Şimdi Ara

MSI NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio 8GB İNDİRİM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
7.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sen bakma burada ölücülük yapıp fiyat düşürmeye çalışanlara inan kendileri bu karta sahip olsalar senin yazdığın fiyattan bile yükseğini yazarlardı. Bende 1660s satılıga koydum burada saçma sapan yorumlarla konunun içine ettiler. satamazsın edemezsin bilmem bir sürü yorum ama 6500 den sattım 1660s'i. O yüzden buradakilere bakma sen ayrıca şu anki piyasada bir kartın fiyatını maden belirler yorumuda ayrı saçma. Madende iyi olan kartlar kağış kapış gitti kalan kartlara rağbet arttı o ne olacak peki? 1660s madende çok mu iyiki 6500'e satabildim?

Burada günah keçisi bulmaya kalkmasın kimse alan alsın almayan sussun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thermes

Hocam sen bakma burada ölücülük yapıp fiyat düşürmeye çalışanlara inan kendileri bu karta sahip olsalar senin yazdığın fiyattan bile yükseğini yazarlardı. Bende 1660s satılıga koydum burada saçma sapan yorumlarla konunun içine ettiler. satamazsın edemezsin bilmem bir sürü yorum ama 6500 den sattım 1660s'i. O yüzden buradakilere bakma sen ayrıca şu anki piyasada bir kartın fiyatını maden belirler yorumuda ayrı saçma. Madende iyi olan kartlar kağış kapış gitti kalan kartlara rağbet arttı o ne olacak peki? 1660s madende çok mu iyiki 6500'e satabildim?

Burada günah keçisi bulmaya kalkmasın kimse alan alsın almayan sussun.

6500 liraya 1660 S satın alan adam kusura bakma ama oyun veya başka bir için almamıştır, aşağı yukarı 30 mh verebilen bir kart mesele mining performansı değil madencilerin çoğu araştırmadan etmeden ne kadar kart elde edebiliriz derdindeler senin elindekine 6500 vermiş adam, normalde 5k dolayında satılan bir kart 2060 lar 6500 den gidiyor.

• MrBonez kullanıcısına yanıt

Artık rtx2060 larda o fiyatlardan gitmiyor piyasa biraz normale dönmeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin kullan hocam bu fiyata bunu kimse almaz :) 0 3070ti dururken bunu niye alsinlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Anti kripto kartlar gelince inşallah bu fiyatları görmeyiz inşallah artık. İyice saçmalanmış fiyatlar var forumda.

2 ay önce bunu yazmıştım  Hala bu fiayata mı satmaya çalışıyorsunuz ?? O paraya 3070ti satılıyor.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata satilan 3070 ti goster hemen alayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chernobyl52 -- 12 Ağustos 2021; 0:23:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim ilanima gelip bu fiyat soyle falan su urun burda boyle diceksin sonrada konusma tarzimdan şikayetçi olacaksin kardeş once ne söylediğini bileceksin bnm malim bana kiymetli istedigimi yaparim seni ilgilendirmez ha illlada yazarim dersen üslubu ona göre kabulleneceksin ha ben sikintiliyim diyodan ilanda numaram mevcut arayabilirsin bi fikrin rahatsızlığın varsa onuda dinleriz hem neden bu yorumu yazma ihtiyaci goruyosun alicimisin saticimisin 3070 ti. Varsa ucuza git onu al bak yine diyorum sanane. sen neden yazdigini dahi anlamiyosun gelip buraya yorum atiyosun ilana bakarsin almicaksan ikarsin yada merak eder bakarsin kim ne yazarda yazar seni yada bir baskasini ilgilendirmezzz

• chernobyl52 kullanıcısına yanıt

Hocam istediğiniz fiyata yazabilirsiniz kimse birşey diyemez serbest piyasa,

Fakat başkası farklı bir düşüncede yorum yaparsa tek önerim sikayet etmeniz. Cevap verdiğinizde polemik oluşabiliyor ister istemez. Yani yorum ne olursa olsun sizin ilanınız olduğu için silebilir forum yöneticileri.

