Şimdi Ara

MSI Noteboklar hakkındda ne düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • msı güzel marka ama en büyük hatasını m670 in pil sorununu çözmeyerek yaptı
  • arkadaşlar pr200 ve 200b hakkında bilgisi olan varmı. şikayetvar.com'da birisi aynı makınadan 2 tane almış ikiside sorunlu diyor.
    ben bu makınayı almayı düşünüyorum ama kafam karıştı 12.1 veya 13.3 makına alacam karar veremedim 1500$+kdv cıvarı bütcem var yardımcı olursanız sevinirim
  • MSI da o modellerde sorun varmı bilmiyorum.ama eğer tedirgin olduysan sana Benq Joybook S32W tavsiye edebilirim 1,300$+kdv civarında.beyaz renkte ve çok güzel teknik özelliklerine bir bak sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

MSİ f/p ORANI çok iyi ancak teknik servisine Bimtes in bakması çok kötü. Ayrıca MSİ ların şarj aleti ve bataryalarını bulmak imkansız gibi. İsterseniz araştırın pil ve şarj aleti bulabilecek misiniz.

msi m670 aldım laptop masadan düştü.mesafesi 1 mt den fazlaydı.sadece ekran kapatma klipsi kırıldı.küçük tırnak.

bimtese gönderdim.4 günde sorunu çözüp gönderdiler.üstelik
    TÜRKİYENİN HER YERİNE YURTİÇİ KARGOYLA ÜCRETSİZ ULAŞIM.
    yani siz laptopu servise gönderirkende geri alırkende kargo ödemiyosunuz.
    benim başıma bu geldi.Bimtes bence serviste iyi.3 defa telefon ettiler bana.mail attılar ilgilendiler yani sizin anlayacağınız.
    Fakat yinede bimtes nedir ne değildir bilemiyorum.fakat benim bimtes te ilk deneyimimdi.sorun yaşamadım.

• ben 6 aydır s430 kullanıyorum pil ömr haricinde herhangi bir pruoblem yasamadım.
  • arkadaşlar bir konuya dikkat çekmek istiyorum bu MSIların bataryalarını nerden temin edebiliriz? ben şahsen çekiniyorum almaya. bozulunca çöpe atıp yenisini almak biraz külfetli olmaz mı? Bimtes e sordum biz yedek parça satışını yapmıyoruz dediler, bozulsa Tayvana mı sipariş verecekler anlamadım ki. hem yedek bataryayı notebook alan birçok kişi almayı düşünebilir mesela; bozulmasına gerek yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyM -- 8 Eylül 2007; 16:40:42 >
  • http://cgi.ebay.com/BTY-M66-Battery-Clevo-M660-M661-M665-MSI-M655-M670-M675_W0QQitemZ290158008040QQihZ019QQcategoryZ11169QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

adrese bakarsan 49,5+19,5=70 dolara getirtebiliosun yurtdışından.gümrükde sorunda çıkmaz bi batarya için
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TonyM

teşekkür ederim

• bende s262 kullanıyorum. alet emsal fiyattaki laptoplara göre daha iyi bence. 12.1 monitörlü olması ve hafifliği gerçekten çok iyi. Diğer markalarda laptop ufaldıkça fiyatın artması gibi saçma bir fiyat politikası uygulamamaları da gerçekten iyi.
    bundan önce datron ve fujitsu laptop ım vardı. datron la kıyaslamayacağım bile (servis anlayışı rezaletti). fujitsu yla ile kıyaslamak gerekirse de 1 hafta kullandım ağır olduğu içinde değiştirdim ve fujitsu laptoplar çok uzun sürede şarj oluyorlar ondan sonuç hayal kırıklığıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sethamon -- 9 Eylül 2007; 21:20:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.