Şimdi Ara

MSI NX8800GTS-320MB OC SİPARİŞİMİZ GELDİ FAKAATTT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: forious

Salla kardeş ya kartın gelmiş ya boşver oyunu

Oyun çıkmaması meselesi değil, burada önemli olan Türkiyedeki MSI müşterilerinin kek yerine konması, yani aldatılması. Salla boşver demeye devam edersek kazıklanmaya devam ederiz, parayı sokaktan toplamıyoruz bu ekran kartları dünyanın parası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: forious

Salla kardeş ya kartın gelmiş ya boşver oyunu

Oyun çıkmaması meselesi değil, burada önemli olan Türkiyedeki MSI müşterilerinin kek yerine konması, yani aldatılması. Salla boşver demeye devam edersek kazıklanmaya devam ederiz, parayı sokaktan toplamıyoruz bu ekran kartları dünyanın parası.

Haklısın kardeş meselenin ne olduğunu biliyorum olan şeyler bunlar uzun zamandan beri ardkaşıma 5700le kart almıştık içinden antivirüs çıkması gerekiyordu kutuda gösteriyor çünkü ama çıkmadı şimdi gidipte onun için sorsan tartışacaksın adamla sinirlerin gerilecek yani nasıl bir önlem almalılar ki bunu engellemek için üşkağıt almış başını gidiyor her sektörde

• Tüketici haklarından faydalan... İster Tayvan firması ister japon olsun bu ülkeden para kazandıkları için bu ülkenin kurallarına uyacaklar.
  • MSI'ın Türkiye sitesinde baktım şöyle yazıyor:

Oyunlar bölgelere göre değişir diyor bu Türkiye'de yok anlamına geliyor korkarımki!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paket içeriğindeki 3B Oyunlar (Opsiyonel)
    GAME WITH MSI
    Company of Heroes
    Paket içeriğindeki oyunlar bölgelere göre değişebilir.

UYARI: Değişik satış bölgeleri ve modellere göre aksesuarlar farklı olabilir. Aksesuarlar hakkında detaylı bilgi için ürün paketindeki talimatları okuyunuz.

Paket içeriğindeki yazılımlar

• VGA Sürücü
    • MSI Live Update Serisi (Live VGA BIOS & Live VGA Sürücü)
    VGA BIOS & Sürücüleri otomatik olarak indirerek sitede arama, yanlış dosyayı yükleme gibi durumların önüne geçip rahatlık sağlar

• StarOSD Oyunların, uygulamaların içerisinden çıkmadan gerçek zamanlı sistem takibi ve Overclock yapabilmenizi sağlayan MSI'a özel yazılım.
    • Dual CoreCenter
    • GoodMem
    Sistem belleğini temizleyerek bundan kaynaklanan problemlerin önüne geçer.
    • LockBox Bilgisayarınızın başından ayrıldığınızda sistemi kilitlemenizi sağlar.
    • WMIinfo Detaylı sistem bilgisi verir.
    • MSI VIVID Vivid grafik kalitesini optimize etmenin en kolay yoludur. Dijital fotoğraflarınızın renklerini daha da zenginleştirin. Karakterlerin köşelerini keskinleştirin. Oyunlarınızın kontrastını arttırın.
    • MSI Live Gerçek zamanlı bilgiye ulaşmanın yeni yolu MSI Live. MSI Live ile MSI ürün haberlerine, günlük bilgilere, Live Kişisel Ajanda'ya, Live Arama fonksiyonuna ve daha fazlasına ulaşın.

• MSI Secure DOC
    • E-Color
    • MediaRing
    • ShowShift
    • ThinSoft Be Twin
    • Adobe Acrobat Reader
    • Norton Internet Security 2005
    • Microsoft® DirectX 9.0c

Kaynak için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 14 Mart 2007; 22:50:37 >

• Arkadaşlar bugün Bimtes' i aradım fakat bana yardımcı olamayacaklarını sadece arızalı ürünlerle ilgilendiklerini söylediler, bunun üzerine ne yapmam gerekliğini sordum Msi Türkiye merkez i arayıp durumu anlatmamı tavsiye ettiler.

