Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI Nvidia GT 710 2GB Satın Al 15 Temmuz 2019 13:11 1 1 MSI Nvidia GT 710 2GB Merhabalar, MSI GT 710 2GD3H LP GT710 2GB/64bit DDR3 kartı 07.02.2018 tarihinde aldım. Sanırım 3 ay zorlasam 5 ay kullandım gibi. Hackintosh bir pc için kullandım. Sonrasında sistem ortadan kalkınca kenara kaldırıldı ve uzun zamandır kullanılmadı. Kutusu durmakta. Garantisi devam etmektedir. Inventus'tan alınmadır.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8056Fiyat: 160 TL Para ihtiyacından dolayı hafta bitimine kadar fiyat revize. Satılmazsa ilanı kaldıracağım. ----> FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen 7600 ALINIR! ALINIK RESİDENT EVİL 4 REMAKE Alınık AMD AM3+ Anakart MSI Nvidia GT 710 2GB