Şimdi Ara

MSI NB GE70 2OE-050XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nimetlerinden uzun süredir faydalandığım bu foruma sonunda kayıt oldum.Çoğu problemime bu forumda çare buldum ve yine bir sorunum var.
    MSI GE70 alacaktım ama uzun süredir GE70 20E nin piyasaya sürülmesini bekliyorum.
    Üniversiteye gideceğim için alacağım bilgisayarın beni 4-5 sene götürmesi lazım.Sizce doğru seçim yapmışmıyım.?

Bir kaç sorum var
    1)GTA 4 - BF3 -CYRSİS3 - Assassin's Creed 3 gigi oyunları ultra grafikte oynayabilirmiyim. ?
    2)Uzun süreli kullanımda fazlaca ısınırmı?
    3)Boyut olarak büyük olması taşımada zorluk çıkarıyormu ?
    4)Verilen Mouse kalitelimi ve laptop verilen çantaya sığıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit Güzel -- 3 Temmuz 2013; 17:33:35 >

• Yok mu sorularımı cevaplayacak arkadaş.
  • cevapları bende sabırsızlıkla bekliyorum ama benim tercihim 15.6'' olurdu ;) ögrenciye daha iyi gidiyor
  • Ge70 20e türkiye'ye geldi ama benim bildiğim sanalmarketim ve hızlıal sitelerinde var, henüz vatan, teknosa gibi mağazalarda yok.

1) Evet oynatır.
    2) Uzun süre kullanımda ısınmayan bilgisayar görmedim ben soğutucun olacak kafan raad olacak Ama şunu söyleyebiliriz msi ge serisindeki makinelerde soğutma sistemleri gayet iyi.
    3) O tamamen kullanıcıya göre değişir. Tabi sonuçta 17.3.
    4) Mouse kalitesini bilemiyorum ama galiba ge70 serisinde çanta hediyesi olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

Merhaba
    Nimetlerinden uzun süredir faydalandığım bu foruma sonunda kayıt oldum.Çoğu problemime bu forumda çare buldum ve yine bir sorunum var.
    MSI GE70 alacaktım ama uzun süredir GE70 20E nin piyasaya sürülmesini bekliyorum.
    Üniversiteye gideceğim için alacağım bilgisayarın beni 4-5 sene götürmesi lazım.Sizce doğru seçim yapmışmıyım.?

Bir kaç sorum var
    1)GTA 4 - BF3 -CYRSİS3 - Assassin's Creed 3 gigi oyunları ultra grafikte oynayabilirmiyim. ?
    2)Uzun süreli kullanımda fazlaca ısınırmı?
    3)Boyut olarak büyük olması taşımada zorluk çıkarıyormu ?
    4)Verilen Mouse kalitelimi ve laptop verilen çantaya sığıyormu ?

sorularına cvp vereyim

1 hayır hepsini ultrada acmaz highde anca oynarsın ama çözünürlügü düşürürsen 1600*900 ultrada oynarsın ama en önemli olan çözünürlük zaten high ayarda iyi neyse
    2tabikide ısınır altına saglam bi sogutucu al sorun kalmaz taş gibi oynarsın
    3taşımada sorun cekmezsin ama cantaya sıgmıyor diye biliyorum o yüzden canta vermiyolarmış diyede biliyorum sen yinede araştır
    4 mouse süper nediyon sen ya cantaya sıgmıyor

• Arkadaşlar yeni konu açmak istemiyorum.Şimdi ben ge70 20e alıyorum.Hızlıal.com dan mı yoksa sanalmarketim.com danmı alayım.Hangisi daha çabuk ürünü gönderir.Hızlıal 50 tl daha ucuz.Axess kartla alacağım.Acil olarak cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • Ben sanalmarketimden aldım. Alalı bi 10 gün olmuştur herhalde :) O zaman 2992 TL ye 12 taksitle almıştım. Ertesi elimde olacaktı ama kargo firmasının işgüzarlığı yüzünden 2 günde elimde oldu. Site güvenilir, öneririm. Bilgisayardan da fazlasıyla memnunum, ama bana göre bazı eksileri var tabi. Nedir dersen klavyesi biraz önde ve tuşları küçük, kenarlarında parmak izi bırakıyor ve genel olarak malzeme kalitesi iyi değil. Performansına diyecek bir şeyim yok ama. Şu an için alınabilecek en iyi bilgisayar bence. Taşıma sorunu ise bunu ben de düşünüyorum açıkçası :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün sipariş etsem ancak salı günü gelir heralde.Çünkü yarın pazar iş yok.Pazartesi kargoya verirlir.Salı elimde olur.

