Şimdi Ara

MSI MS 8988-06S 128MB NX6200 TD128 Ekran Kartı nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kartı tanıyan, gören, bilen var mı arkadaşlar?
    Bu ekran kartını 73$+KDV'ye aldım ama o/c olma, pipe line açma durumlarını hiç bilmiyorum.
    Bu gibi işlemlere müsait midir?

Mavi Bilgisayar bu kart için 127$+KDV istiyor...
    Aşağıda link veriyorum bir inceleyebilir misiniz?

Buradan bakınız...

NX6200-TD128SP

MSI MS 8988-06S 128MB NX6200 TD128 Ekran Kartı nasıldır?

Geforce 6200 Chipset Features

• NVIDIA® CineFX™ 3.0 engine
    • 64-bit texture filtering support delivers full-speed, high dynamic-range (HDR) lighting effects
    • Unmatched image quality delivered through new 16x anisotropic filtering and rotated grid
    antialiasing
    • 4x shadow processing power with NVIDIA® UltraShadow™ II for next generation games
    • Infinite program length allows for a new class of special effects
    • Hardware-accelerated MPEG and WMV9 decode delivers smooth, artifact-free video
    • Dedicated video hardware reduces CPU utilization and improves overall system performance
    • On-chip video encoder and motion estimation engine provides fast, high-quality encoding
    from TV tuner
    • Programmable video engine ensures compatibility with future video codecs
    • High-quality video scaling and filtering improves playback quality at any window size
    • NVIDIA® ForceWare™ software delivers unmatched features and rock-solid stability
    • High dynamic-range (HDR) rendering
    • NVIDIA® UltraShadow™ II technology
    • NVIDIA® Intellisample™ 3.0 technology
    • NVIDIA® ForceWare™ Unified Driver Architecture (UDA)
    • NVIDIA® nView™ multi-display technology
    • NVIDIA® Digital Vibrance Control™ 3.0
    • On-chip video processor
    • 64-bit floating point texture filtering and blending
    • Microsoft® DirectX™ 9.0 Shader Model 3.0 support
    • OpenGL® 1.5 support
    • Superscalar GPU architecture
    • 128-bit memory interface with advanced memory control
    • Innovative 0.11 micron process technology
    • Operating Systems Support Windows® XP / 2000
    Power supply of 350 (and up) watt is highly recommended for system stability
    • Core clock: 315MHz
    • Memory clock: 550MHz
    • Memory Interface: 128-bit
    • Pixels per clock (peak): 4
    • RAMDACs (MHz): 400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytona -- 19 Aralık 2005, 11:04:54 >

• 73$+kdv bu kart için çok iyi bir fiyat.Eğer gpu A2 kodunu taşıyorsa işhatlarını 4'ten 8'e çıkarabilirsin,ve kartın direk 6600 Td olur.İşhattı açıldığında performans çok artıyor çünki.Ancak her kartta dediğim kod yok,yani A4 kodunu taşıyan gpu ya rast gelirsen işhattı açamazsın.Ama o/c ile en azından 9600 Xt yi geçebilirsin.
  • GPU kodunu nereden öğrenebiliriz?
  • Arkadaşım imzam da gördüğün gibi bende 128 msi 6200 kullanıcısıyım ve şu an pipe ler açık durumda ve şu an kart 6600 gte olarak gözüküyor, benimki tabi pci-x versiyonu bu kartla pipe açılmadan önce 3d Mark 2005 ten 1217 almıştım pipe açıldıktan sonra bu puan 1800 küsür oldu tabi sadece pipe açılmış hali diğer overclock seçeneklerini şu an kullanmıyorum yani daha yükselme potansiyeli var tabi gerisi sana kalmış uygun fiyata bulduysan almanı tavsiye ederim...
  • GPU kodunu nereden öğrenebiliriz?
    Bir bilen yok mu?
  • İmkanın varsa ekran kartının işlemcisinin üzerinde fanı çıkararak öğrenebilirsin veya öle bir olasılık yok dersen everest ve riva tuner programları işini görür...
  • hmmm... kartın ne menem bişey olduğunu anlayabilmek için illaki satın alıp iç yüzünü öğrenmemiz gerekiyor anlaşılan.
    Benim satıcının bana gönderdiği üretici ürün açıklamasında;

Core clock : 315MHz
    Memory clock: 550MHz

değerlerinde olduğu yazıyordu; sizce nasıl o/c'suz haliyle?

9550'lerde bu değerler 250/400 gibi hatırladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytona -- 17 Aralık 2005, 20:59:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A2 olduğu çipin üzerinde yazar,yani soğutucuyu çıkarmadan göremezsiniz.Riva Tuner ile pipe açmayı deneyebilirsiniz.Ayrıntıları tecrübeli arkadaşlar tarafından overclock bölümünde anlatılıyor.

Ekran kartınızın GPU/RAM değerleri iyi.6200'ler 300/550MHz olarak üretiliyor bildiğim kadarıyla.Yani GPU biraz overclocklu zaten.Daha da arttırmak mümkün olabilir.RAM hızı konusunda da RAM modüllerinin üzerinde yazan son 2 rakama bakın;eğer 36 ise bunlar 550MHz'in üzerinde çalışması garanti edilmeyen tiptendir ki en fazla 570-575 değerlerine çıkabilirsiniz.600MHz oldukça zor.
    Eğer son 2 rakam 33 ise 600MHz'de çalıştırabilirsiniz,hatta daha fazlası mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet500 -- 19 Aralık 2005, 1:50:42 >
  • @mehmet500 arkadaşım bi yanlışın var galiba
    bende leadtek 6200 agp olanı var ve stock sogutmayla gpu 550 mem 700 kullanabiliyorum
    vede benim ramler de hynix 36 yani 3.6ns olanlardan
    bunun dışında bende tt giant 3 var onla 600/740 a cıkabildim tabi ramsinklerle
    buda 3Dmark 05 linki inceleyebilirsiniz
    http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1558143
  • Pipe Line açma nasıl oluyor bu kartta bi tarif edebilir misiniz?
  • hımmm
  • hmmm...mı?...
    tek diyeceğin bu mu yani...!

Sana senin hakkında ne düşündüğümü söyleyim mi?

hmmm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.