslatmadı.
    Secimlerden sonra hacizler gelmeye basliycak.
    SGK acikladi zaten haciz islemlerine basliycagini..

• Adres değişikliği bir işe yaramıyor, aynı şehirde farklı adrese aldrıdım adam babanın gelirine de bakarım diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardigans78

Adres değişikliği bir işe yaramıyor, aynı şehirde farklı adrese aldrıdım adam babanın gelirine de bakarım diyor.

önce kendi evinizde gelir testi yaptıysanız dogal babanızın gelirine göre olabilir 18 yaşını gecmiş reşit biriyseniz oturumunuzu dikkate alıyorlar
  • quote:

quote:

Adres değişikliği bir işe yaramıyor, aynı şehirde farklı adrese aldrıdım adam babanın gelirine de bakarım diyor.

önce kendi evinizde gelir testi yaptıysanız dogal babanızın gelirine göre olabilir 18 yaşını gecmiş reşit biriyseniz oturumunuzu dikkate alıyorlar

Zatwn önce adresi değiştieip gittim ilk defa test yaptracagm , adam evlenmediğin sürece babanın gelirine bakılır diyor
  • quote:

quote:

quote:

Zatwn önce adresi değiştieip gittim ilk defa test yaptracagm , adam evlenmediğin sürece babanın gelirine bakılır diyor

siz gittiniz sgk gelir testi basvuru yaptınızmı evrakları tamamlayıp teslim ettinizmi. o önemli sizin gelir testiniz oturumunuz hangi evde ise 1 ay içinde adresinize geliyorlar orda size sorarlar aile nizlemi yaşıyorsunuz bu ev kimin vs soru soruyolar
    anladıgım kadarı ile siz bunları yapmadan gidip birilerine sormuşsunuz sormayla olmaz. şimdi babanızın evinemi geleceklerini söylediler yoksa oturumunuz hangi evde ise orayamı gelecekler.
    zaten basvururken gelir testine size bişey sormuyolar ikametgah yaşadıgınız evde maaş giriyorsa giren kişinin maaş bodrosu istenir kimlik fotokopi vs. isteniyor yani tüm soruları eve gelenler size sorular soruyor.
    ama gelir testi basvuru yaparken su eve geliriz bu eve bakarız söylenmiyor evrakları teslim alınır ve adres neresi ise oraya giderler.
    yalnız 25 yaşını geçmiş erkekler için durum böyle bayanlar için bişey demiyorum bilgim yok çünkü onlar dediginiz gibi evlenmemişse olabilir o dediginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukBey -- 22 Eylül 2015; 1:44:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz gittiniz sgk gelir testi basvuru yaptınızmı evrakları tamamlayıp teslim ettinizmi. o önemli sizin gelir testiniz oturumunuz hangi evde ise 1 ay içinde adresinize geliyorlar orda size sorarlar aile nizlemi yaşıyorsunuz bu ev kimin vs soru soruyolar
    anladıgım kadarı ile siz bunları yapmadan gidip birilerine sormuşsunuz sormayla olmaz. şimdi babanızın evinemi geleceklerini söylediler yoksa oturumunuz hangi evde ise orayamı gelecekler.
    zaten basvururken gelir testine size bişey sormuyolar ikametgah yaşadıgınız evde maaş giriyorsa giren kişinin maaş bodrosu istenir kimlik fotokopi vs. isteniyor yani tüm soruları eve gelenler size sorular soruyor.
    ama gelir testi basvuru yaparken su eve geliriz bu eve bakarız söylenmiyor evrakları teslim alınır ve adres neresi ise oraya giderler.
    yalnız 25 yaşını geçmiş erkekler için durum böyle bayanlar için bişey demiyorum bilgim yok çünkü onlar dediginiz gibi evlenmemişse olabilir o dediginiz

Faruk bey olay birisine sorma vs falan değil kulaktan dolma bilgiyle burda bıdıbıdı yapmıyorum, bakın vakfa gitiim test yaprırcam dedim adam cıkardı nufus kayıt örneğini anam babam kardeşim ben varım,dedi beyefendi kardeşim evlendi gitti benimde adresim farklı ailemden nüfüs örneğindede yqzıyor zaten adresler, tamam dedi kardeşin üzerini çizdi e dedim adres farklı onlarla ikamet etmiyorum babamla ne alakam vs dedim çalılmıyorsun öğrenci değilsin 25 yaşı geçmişsin, evkenmediğin sürece babanı gwlirine bakılıyor dedi, evrakları verdi benim anamın, babmın adına tapu varmı bankalarda para var mı ziraat odası tarım hayvancılık sgk dan maaş bilgileri belediye vs ne var ne yok bunları doldurt gel dedi olay böyle. Sizin dediğiniz gibiyse bunları neden istiyır benden ikametim aile dostu birisinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Faruk bey olay birisine sorma vs falan değil kulaktan dolma bilgiyle burda bıdıbıdı yapmıyorum, bakın vakfa gitiim test yaprırcam dedim adam cıkardı nufus kayıt örneğini anam babam kardeşim ben varım,dedi beyefendi kardeşim evlendi gitti benimde adresim farklı ailemden nüfüs örneğindede yqzıyor zaten adresler, tamam dedi kardeşin üzerini çizdi e dedim adres farklı onlarla ikamet etmiyorum babamla ne alakam vs dedim çalılmıyorsun öğrenci değilsin 25 yaşı geçmişsin, evkenmediğin sürece babanı gwlirine bakılıyor dedi, evrakları verdi benim anamın, babmın adına tapu varmı bankalarda para var mı ziraat odası tarım hayvancılık sgk dan maaş bilgileri belediye vs ne var ne yok bunları doldurt gel dedi olay böyle. Sizin dediğiniz gibiyse bunları neden istiyır benden ikametim aile dostu birisinde.

ben ikinci gelir testi yaptırmak istedigimde birincide aynı oldugu gibi ikametgah ve evde çalışan biri varsa maaş bodrosu istendi.
    eve gelicekler 1 ayı bulur dediler evrakları verdim imzaladım çıktım.
    dedigim gibi ikinci gelir testi yaptırmak için basvurdum
    sizin o dedikleriniz eve gelecek olanlar soruyor ne kadar maas alınıyor ev kimin adına kiminle yaşıyorsun çalısıyormusunuz vs .
    eve gelenler size sorudukları sorular sonrası kagıt a imza atıyorsunuz onunla gidiyorlar. yani 2 kez yaptırdım su evrakları getir git dediler şimdi ben ikinci gelir testinde bakalım ikametgahım nerde ise orayam geecek ler bekleyip görecegiz fakat oturuma geliceklerlerini 170 arayarak sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: forumhasan

AKP secim yuzunden hacizleri erteledi. işsiz , dar gelirli , öğrenci insanları haberleri bile olmadan zorla sigortalı yaptı. Bu nasıl sosyal devletse?
    Buna resmen soygun denir. Insanları secim icin urkutmemek icin hacizleri baslatmadı.

Yani şu yazdıklarınızdan şunumu diyorsunuz akp oy vermeyin icra kapıda
    bende şunu hatırlatim malesef hiç bir parti bu soygunu biz kaldıracagız demiyor bunuda ben hatırlatim size
    şu an bunu söyleyen tek parti malesef pkk partisi hdp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumhasan

Yani şu yazdıklarınızdan şunumu diyorsunuz akp oy vermeyin icra kapıda
    bende şunu hatırlatim malesef hiç bir parti bu soygunu biz kaldıracagız demiyor bunuda ben hatırlatim size
    şu an bunu söyleyen tek parti malesef pkk partisi hdp

Alıntıları Göster
    vatandasin gozunu korkutup para koparmaya calisiyorlar.... bu yasa DEVLETIN bittiginin gostergesidir.... ISSIZ ve yeni mezun Olmus universiteli genclerin ANNE ve BABA sinin emeklilik parasina evine gozunu dikmis bir sistemdir....

resmi kayitlarda sadece ankarada 26 bin kisi gelir testi yaptirmis SGK kayitlari var 26 bin kisi sadece ..... milyonlarca insan var ve issizler ordusuna her gun birileri daha ekleniyor ....

gelir testi yaptirip aslinda ben burdayim gelin evime bakin diyorsunuz adamlari siz davet etmis oluyorsunuz.... kimse odemeyecek bu borcu... yasa iptal edilecek AKP cok fazla hatalar yapti bu yasa da bu hatalardan birisi....

• Sana da senin gibilere de müstehak bu yaşananlar gerçekten. Devlet haracı yasal yapmış, borç çıkarmış. Ben kimseden borç almadım hiçbir senete de imza atmadım ki borç ödeyeyim? Adam da sistemin açığını bulmak değil de işi kılıfına uydurmuş. Şikayet etsen ne olacak bir de burda çok vatana millete hizmet etmişsin gibi konuşuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Sana da senin gibilere de müstehak bu yaşananlar gerçekten. Devlet haracı yasal yapmış, borç çıkarmış. Ben kimseden borç almadım hiçbir senete de imza atmadım ki borç ödeyeyim? Adam da sistemin açığını bulmak değil de işi kılıfına uydurmuş. Şikayet etsen ne olacak bir de burda çok vatana millete hizmet etmişsin gibi konuşuyorsun.

Bana ne mustehak bi açıklada anlayalım yaşınız yetiyosa.hem diceksiniz devlet haracı yasal yapmış borç çıkarmış yazmışsınız
    birde borç almadım senede imza atmadım niye borç ödeyeyim demişsiniz anlamadım nedemek istediginizi
    yukardaki yazdıklarım açık bulmakla ne alakası var bu bilgileri kaymakamlıktan ögrenebilirsiniz.devlet sizden ailenizin durumuna bakarak borcu onaylıyor siz çalışmışsınız çalışmamışsınız ailenizle alakanız olmasa bile bunun önemi yok.ailenizin durumuna göre karar veriliyor.
    Gelir testi yapacak insanlar benim gibi hataya düşmesin diye bilgiler vermeye çalıştım.
    Son durumumuda belirtmek isterim adres degiştirdikten sonraki gelir testi yapmaya başvurmuştum gelenleri geri çevirecem yani gelir testi yapmıcam asla bişeyide imzalamıcam g2 degil g1000 de çıkarsalar farketmez.benim fikrim bu daha iyi fikriniz varsa zevkle okurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.