Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI MS-1794 Oyun Bilgisayarı - i7-6700HQ 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX970M 3GB 128 GB SSD + 1TB SATA
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duality2 -- 7 Eylül 2021; 13:47:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: duality2fiyat az olmus ben 10K teklif ediyorum
hahahahah (: benim ilan yetmedi diğer ilanlarada salça olmaya başlamışsınız. Süpersinizzzz
Ama siz yinede çıkın çıkın gelin. Millet sizinle uğraşmak istemez. Benim vaktim var.
-
agliyosunuz ya "niye sadece benim ilan" vs vs diye. sadece sizin ilan degil gormussunuz iste. anormal fiyatlandirma yapan herkesin ilanina yaziyorum, normal fiyat koyanlara yorum yapmiyorum, ucuz koyanlara da ucuz koymussunuz deyip tebrik ediyorum.
forum burasi, yorum kabul etmiyorsan sansini baska yerde dene. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hiehahahahah (: benim ilan yetmedi diğer ilanlarada salça olmaya başlamışsınız. Süpersinizzzz
Ama siz yinede çıkın çıkın gelin. Millet sizinle uğraşmak istemez. Benim vaktim var.
Alıntıları GösterBu tipler beni çok güldürüyor , iyi yakalamışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sardemirBu tipler beni çok güldürüyor , iyi yakalamışsın
Alıntıları GösterBenim ilana da gelip 15" ile 17" aynı fiyat diyordu. :) ( https://forum.donanimhaber.com/fiyat-dustu-monster-abra-a7-v12-1-1-i5-10300h-16gb-gtx1650-refresh-512-512gb-nvme--150300401 )
Ben akut sandım ama kronik gerilik varmış.
-
okudum hocam şimdi, ya çok ağır işsiz can sıkıntısından yapıyor bu işi, ya da gerçekten bir sıkıntısı var belli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sardemirokudum hocam şimdi, ya çok ağır işsiz can sıkıntısından yapıyor bu işi, ya da gerçekten bir sıkıntısı var belli.
Kafası da çalışmıyor hesap da bilmiyor. Neyse şikayet ettim ben büyük ihtimalle 12 yaşında falandır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirlinessBenim ilana da gelip 15" ile 17" aynı fiyat diyordu. :) ( https://forum.donanimhaber.com/fiyat-dustu-monster-abra-a7-v12-1-1-i5-10300h-16gb-gtx1650-refresh-512-512gb-nvme--150300401 )
Ben akut sandım ama kronik gerilik varmış.
Alıntıları Göstersiz bide benim başlığa gelin
https://forum.donanimhaber.com/satilik-lenovo-14-ideapad-i5-1135g7-256gb-ssd-8gb-ram--150387833
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 9 Eylül 2021; 15:6:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hiesiz bide benim başlığa gelin
https://forum.donanimhaber.com/satilik-lenovo-14-ideapad-i5-1135g7-256gb-ssd-8gb-ram--150387833
Alıntıları GösterBomboş bir kişilik ya. Şikayet edip geçin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: duality2
Bu mesaj silindi.Özelleştirmelerle 1e1 aynı konfigürasyonu yaptık sıfır fiyatı 9600 küsür TL çıkınca rezil olmamak için aceleyle mesajlarını editledin ama hala "digeri ise 1650ti'li modeli 8000 lira olan 1650li urunu 7600'e satmaya calisiyor" diye utanmadan yalan söylemeye devam ediyorsun.
Hangi konuya girsem insanlar tarafından aşağılanıp şikayet ediliyorsun. Sanırım hakaret edilmesi vs hoşuna gidiyor. Değişik bir zevk.
-
9600'e mi geliyor hahahaah, attım orada ekran görüntüsünü 9000'e 1tb nvme ssd ve 16gbli oluyor. Bak dalgana hadi, koskoca ekran görüntüsü var konunun ortasında. :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: duality29600'e mi geliyor hahahaah, attım orada ekran görüntüsünü 9000'e 1tb nvme ssd ve 16gbli oluyor. Bak dalgana hadi, koskoca ekran görüntüsü var konunun ortasında. :)))
"9000'e 1tb nvme ssd ve 16gbli oluyor." az önce 8000 lik bilgisayardı ne oldu 9k oldu zam mı geldi ? Kendi yalanını kendin düzeltiyorsun aferin.
-
:) ya hacı, sen ciddi şaka adamsın. ürünün sıfırı 1650tili 8gb 256gb ssdli hali 8000tl. SIFIR ve 1650Ti.
simdi vurgulamamiz gereken yeri vurguladik mi tamam miyiz? seninkinden bir ust model hali, senin cihazindan daha guclu ve daha ustun halinin SIFIRI = 8000TL
buraya kadar anladin mi?
simdi, sen diyosun ki benim cihazimda 16GB RAM ve 1TB SSD var. Ekledik 8000 liralik cihaza ekstradan 8GB RAM ve 768GB SSD.
