Aslında forumda gigabyte muhabbeti baya bi dönüyor ancak gigabyte başlığında pek iyi şeyler okumadım ve soğudum. sizce hangisi ? Ayrıca sessiz olmasıda gerekiyor.
MÜŞAVİR havale ile alamam alamayıncada kartın fiyatı 471 tlye geliyor.
MSI N465GTX bu kart hepsiburada'da 442 lira gibi bir fiyatta. MSI tüm kartlarda indirim var sitede. BU fiyata değer mi diye sormak istiyorum asıl.
quote:
Orijinalden alıntı: comma
MSI N465GTX bu kart hepsiburada'da 442 lira gibi bir fiyatta. MSI tüm kartlarda indirim var sitede. BU fiyata değer mi diye sormak istiyorum asıl.
Şahsen kart alacak olsan referans tasarım GTX465 yerine, GTX460OC alırdım. Daha ucuza üstelik.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
Orijinalden alıntı: comma
Şahsen kart alacak olsan referans tasarım GTX465 yerine, GTX460OC alırdım. Daha ucuza üstelik.
+1
450tlye gtx460ın özel tasarım soğutmalı fabrika çıkışı overclocklu modellerinden birini tercih etmeniz daha iyi olacaktır.Aradaki performans farkını gözle göremezsiniz.Zaten yok denecek kadar az.Belli alanlarda da gtx 460 öndedir.
anladım teşekkür ederim. özel soğutmalı internet üzerinden sorunsuz alışveriş yapabileceğim sitelerde önerirseniz memnun olurum. bulunduğum ilde direk elden alma şansım yok ancak internet üzerinde bu tür alışverişleri yapabiliyorum çünkü.
Referans tasarım GTX 465'ler fazla ısınıyor. O yüzden önermem. Ben Palit Dual Fan GTX 465 aldım. Sıcaklıklar O.C'li halde iken bile otomatik fan devrinde 80 C'yi çok nadir geçiyor.Kart çok iyi O.C oluyor.%40 GPU, %33 memory 1.087v ile %100 stabil.
quote:
Orijinalden alıntı: Kloroform
Referans tasarım GTX 465'ler fazla ısınıyor. O yüzden önermem. Ben Palit Dual Fan GTX 465 aldım. Sıcaklıklar O.C'li halde iken bile otomatik fan devrinde 80 C'yi çok nadir geçiyor.Kart çok iyi O.C oluyor.%40 GPU, %33 memory 1.087v ile %100 stabil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme