Şimdi Ara

MSI Noteboklar hakkındda ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu topic önceden açılmış ise özr diliyorum.Forumu araştırma fırsatım olmadı.MSI notebook kullanan arkadaşlardan ricam edindikleri izlenimleri aktarmaları.Çünkü çok ucuza nb satıyorlar!!!acaba kalite ve performans nasıl?bilgilerinizi bekliyorum

• ben kullanıyor bi sorun yaşamadım gayette iyi bana yetiyor geçinip gidiyoruz işte
  • Kullandım oldukça güzel, ama ben msiden önce kullandığım datrona geri döndüm, bence datronu bir incele, kasa ve performans olarak biraz daha iyi msiden, tek kötü yanı hoparlörleri çok zayıf datronun.
  • dostum vr600 aldım memnunum toplanm 1000 ytl bonus 12 taksit 1 gb 667mhz kinstone ram+notebokk çantası+4 gb flash disk ile :) performansı da güzel canavar gibi abilerine taş çıkarıyo.diğer modelleri hakkında pek bi fikrim yok
  • 15 gündür M670 kullanıyorum. makinaya 1Gb ram daha ekledikten sonra XP'de gözle görülür bir artış oldu.Genel olarak memnunum diyebilirim. Amcamın oğlu 1300 ytl'lik Packard Bell aldı. benim laptoptan 400 ytl pahalı olmasına rağmen card okuyucusu yoktu, usb girişleri tuhaf bir şekilde yanlar yerine arkadaydı. Anlayacağın MSI fiyatına göre çok iyi iş çıkarmış bence...
  • quote:

dostum vr600 aldım memnunum toplanm 1000 ytl bonus 12 taksit 1 gb 667mhz kinstone ram+notebokk çantası+4 gb flash disk ile :) performansı da güzel canavar gibi abilerine taş çıkarıyo.diğer modelleri hakkında pek bi fikrim yok

Dostum bu fiyata nerden aldın allah aşkına ben de uygun aldım sanıyordum. Ben 950 ytl ye aldım sadece bilgisayarı yanında fare bile alamadım. Sona 2 tane ram aldım 1 gb lik tanesi 70 ten üstüne çanta aldım 30 liraya bide fare aldım 13 liraya bana geldi 1135 liraya şimdi sen sadece 1 gb ram aldığını fakat yanında 4 gb de flaş disk aldığını sölüyosun ve 1000 liraya almışsın valla helal olsun ama söle bundan sona biz de ordan alak
  • ben de MSI M675 var alırken çok kararsızdım şimdi ise çok memnunum 1800 ytl ye aldım
    oyun performansı güzel .makinenin olumsuz yönü ise ısınması ama saatlerce oyun oynamama ragmen kesinlikle hiç bir şey olmadı
    hem ısınmayan laptop varsa söyleyin bizde alalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün vr600 modelini aldım, xp kurdum, gayet güzel şık ve sorunsuz bir cihaz gibi görünüyor. Core Duo işlemci uygulamalarda iyi performans veriyor, grafik kartı elbette güncel oyuncuların beklentilerini karşılamaz ama pro evolution soccer 5 i orta ayarlarla çok akıcı oynayabiliyorsunuz, o şekilde kıyaslayın.
  • Bende VR600 aldım yeni sayılır.Kadıköy eksen'den vr600+sonradan kingston 667 512 rem+toshiba 1 gb flash bellek+çanta+fare ile birlikte 1,150 liraya felan denk geldi.Sevindiğim bir bilgisayar fiyatına ben yanında bir çok malzeme ile aldım.Ürünü genel olarak beğendim şuan xp ile rahatça kullanıyorum.1 GB yaptım remi ama açıkcası çokta farkını göremedim.Ekran kalitesi güzel en sevdiğim high definition audio ses kartı bulundurması.Nümerik tuşları çok harika olmuş.Ürünün harddiski western digital,dvd-rw ise optirac diye bir marka keşke tanıdık bir marka olsaymış ama kötü değil işini iyi yapıyor.Üzerindeki hoparlörler kaliteli ve yüksek ses veriyor.Gömülü mikrofon güzel işini iyi yapıyor.Bilgisayarı elektrikte kullandığımdan biraz ısınıyor.Özellikle işlemci 60 dereceden aşağı inmiyor tabi oda sıcaklığının etkisi çok.bilgisayarın diğer ısınan bölümü sağ alt köşe intel logosunun bulunduğu alan, altta ne vardır bilmiyorum ama biraz ısınıyor.Ürünün kablosuz kartındanmıdır yada modemimdenmidir bilmiyorum sinyal şiddeti bazen düşüp düşüp artıyor.Hatta bilğisayarı sağa sola çevirdiğim zamanlar bile sinyalde değişmeler oluyor.Ama bağlantıda asla kopma yok güzelce bağlanıyor.Sinyal şiddeti stabil olmuyor belkide odada olduğumdandır.Modemle aramda bir iki duvar var.Ama çekim genede iyi.

