Şimdi Ara

MSI NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio 8GB İNDİRİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: parraking Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
7.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio 8GB İNDİRİM !

MSI NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio 8GB

24 ay hepsiburada garantili ve kutulu'dur.

İletişim : 05465005204 İsmail GÜDEK

Fiyat : Satildi TL kısa süreli satılmazsa ilandan kaldırılacak Son Fiyat !

MSI NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio 8GB İNDİRİM !

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Anlamadığınız nokta şu, artık kartların satın alımında belirleyici TEK nokta mining performansı. Haliyle bu kartlara kimse istenilen bu fahiş fiyatları vermez. İnsanlar 3070'e 12K, 5700'lere 10K rahatlıkla verir çünkü mining performansları yüksek. Olay sadece bu. Haliyle 2070S,2080S gibi modeller güdük durumdalar. Edecekleri meblağ hepsinin belli. 2080S'in ederi taş çatlasın 8K dolayında, 2070'lerin de 7K, 2060'ların da 6K dolayında. Artık garanti süresine, modeline vs. göre 500 daha artar en fazla. Üzerine satılabilirse tamamen şans. O anda ihtiyacı olan birisi çıkar ya da pek anlamayan birisi çıkar verir parayı ama haricinde çok zor. Kaldı ki bu paralar bile çok iyi belirtilen modeller için.

Arkadaşa da tavsiyem eğer mining yapmıyorsa satmasın kullansın, 2080S ile 3070 arasında oyunlarda hissedilir bir fark kesinlikle yok çünkü. Aradaki farka da kesinlikle değmez.

Satıcı arkadaşın özelinde söylemiyorum ama olay resmen çığırından çıktı. Keşke mining olayı bir patlasa da hem üreticiler hem de fırsatçılar hem de mining delileri boyunun ölçüsünü alsa artık. Nefret ettirdiler her şeyden. Bir hobimiz var herşeyden biraz olsun uzaklasabildigimiz, onun da içine ettiler.
  • Hocam daha öncede bu fiyata denendi, gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün önce https://forum.donanimhaber.com/satildi-gigabyte-rtx-2070-super-windforce-3-oc-8gb-8000-7750-tl--148339363 bu konudaki ürüne fiyat takip yazmışşsınız ve bu ürün 2070 süper

bu ilandaki ürün 2080 süper araadki 2000 tl mi size çok geliyor bende istemiyorum bu fiyatlara koymaya ama 3070 i 15000 satanları ne yapacağız ne yapayım 5000 e mi satayım alım gücü düşüyor sizede hak veriyorum ama malesef durum bu !

• quote:

Orijinalden alıntı: chernobyl52

4 gün önce https://forum.donanimhaber.com/satildi-gigabyte-rtx-2070-super-windforce-3-oc-8gb-8000-7750-tl--148339363 bu konudaki ürüne fiyat takip yazmışşsınız ve bu ürün 2070 süper

bu ilandaki ürün 2080 süper araadki 2000 tl mi size çok geliyor bende istemiyorum bu fiyatlara koymaya ama 3070 i 15000 satanları ne yapacağız ne yapayım 5000 e mi satayım alım gücü düşüyor sizede hak veriyorum ama malesef durum bu !

O arkadaşla konuştuk. Sağ olsun iyi biri fiyatta anlaşamadık. 2080 superlerin ortalaması 8500-9 bin civarı. O yüzden bu fiyata gitmiyor dedim. Sizin mantıkla 1.5 daha koyarım 3070 alırım

• inşallah alırsınız o fiyatlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chernobyl52 -- 26 Mart 2021; 19:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chernobyl52

inşallah alırsınız o fiyatlara

Teşekkürler siz de inşallah istediğiniz fiyata satarsınız. Hayırlı satışlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5

O arkadaşla konuştuk. Sağ olsun iyi biri fiyatta anlaşamadık. 2080 superlerin ortalaması 8500-9 bin civarı. O yüzden bu fiyata gitmiyor dedim. Sizin mantıkla 1.5 daha koyarım 3070 alırım

Alıntıları Göster

Haklısınız doğru gitmiyor bende dediğiniz fiyatlardan sattım.Mantıken gitmesi lazım 5700xt leri hala 10000 e alanlar varken heleki rtx3060 gibi fiyasko bir kartın yurtdışı garantisizine bile 9000 istenirken bu kartın o fiyatlar etmemesinin tek sebebi mining performansının çok iyi olmaması.Oyun için bu paraları kimse vermez çünkü.8000 e ps5 var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9-9500 e gider.