Hızlıal nasıldır kargo anlamında
  • Arkadaşlar bende MSI'ın GE70 20E-049XTR(ssd'li model) modelini almayı düşünüyorum. Bende üniversiteye gideceğim için laptopa yöneldim fiyatı hızlıal da 3300 tl limitimi en üst düzeye çıkarttım laptopun hakkını vereceğini düşünüyorum zaten bi haftadır yaptığım araştırmalara göre buna sağlam bi alternatif başka bi modelde bulamadım ama aklıma takılan bi konu var sonuçta başka şehirde üniversitede olacağım 17,3 inç boyutu kalınlığı taşıma sıkıntı olurmu yani kalınlığı ve boyutuyla takoz gibi dururmu ? yorumlarınızı bekliyorum
  • 17'-18' için çantalar mevcut. HP nin beğendim ben. 50 küsür lira gayet şık alınabilir ki taşıma konusu sıkıntı olmaz yani.
  • Bende şans yok be kardeşlerim.Kredi kartının jelatını sökülüyordu bende tam sökmüştüm o arada güvenlik kodunuda söküp atmışım.İnternetten alamadım laptop u gidip üsküdardan alcağım.Hızlıal.com deposundan.
  • 1) Oynatır
    2) Aşırı bir ısınma olmaz.
    3) Kişiye göre değişir, benim için problem olmaz mesela.
    4) Normal, çanta veriliyor mu bilmiyorum. Veriliyor ise ge60 için verilen çantanın aynısıysa sığmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 7 Temmuz 2013; 4:13:39 >
  • Ümit Güzel Ü kullanıcısına yanıt
    Dostum aldıktan sonra görüşlerini bekliyorum sonuçta ikimizde öğrenciyiz düşüncelerimizde bir olur gibime geliyor
  • arkadaşlar ben bu modelin ssd siz modelini almayı düşünüyorum daha sonradan ek olarak ssd takabilirmiyiz yeri varmı yani yoksa sadece ssdli modeldemi yeri var sadece?
  • 17.3 diyorlar 16 çanta veriyorlar Bende düşünüyorum hızlı al pcdepo sanalmarketim. Hangisi güvenilirdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

17.3 diyorlar 16 çanta veriyorlar Bende düşünüyorum hızlı al pcdepo sanalmarketim. Hangisi güvenilirdir ?

3 üde güvenilir büyük firmalar zaten.

Ürünü aldıktan sorna satıcı firmayla işinizde olmaz zaten. Servis işleri için ürünün resmi servisiyle muhattap olursunuz hangisi uygun, kredi kartınıza daha uygun geliyorsa oradan alın. fiyatlar şu an dolarında etkisiyle olmaması gereken düzeyde ne yazıkki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

17.3 diyorlar 16 çanta veriyorlar Bende düşünüyorum hızlı al pcdepo sanalmarketim. Hangisi güvenilirdir ?

Ürünü aldıktan sorna satıcı firmayla işinizde olmaz zaten. Servis işleri için ürünün resmi servisiyle muhattap olursunuz hangisi uygun, kredi kartınıza daha uygun geliyorsa oradan alın. fiyatlar şu an dolarında etkisiyle olmaması gereken düzeyde ne yazıkki...

yapacak birşey yok okullar açılıyor benim ayın 16sında. Bu GX i mi yoksa GE yi mi öneririsiniz birisi AMD

• quote:

quote:

quote:

yapacak birşey yok okullar açılıyor benim ayın 16sında. Bu GX i mi yoksa GE yi mi öneririsiniz birisi AMD

aslında sizin tercihinize kalmış bir durum.

Mühendislik öğrencisiyseniz, yada işlemci yükü gerektirecek programlar kullanacaksanız ge serisi tercih etmelisiniz.

GX ve GE serisinde "high" ayarlarda bariz üstünlük kuran taraf yok. Hatta ge 60/70 biraz daha üstün durumda "high" ayarlarda. Ultra ayarlarda bazı oyunlarda gx daha fazla fps verebiliriz size. Ama uzun vadede ben ge serisinin gx e göre daha çok faydalı olacağı fikrindeyim. GX in ekran kartı çok iyi ama işlemci ekran kartının potansiyelini kısıtlıyor. Kısacası iki bilgisayarda sizi memnun edecektir.

gx serisinin soğutması daha iyidir ama kasası daha kaba geliyor bana. gx in yanında önem veriyorsanız hoşda bir kulaklık veriyorlar. imkanınız varsa ikisinide görün içinize sineni alın. Ben fiyat bekliyorum tercihim ge70 den yana olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında sizin tercihinize kalmış bir durum.

Mühendislik öğrencisiyseniz, yada işlemci yükü gerektirecek programlar kullanacaksanız ge serisi tercih etmelisiniz.

GX ve GE serisinde "high" ayarlarda bariz üstünlük kuran taraf yok. Hatta ge 60/70 biraz daha üstün durumda "high" ayarlarda. Ultra ayarlarda bazı oyunlarda gx daha fazla fps verebiliriz size. Ama uzun vadede ben ge serisinin gx e göre daha çok faydalı olacağı fikrindeyim. GX in ekran kartı çok iyi ama işlemci ekran kartının potansiyelini kısıtlıyor. Kısacası iki bilgisayarda sizi memnun edecektir.

gx serisinin soğutması daha iyidir ama kasası daha kaba geliyor bana. gx in yanında önem veriyorsanız hoşda bir kulaklık veriyorlar. imkanınız varsa ikisinide görün içinize sineni alın. Ben fiyat bekliyorum tercihim ge70 den yana olacak.

Ben oyuncu bir mühendislik öğrencisiyim çok kararsız kaldım

Şöyle birşey hazırladım ?
     MSI NB GE70 2OE-050XTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 24 Ağustos 2013; 0:18:23 >

• quote:

Ben oyuncu bir mühendislik öğrencisiyim çok kararsız kaldım

Şöyle birşey hazırladım ?
     MSI NB GE70 2OE-050XTR

sadece 8970 fps lerine değil gx70 ile alınmış 8970 fpslerine bakmalısınız. o sitede 8970 in amd işlemcili bilgisayar ile alınmış fps leride var i7 haswell ile alınmış fpsleride var.

Benim size şahsi önerim ge60/70 20e olacaktır. Ürünü daha almadım, yani ürünü almadığım için en objekti yorumu size ben yapabilirim sanırım :) malum ürünü almış olsam 3k para verip aldığım ürünü üste çıkarmak için elimden geleni yaparım forumdaki bazı arkadaşlar gibi :)

dediğim gibi eğer gerçekten işlemci yüküne ihtiyacınız oalcağını düşünüyorsanız ge alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 24 Ağustos 2013; 1:26:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.