Ekran parlaklığını sürücü cd'sinde bulunan system control manager proğramını yükleyerek ayarlayabiliyorsunuz.Yalnız kulaklık taktığımda bilgisayar hoparlörlerin sesini kesmiyordu onuda realtek'in sitesinden en son HD audio sürücüsünü yükleyerek hallettim.Kasası ortalama kalitede çokta vasat değil yani.Bilgisayar kibar yani çok kaba durmuyor.Ekran arkasındaki msi logosu çok harika ve şık.Beyaz renkte yanıyor ve güzel gözüküyor.İşlemci havalandırması arkada yanda değil.Modem ve ethernet portları sol yanda.Yani portların hepsi yanlarda.

Genel olarak bilgisayar fiyatına göre güzel.Ben masaüstü olarak günde 10 saat felan açık tutuyorum.Daha bir problem görmedim rahatça çalışıyor.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz alcak arkadaşlara önerebilirim.Ama ben masaüstü olarak yani elektrikte kullanıyorum.Pil performansını bilmiyorum ama 2 saate yakın gidiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimkk -- 22 Ağustos 2007; 0:56:57 >

• 3 haftadır vr600 kullanıyorum ve bi problemle karşılaşmadım. bence sadece markasından dolayı aynı özellikteki diğer notebooklara 400-500 ytl fazla para vermeye değmez. kasası biraz esniyo güven vermiyo diyen arkdaşlar var ancak kasa sadece dışarıdan gördüğümüz plastikten ibaret değil. plastik kasanın altında alüminyum alaşımlı sac tabaka var. o yüzden kasası da bence gayet sağlam. 1 gb ram ekleyerek kullanmaya başladım performansı güzel, ekran kalitesi iyi, ısınma problemi yok, wireless var, numpad var ve benim canımı sıkan hiç bi yönü yok şuan için. autocadi gayaet rahat çalıştırıyo. tereddütte olan arkadaşlar varsa hiç düşünmesin bu fiyat/performans oranıyla vr600 kaçırılmayak bir laptop.
  • bendede vr600 var ve memnun değilim çok memnunum bence o fiayata süper diğerleri marka adı altında daha az özellikli bilgisayarları bile daha pahalıya veriyorlar. kasası evet plastik ve güven vermiyor ama inan test ettim istemeden süper sağlam. deve tabanı bitkisini biliyorsunuzdur büyüktür ve saksıda büyüktür işte o saksı yeğenimin sayesinde açık olan laptopumun üstüne düştü klavye topraktan klavye ve ekran gözükmüyordu ben kesin ekran kırıldı dedim ama zerre çizik bile olmadı tuşlar sapasağlam ekranda hiç sorun yok çok kormuştum ama sorun çıkmadı demekki sağlammış bence iyi bir marka msi yada benim kullandığım modeli iyi
  • dostlarım bende almayı düşünüyorum vr 600.. sizlerden ricam bi fotoğrafını koyabilirmisiniz özellikle şu arka ışığı yanarken nasıl görünüyor merak ediyorum??
  • arkadaşlar msi nblarla ilgili verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.bu bilgilerden şunu anlıyorumki MSI güzel ürün satıyor+ucuza satıyor+yanında hediyeside oluyor.
  • 1 yıl MSI M635 kullandım Klavyenin sert olmadı ve DVD RW haricinde başka bir problem yaşamadım (bunlarda garantiyle halledildi.)
    Genel anlamda cihazdan son derece memnundum fakat yaz günleri bana ısınmasından ve fan egsozunun sağda olmasından bıkkınlık veriyordu
  • evet arkadaşım gerçekten ürünleri güzel hele fiyatına göre harika ama millette marka takıntısı çok olduğundan fazla ilgi görmüyor ama şu sıralar baya rağbet var msi ye. arkadaşım 2,100 e hp almıştı benden 4 ay önce benim msi vr600 fark atıyor özellikte ve kullnımda
  • aslında kalite=tanınmış marka doğru bir sonuç değil.MSI bence TR de yeterince tanıtılamıyor.şahsen acer alacağıma MSI alırım.
  • MSİ f/p ORANI çok iyi ancak teknik servisine Bimtes in bakması çok kötü. Ayrıca MSİ ların şarj aleti ve bataryalarını bulmak imkansız gibi. İsterseniz araştırın pil ve şarj aleti bulabilecek misiniz.
  • 1.5 senedır bır akradşaım aldı yanıdma calısan.. stabıl oldugunu soyleyemem makınanın ısınam sorunuda var mega serisinin..
  • MSI markasına servislik hizmeti veren bimtes in kötülüğü nedir sizce?
    quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

MSİ f/p ORANI çok iyi ancak teknik servisine Bimtes in bakması çok kötü. Ayrıca MSİ ların şarj aleti ve bataryalarını bulmak imkansız gibi. İsterseniz araştırın pil ve şarj aleti bulabilecek misiniz.
  • bende ısınma problemi diye birşey yok msi lerin bence tek sorunu yada bendekii öyle pili 2 saat gidiyor pardusta (linuxta) ise 2,30 saat biraz fazla olsaydı süre keşke ama ne yapalım ben çok memnunum eve msi ler iyi tanıtılamıyor bencede büyük firma acer daki topiclere bak ısınma heep sorun yani onlardada aynı problemler var bence fiyatına gre süper msi ler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.