Herkese iyi forumlar, MSI MPG X570 Gamıng Plus DDR4 4400(OC)Mhz ATX AM4 Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/msi/mpg-x570-gaming-plus-ddr4-4400-oc-mhz-atx-am4-p-6989910?boutiqueId=611180&merchantId=247281&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.20.1 |
MSI Mpg X570 Gamıng Plus Ddr4 4400(Oc)mhz Atx Am4 3.135,02 TL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Burda pahalı ben n11 den aldım 2 buçuğa
Haybiye 500 vermeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam burada insanlar faydalansın diye bu konular açılıyor. Gözden kaçırdığımız bir şey var ise düzeltiriz fakat 2500 liraya link i atar mısınız ? Ben göremedim.
-
Msi X570-A PRO AMD X570 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart 2.599,20 TL yerine 2.524,89 TL
Pardon kopyala yaptım yapıştırmayı unuttum
Konudaki anakart ile bu aynı değil.
-
Hocam, ikisi farklı kartlar. Biri X570 Gaming Plus diğeri X570-A PRO.
-
1100e buldum bi tane 2.el fiyat uygun gibi bakalım
-
Tamam hocam konu sahibinden de özür diliyorum ben karıştırmışım
Özürlük bir durum yok hocam, olur arada :)
-
di mi şöyle iki üç kişi daha yanlış görmüş olsa bu ucuz diye x570 gösterse.katalog gibi oldu valla başlık beğendiğini al.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X