Şimdi Ara

Msi notebook alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 ay sonra laptop almayı düşünüyorum oyun deliyisimdir beni 3-4 yıl götürebilecek bişey arıyorum, sınırım 2500 tl +100 oynama olabilir 2 laptop arasında kaldım hangisini almalıyım ve neden almalıyım, yardımcı olabilir misiniz?

1.MSI GE60 0NC-037TR Notebook
    2.MSI NB GE60 0ND-412TR Notebook

2.si daha ucuz fakat ekran kartı ve işlemcisi daha iyi gibi geldi ama karar veremedim. Siz bunlardan birini alacak olsaydınız hangisini alırdınız ve neden? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onc 37 bir eski nesildir ve barındırdığı ekran kartı, gt650m, ond 412 deki gtx660m den biraz daha düşük bir karttır. Ond modeli yerinde bir seçim olur ve ekran kartı biraz daha uzun güncel kalabilir.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-0ND-412TR-Core-i7-3630-240-Ghz-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu230865.html

İşletim sistemlisi de 2400 tl civarında satılıyor. Vatanbilgisayardan da indirimle 2350 tl civarında alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 18 Şubat 2013; 16:51:37 >
  • Sağolun hocam bilgiler için, bir sorum olacak. 0NC nin fiyatı neden 0ND 'den daha yüksek bunu çok merak ediyorum bi bilginiz var mı acaba bu konuda?
  • Onc 37 de işletim sistemi olduğu için biraz daha pahalı satılıyor. İşletim sistemsiz olan Onc 38 ler daha ucuza satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Onc 37 de işletim sistemi olduğu için biraz daha pahalı satılıyor. İşletim sistemsiz olan Onc 38 ler daha ucuza satılıyordu.
    +1

Arada 50tl bile fiyat farkı olsa freedos alman senin yararına olur, verdikleri işletim sistemini her şekilde kaldırıcaksın zaten ve genelde home sürüm veriyolar.
    İncelemeni tavsiye ederimhttp://forum.donanimhaber.com/m_71709369/tm.htm 0ND incelemem notebook hakkında fikir sahibi olmanda yardımcı olur :)
  • Teşekkürler hocam peki senin pc 0nd nin hangi modeli henüz izleyemedim videoda söylüyor musun bilmiyorum o yüzden, kusra bakma :)

• bencede ge60 serisi ekran kartı olarak daha iyi

http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bu siteden alacağım bu modeli, umarım 4 aya bitmez stoklarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Slither96

Teşekkürler hocam peki senin pc 0nd nin hangi modeli henüz izleyemedim videoda söylüyor musun bilmiyorum o yüzden, kusra bakma :)

gtx660 ekran kartı olan serisi 0ND dir, bende o seriyi kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.