Ee kaç oldu fiyat? senin konunda ekran goruntusunu attim ben dur buraya da atayim da belki biraz durustluk ogrenirsin, oyle pahali fiyat ciksin diye numara yapmayinca fiyat 9600 degil 9000TL oluyor.
Yani, 1400 lira farka SIFIR, DAHA ÜSTÜN, TAKSİTLİ ve en önemlisi FİYATINI HAKEDEN bir cihaz alıyorsun.
burda baskasinin konusu altinda toplanmissiniz uc tane gariban (konu sahibinden bahsetmiyorum). Uc kisi gelmissiniz bana laf atmaya calisiyosunuz akliniz sira, ucunuzun de ozelligi forumda insan avlamaya calisiyosunuz :)
bundan once de sana seninkiyle ayni fiyatta, ayni donanimsal gucte bulunan 15,6 urunu attim dedin ki benim urunum 17inc. hadi ona eyvallah dedik, bunu bulduk. Buna da diyosun ki "eklemeler yapilinca 9600tl tutuyor"
hayır birader, 9600 tutmuyor. bal gibi 9000tl tutuyor, ekran görüntüsü de aşağıda. Gelmişsin diyosun ki bu 1TB benimki 512+512 yapıyosun 24GB fazladan var sanıyosun. 1TB 'nin 1024GB'e eşit olduğunu bilemeyecek kadar teknolojiden gerisin. :)
Ben sana diyorum ki tek modül 1024GB takıyoruz, bir modül de boşta işte ne güzel? Sen diyosun ki yok illa 2 tane ayrı ayrı 512 SSD olacak niye? çünkü zamanında 1TB almaya paran yetmemiş, 512likken alıp sonradan 512 daha takmışsın. Eee senin düştüğün hataya sıfır alan adam da mı düşsün, derdin bu mu? :)
sen istediğin kadar algı yapmaya devam et, ben senin ilanına da yazdım. Detaylı olarak tüm özellikleri, ekran görüntüsüyle beraber attım. Siz burada isterseniz 15-20 kişi toplanıp hakkımda konuşmaya devam edebilirsiniz. Sizin ilanlarınıza girenler zaten olayın farkına varıyor :)
-
-
Hocam artık sizde kendinizi yormayın, durumu ortada.
-
Eskiden @duality2 gibi üyeler sayesinde forumda uygun fiyatlı ürünler bulabiliyorduk, sonra bu konudaki gibi insanlar fiyatlara laf eden tayfayı küstürünce DH 2. el forumu da mezar ilanlarla doldu. Eskiden 200 görüntülemede satılan ilanlar artık 1000 görüntülenmeye rağmen satılmıyor. Sebebi de "ölücü" diye tabir edilen insanlara uygulanan "mal adamın istediği fiyata koyar" mantalitesinden dolayı.
Koyduğunuz fiyatlara diğer mecralarda ürünü satabilirsiniz, ama bu fiyatlara bu ürünleri Donanımhaber kullanıcısına satamazsınız.
Ben bu forumda defalarca alışveriş yapmış birisi olarak @duality2 nickli arkadaşımızı destekliyorum, ben de bir ürünü fazlaya koymuşsam gelip yazsınlar, piyasayı bilelim.
-
Daha birkaç ay önce bu forumdan 6000 liraya 7700hq 1070 mobile laptop aldım. Keza kardeşime 700 liraya Moto Z telefon, 512gb Samsung SSD aldığım bir yerde sabırla bekleyip gelen fırsatları değerlendirmek gerekir. Ürünlerin pahalı olmasının sebebi döviz kurlarıdır ve üyelerin hiçbir suçu yoktur, art niyetli kazık fiyatlılar hariç. Bu demek değil ki 1050 mobile laptop 5 bin liradan fazla eder. Ama yapacak bir şey yok. 3 birime aldığı ürünün üst versiyonları vergilerle zamlarla 6-7 birim olunca satıcı ne yapsın. Dolar-euro düşükken sıfır-2. el fiyatlar arasında bu kadar uçurum var mıydı? Fiyatını beğenmediğin ürünün ilanında çarpı (X) işareti var. Tekrarlayan ve saçma sapan fiyatlı ilanın tekrarlarından böyle kurtuluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 8 Ekim 2021; 20:43:33 > -
selamlar ankaradasınız sanırım 6000 liraya yarın alabilirm .pm atamadım o yüzden buradan yazdım iyi satışlar
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
fiyat az olmus ben 10K teklif ediyorum |
agliyosunuz ya "niye sadece benim ilan" vs vs diye. sadece sizin ilan degil gormussunuz iste. anormal fiyatlandirma yapan herkesin ilanina yaziyorum, normal fiyat koyanlara yorum yapmiyorum, ucuz koyanlara da ucuz koymussunuz deyip tebrik ediyorum. forum burasi, yorum kabul etmiyorsan sansini baska yerde dene. :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X