Olur daha ucuzu kart, özel mesajdan haber edip söyleyebilir örnek( Bakın şu üst model sizin karttan daha ucuz, bana daha ucuza verin siz üst modeli alın) Gibisinden

Yada bir link atabilir, olur böyle şeyler revize istemişmiş çok takmayın, sinirlenmeye değmez bu konular,

Fiyatınız şu an için çok iyi diyebilirim içiniz rahat olsun   Yakında stok sıkıntısı biterse bitmiş hem bitse ne olacak, siz daha uyguna alacaksınız. Ama şu anlık stoklar halen yenilenmedi o yüzden alacak varsa başka yere bakmasın alsın bence :)

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz sanirim hocam
    Bazen insan cevap vermek zorunda kaliyor çünkü bitmiyor anlatamiyorum alici olsa anlicam gereken yardimida yapicama ama kendisinin 11k 3060 sattığını görünce yorum yapmamak elde değil
    Guzel düşünceleriniz için teşekkür ederim sağolun 👍🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün bu konuyu görüp kendi 2080 super strix kartım için ilan açtım malum yerde 8500 liradan ama gelen mesajlarda 8 bin bütçem var falan dediler ilanı kaldırdım gidin 3060 alın diye.diğer referans 2080'i satmaya kalksak hiç para etmeyecek demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

dün bu konuyu görüp kendi 2080 super strix kartım için ilan açtım malum yerde 8500 liradan ama gelen mesajlarda 8 bin bütçem var falan dediler ilanı kaldırdım gidin 3060 alın diye.diğer referans 2080'i satmaya kalksak hiç para etmeyecek demek ki.

Ben aldım 7900 e 6 taksit giga 3060 ti vision oc hemde perşembe teslim...8000 veren varsa satsatmışsınız bence çok iyi vermişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde amazona 7300 e asus tuf 3060 ti düşüşleri oldu.Bu kartlar bu fiyatlara düştüğü sürece amazonda ikinci el bu kartların ben satılacağını düşünmüyorum bu fiyatlardan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynı ayarda kart bir de vision falan diyorsunuz strix satıp giga da almam şahsen bir artısı yoksa.vazgeçtim satmıyorum zaten bu kart bile çok bana.overwatch oynarken %60 power limite düşürüp sabit 120 fps alıyorum 2k ultra.2080 ti olsa ne olur 3080 ti olsa ne?perşembe amazon.com.tr üzerinden almanya'dan 6700xt aldım 7843 liraya onu takacam diğer makineye oyunları da oraya aldım.komik olacak tek şey ikinci makinedeki referans 2080'i üçüncü makineye takacam 1050 ti olan iş yerindeki.

• Ben satmam zaten o kartı satılırsa da 8k iyi gayet strixin yanında vision oyuncak kalır...benim için sıcaklık ses pek önemli değil performans önemli...2080s ve 3060ti performans yönünden aynı sayılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

aynı falan değil bildiğin aynı birebir yani o konuda hiç sıkıntı yok 2k'da her şeye yeten bir performans ve sıcaklığına sesine takılmam diyorsan güzel iş yapmışsın ikinci el kart parasına sıfır kart.6700xt bir tık daha hızlı ama nvidia kartlar da pahalı biraz malum.2017'den beri 1060 1070 ti 2080 2080s ve 1050 ti de var 3 makinemde hay lanet demedim yani hiçbir kartıma yazılımsal sürücüsel bir durumda.10 fps'nin peşine düşmeyecen artık rahatına bakacan.ben 1600xt'den beri amdciyim 2017'de kafam attı sattım elimdeki bütün amd kartları ama bir yandan da merak yani yoksa ben yola yav bu 1050 ti çok gariban şuna bir 3060 alayım diye çıktım sonra 6600xt çıkıp 2080s ayarında olunca ve millet 4 binden alınca olur lan dedim ama sonra baktım o reklammış 6 bine satıyorlar olsun dedim onu da bulamadım 6700xt buldum iş yerine komik olur bunu eve takayım diye evdeki kartlardan birini satayım dedim ama bişi satmaya gerek yokmuş referans 2080'i iş yerine takarsam.

• Kart tarafımca alınmıştır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.