Şimdi Ara

satılık sapphire hd3650 512mb ddr2 agp 8x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldan fazla garantisi var. kutu, fatura, aparatlar tamdır.
    ankara içi satış tercih sebebidir.
    fiyat:50TL
    Takas: nvidia muadili agp kartlarla olabilir. 6600gt..7600gt olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybora -- 6 Ekim 2011; 20:54:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm.
  • kaç mb acaba ? 512 ise bana pm atarmısın ?
  • yazmayı unutmuşum evet ddr2 512mb

• Son durum ?
  • hocam 128 bitmi 64 bitmi ?
  • pmlere cevap verildi. ankara içi ve nakit öncelikli satış devam etmektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem nakit almak hem takas ürünleri elimde var diye PM attım.

2 Ci sıradasınız demişsiniz , 3 gündür bekliyorum. Tüm bilgilerimi yolladım...

Ayda 10 larca ürün alıyorum , burda sorunu anlayamadım.

Para var , takastaki ürünlerde var ama bekleme sebebi nedir?
  • sizden önce mesaj atan arkadaşlar dönmedi. öncelik ankara içi. pmden de cevap verdim. yazmak için yazmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sami947

sizden önce mesaj atan arkadaşlar dönmedi. öncelik ankara içi. pmden de cevap verdim. yazmak için yazmayın.

ben ankaradayım 7 yıllık üyelik ve 3500 msj var, yazmak için yazmış olsam o o o o . 600 e yakın ürün almışlığım olmaz

ama daha siz 1 ürünü bugünü de bitti dersek 4 gündür satamadınız !! sorun bir bakalım satış olsun diye başlık açmış olmayasınız ! ?

PM de 2 ci sıradasınız demişsiniz, burda da saat ler sonra ÖNCE NAKİT , ya ben bu işi bilmiyorum yada siz iyi bir satıcı değilsiniz !!

BİLİNÇLİ VE SATICI PROFİLİ OLAN BİRİSİ , BİR ÜYE İLE PM LEŞTİM HABER BEKLİYORUM VB. DİYE AÇIKLAMA EKLER , "ÖNCE PARA İLE SATIYORUM" DEMEZ ! İNSANLAR SATIŞIN DURUMU SİZE SORMAK / PM ATMAK ZORUNDA DEĞİL !! " SON DURUM " DİYORUM , ÖNCE PARA İLE SATCAM YAZIYORSUN BANA ATTIĞIN PM NİN SAATİNE BAK , SONRADA DH DE YAZDIĞIN CEVAP A BAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 8 Ekim 2011; 23:48:37 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_53373099/tm.htm

elimde 6600gt agp 8x ve 7600gt pcı e 16x ekrx akr kartı var

sizdeki kesin agp 8x mi?

kesin alıcıyım , kesin görüşelim.

muhammet - 0536 689 14 51 - 0544 641 35 63

ilk attığınız mesaj bu. profiliniz istanbul. benim de müneccim olmadığıma göre sizin nerden bağlandığınızı bilemeyeceğim. neyse uzatmayalım. ilanı yeterince kirlettiniz. pazartesi kart satılmış olacak. iyi geceler.

• arkadaşım size ne profilimden

" ankara içi satış tercih sebebidir. " ben körmüyüm yazdığınızı ya siz bilmiyorsunuz yada çok ileriyi görüyorsunuz

Ankara içi onlarca ürün aldım, bir çoğu da insanlar merkezi yere gelmedi diye alınamadı , sen çıkmış Ankara içi sanki kesin satacak gibi yazıyorsun !!

ilanı gereksiz ve yanlış bilgiler vererek , üyeyi suçlayarak uzatan - kirleten sizsiniz. ben sizin nasıl birisi olduğunuzu / satışını nasıl yaptığınızı kalan üyelere gösterdim, isteyenin aklı var düşünür karar verir artık.

ürünün kime satıldığı bile belli değil !! ya siz bu işi bilmiyorsunuz yada diğer üyeler @ ..... şu üyeye rezerve / @ .... şu üyeye satılmıştır diye müneccimlik yapacağım diye boşuna yazıyor.

üyeliğim - ismim - telefonum var sadece 0,40 kuruşun hesabını yapmışsınız !! , PM attığınız zaman bile 1 gün sonra , o zaman sorsa idiniz ARKADAŞIM SEN ANKARADA değilsin , ben ANKARA İÇİ elden satacağım vb. diye, herşeyi ben mi söyleceğim , bırak bunları !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 9 Ekim 2011; 12:54:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.