• Anlamadığınız nokta şu, artık kartların satın alımında belirleyici TEK nokta mining performansı. Haliyle bu kartlara kimse istenilen bu fahiş fiyatları vermez. İnsanlar 3070'e 12K, 5700'lere 10K rahatlıkla verir çünkü mining performansları yüksek. Olay sadece bu. Haliyle 2070S,2080S gibi modeller güdük durumdalar. Edecekleri meblağ hepsinin belli. 2080S'in ederi taş çatlasın 8K dolayında, 2070'lerin de 7K, 2060'ların da 6K dolayında. Artık garanti süresine, modeline vs. göre 500 daha artar en fazla. Üzerine satılabilirse tamamen şans. O anda ihtiyacı olan birisi çıkar ya da pek anlamayan birisi çıkar verir parayı ama haricinde çok zor. Kaldı ki bu paralar bile çok iyi belirtilen modeller için.

Arkadaşa da tavsiyem eğer mining yapmıyorsa satmasın kullansın, 2080S ile 3070 arasında oyunlarda hissedilir bir fark kesinlikle yok çünkü. Aradaki farka da kesinlikle değmez.

• Satıcı arkadaşın özelinde söylemiyorum ama olay resmen çığırından çıktı. Keşke mining olayı bir patlasa da hem üreticiler hem de fırsatçılar hem de mining delileri boyunun ölçüsünü alsa artık. Nefret ettirdiler her şeyden. Bir hobimiz var herşeyden biraz olsun uzaklasabildigimiz, onun da içine ettiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scorpiusxxx kullanıcısına yanıt

doğru diyorsun malesef kartı satsam bile alacak kart yok piyasada hangi fiyata ne koysak ne alsak şaşırdık iyice fiyatlar uçuk bu fiyata koyduğum için delirenler var ama piyasa bu ne yapabilirrim bende satıp kart almak istiyorum birşey yazmıyim diyorum ama birazda anlayış lütfen

• Sanıyorum bizlerde de suç var. Elimizde işimizi gören, gayet de yeterli ürünler varken hep bir model daha üstü olsun, upgrade olsun, daha da ne eklerim tutkularımız yüzünden bu hale geliyor olaylar biraz da :) Allah akıl fikir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpiusxxx -- 29 Mart 2021; 18:50:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scorpiusxxx kullanıcısına yanıt

Haklısın dostum ama işte anladın sen durumu MSI NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio 8GB İNDİRİM ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chernobyl52 -- 29 Mart 2021; 18:51:56 >
  • Ben hep şöyle birşeyle karşılaşırım. Mesela bende Asus RTX 2080 Dual OC ekran kartı var,bu karttan geçenlerde satanı gördüm 10.000 yazmıştı ve satılmıştı, ben piyasa fiyatına ne zaman koysam hep taşlandım. Aynı kart,belki de bendeki kozmetik olarak daha iyidir. 10 bine koysam tepki alacağım ama başkası koysa sıkıntı yok satılacak.Sen satınca sıkıntı yok makul ben satınca İşte "güdük durumda" hmm. Şu anda bu arkadaşın başına gelen olay. Hocam rahat ol kartın illaki satılır, gtx 1080 e 5000 veren bu kartı da alır. Evet miningçiler sağolsun piyasanın a. koydular ve gelinen son durum bu. Herkes istediği fiyattan satsın peynir ekmek gibi gidecektir. Baltalamadan önce diğer ilanlara bir daha bakınız ona göre yorum yapınız. Hayırlı satışlar dilerim.

• Teşekkürler hocam yorumlariniz için
    Satsam bile artik almaya kart yok malesef o yuzden beklemeye karar verdim malesef piyasa berbat
  • 6700xt daha üstün ise eğer tercih edebilirsiniz. Onun dışında da 3060 olabilir. Bunlar nispeten daha ucuz miningde tercih edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.uzel -- 8 Mayıs 2021; 9:15:6 >
  • bende 2070 süper sattım 3070 almak için ozaman 3070 ler 13000 liraydı bekleyem dedim 15 şe çıktı temmuzu bekliyorum etheryuma güncelleme gelecek diyorlar o zaman belki en azından 2. el ucuzlar yoksa 2022 ye kadar kart yok

• Fiyat takip

• Fiyat takip

• Anti kripto kartlar gelince inşallah bu fiyatları görmeyiz inşallah artık. İyice saçmalanmış fiyatlar var forumda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.