Şimdi Ara

SAPPHIRE X9600XT 256MB AGP8X Alıcam Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartımı değiştiricem şöyle çok fazla para vermeden değiştirmek istiyorum. Biraz araştırdım. SAPPHIRE X9600XT 256MB AGP8X EKRAN KARTI...74+KDV

Ama bazılarının söylediğine göre Asus Anakartlarda problem çıkarıyormuş özellikle Via Chipset KT.. serisinde... Benim kartım da(Asus A7V8X Via Chipset KT400) tam bu özelliklere uyuyorum..Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirin...

• Çakışma yapması için bir sebep olacağını zannetmiyorum,ama size tavsiye etmem o parayı o kadar vermenizi.
    9600XT alacam diyorsanız forumun 2.el bölümünde satışta vardır zaten,fiyatı 60-70 civarı...Sıfır 120YTL...
    Hatta 100 liraya kadar 9800XT bile bulunabilir.
  • Oyun oynarken falan makinaya reset attığından falan bahsetmişler.. Peki bu özelliklerde daha ucuza Önerebileceğin bi kart varmı AGP olacak tabi.. Ben yeni almak istiyorum kullanılmış karta pek sıcak bakmakmıyorum. E sonuçta 24 ay garanti veriyorlar zaten o süre içinde ben PCI-E geçmiş olurum.
  • 2.el 6600gt al derim ben
  • Selam,
    Arkadaşım Kusura Bakma Konunu İşgal Ediyorum Ama
    Bendede Via Çipsetli Anakart Var(Albatron P4M266A 4X AGP)
    Şuan Fx 5200 Var Bende 9600XT Almayı Düşünüyorum FX5200 'Den İyi Olsa Gerek
    Şu Test Drive Unlimited En Düşük Çözünürlükte Oynatırmı BU 9600 XT
    Sorularım Bukadar
    İlgilendiğiniz İçin Ve Yorumlar İçin Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur[CrZy] -- 19 Haziran 2007; 11:33:26 >
  • bence de 60 ytl ye borsapazardan 6600 al. hem %25 daha performanslı hemde bir üst teknoloji..
  • düz 6600 agp ler 9600 xten daha mı iyi arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK msı 7600gt hdmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • azcık arama yapın.
    armut pişşş ağzıma düş misali...

2. el forumlarına bakın.
    150 ytl 1650pro.
    120 ytl 6600GT yada 1600pro.

100 ytl 9800pro.... (fena değil.)
  • Fiyat hususunda soru soran yok ki :) arkadaş anakartla uyum sorunu olur mu anakartıyla bide oyun performansı hakkında bilgi almak istemiş sadece.Fiyatları az çok herkes biliyo zaten.
  • Arkadaşım bende de asus anakart var
    ekran kartımıda yeniledim uzun araştırmadan sonra 6 ay önce bütçemi de fazla sarsmadan SAPPHIRE ati radeon 9600XT 256MB AGP8X EKRAN KARTI aldım. Hiç öyle oyunlarda duraksama, resetleme falan olmadı denediğim oyunlar Quake 4 1024x768, NFS Carbon hıgh- 1024x768
    Kendi ekran kartımla ilgili bi konu olunca bilgi vereyim dedim.
    tabi garanti olayı da önemli...
  • kazık yedik desenize sapphıre radeon 9550 256 mb karta 100 ytl verdim 1 ay önce
  • 80 e verim dostum istersen pm at indirimde yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 20 Haziran 2007; 0:38:21 >
  • geçti dostum napcam 2 tane aynı kartı bu arada 2. ele 80 istiyosan kazık yememişim
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

80 e verim dostum istersen pm at indirimde yaparım
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.. Ama dün gidip bitane ati radeon 9600XT 256MB AGP8X aldım..:) Daha takma fırsatım olmadı.. Geforce MX 440 64 Mb. den sonra arasında biraz fark hissederim heralde
    Bakalım görücez nasıl bişeyy..
  • Sistemin de denkse gayet farkı hissedersin merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: zipzop

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.. Ama dün gidip bitane ati radeon 9600XT 256MB AGP8X aldım..:) Daha takma fırsatım olmadı.. Geforce MX 440 64 Mb. den sonra arasında biraz fark hissederim heralde

hayırlı olsun kaça aldın arkadaşım
  • quote:

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.. Ama dün gidip bitane ati radeon 9600XT 256MB AGP8X aldım..:) Daha takma fırsatım olmadı.. Geforce MX 440 64 Mb. den sonra arasında biraz fark hissederim heralde

Hayatının hatasını yaptın

Onu alacağına ikinci el kısmında 6600gt alsaydın
    çok süper olurdu ama artık yapacak bişey yok..
    Yinede hayırlı olsun güle güle kullan

• quote:

Gider de POP yada Rome TW oynarsan farkı hissedersin ama yeni oyunları GF4 de çalıştırmaz 9600XT de

KART ŞÖYLE BİŞİ

QUAKE 4 - Hatırladığım kadarıyla o oyun min 9700Pro istiyodu ama ben oynayabilmiştim 9600XT ile.Eğer 2ghz işlemci ve 512mb Ram varsa 1024x768 pikselde Low kalite de AA ve AF kapalı şekilde oynanabilir.

OBLIVION - 2 ghz işlemci 1GB Ram ile 1024+Bloom+Low şeklinde rahat çalışır tahminimce.

CARBON - Malesef 640x480 Medium yada 800x600 Low şeklinde rahat oynanır (MW çok daha rahat çalışır)

FEAR - 2 ghz işlemci 1GB ram ile 1024+Minumum. (iyi optime edilmiş bi oyundur kendileri)

Medieval II TW - Malesef sürünür.Grafikleri baltalasan bile çok kalabalık savaşlarda sistem ağlayabilir.

Şu oyunlarda başarılı : POP4 , NFS MW , PES 6 , HL2 , ROME TW , C&C Generals , COD .............

Bulması biraz zor ama 2.el 256MB 6600GT yada 256MB 6800LE alabilirdin o paraya.(Tabi bu kartlar için Athlon 2500+ dan aşağısı az gelir)

EDIT : Anakartının kitapçığına bak uyumsuzluk için.Bende ASUS Via Chipsetli MB vardı ve eskiden bu anakartla ASUS 9600XT kullandım.Ufak bi Voltaj sorunu vardı.Nadiren monitör kapanıyodu kendi kendine.Anakartımın kitapcığında yanlış hatırlamıyosam "9700 serilerinin xxxbilmemne seri numaralı üretimleri uyumsuzlık yaratabilir"yazıyodu.(Ayrıca 74$+Kdv O kart için astronomik.70 ytl den fazla etmez sıfırı bile/HD desteği yüzünden çok pahalı bi kart)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 21 Haziran 2007; 2:48:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: winston34

kazık yedik desenize sapphıre radeon 9550 256 mb karta 100 ytl verdim 1 ay önce

Ne ettin yav. Sen direkt yalıyı almışın hocam ne kazığı Keşke burda sorsaydın.Gerçi bi X1650 Pro yada 7600GS Sonic seçeneğin vardı 210-240 ytl aralığında ama aradaki fiyat farkı 2.2 iken performans farkı "en az" 10 :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.