Söyledikleri gibi Msi Türkiye'yi aradım, buradan da Alp Bey ile görüştüm, kendisine durumu ayrıntılı bir biçimde anlatıp mağduriyetimi bildirdim ve bu iki firmanında mesuliyet kabul etmediklerini söyledim. Kendisi bana çok duyarlı ve kibar bir şekilde yaklaştı. Benden isim telefon ve fatura bilgilerimi rica etti ve konuyu inceleyip bana döneceğini bildirdi, bende teşekkür edip görüşmeyi bitirdim.

Umarım olumlu bir sonuç alabilirim, gelişmeleri yine size aktaracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magna

Arkadaşlar bugün Bimtes' i aradım fakat bana yardımcı olamayacaklarını sadece arızalı ürünlerle ilgilendiklerini söylediler, bunun üzerine ne yapmam gerekliğini sordum Msi Türkiye merkez i arayıp durumu anlatmamı tavsiye ettiler.

Söyledikleri gibi Msi Türkiye'yi aradım, buradan da Alp Bey ile görüştüm, kendisine durumu ayrıntılı bir biçimde anlatıp mağduriyetimi bildirdim ve bu iki firmanında mesuliyet kabul etmediklerini söyledim. Kendisi bana çok duyarlı ve kibar bir şekilde yaklaştı. Benden isim telefon ve fatura bilgilerimi rica etti ve konuyu inceleyip bana döneceğini bildirdi, bende teşekkür edip görüşmeyi bitirdim.

Merakla cevabı bekleyecem, bende bu kartdan almayı düşünüyorum inşallah sorunu çözerler.

• quote:

Arkadaşlar bugün Bimtes' i aradım fakat bana yardımcı olamayacaklarını sadece arızalı ürünlerle ilgilendiklerini söylediler, bunun üzerine ne yapmam gerekliğini sordum Msi Türkiye merkez i arayıp durumu anlatmamı tavsiye ettiler.

Müşteri temsilcileri öyledir hep böyle ilgiliymiş gibi davranırlar,aslında bu konunun uzmanıdırlar ama iş yapmaya gelince yok,boş...

Geçende UPS de başıma geldi.Adamı 3 defa aradım kargom gelmeden.Evime gidecekti ancak şubenin bulunduğum yere yakın olduğunu,kargoyu bekletmesini söyledim,şubeden alacağımı söyledim...

Söz aldım.

Öbür gün gittim.Kargo evime yollanmıştı,dolayısıyla ben orda olmadıım için geri döndü.

2 günümü harcadılar.Müşteri hizmetlerine hiç güvenmiyorum artık ama

Bir tek Philips te hizmetin kralını gördüm.O gün bugündür Philips fanıyım.

• quote:

reason666
    Bir tek Philips te hizmetin kralını gördüm.O gün bugündür Philips fanıyım.

Bende philips ANTİfanıyım
    Çok önceden 8349 kablosuz kulaklık aldım kutu üzerinde yazan teknik veri tutmuyordu hatta topikte açtım bu konuda
    http://forum.donanimhaber.com/m_10519105/mpage_1/key_//tm.htm#10519105
    Ayrıca Şimdi verici ünitede pil şarj ediyor nicd pil kullanın diyor kendi ile gelen pil dışında ne kadar nicd pil taktıysam hiç birini sarj etmedi,
    gecen ay yeni cep telefonu aldım en uzun süre araştırdım philips çıktı piliyle başım belaya girmesin diye (yedek bulurum bulamam) nokia 1600 aldım pek kullanmam ilk şarjda tam 16 gün gitti. -geceleri kapatamam onla mı uğraşcam-
    ve yeni hd1500 kablosuz kuaklık aldım
    ve ver çoşkuyu nimh pille çalışıyor gene şarj ünitesine başka marka ne kadar nimh pil taktıysam sarj etmiyor.
    ya nasıl anlıyor elektronikte uzman sayılırım ben anlamadım. (ya pillerde üst koruyucu altında magnetik bilgi var yada ?? )
    (allahtan kulaklık başka pillerle çalışıyor bide çalışamasa ne olurdu düşünün philipsin kapılarında pil diye )

/>

• Yav bende Cevahir'deki Philips mağazasından geçen yıl bir kulaklık aldım kutuyu açtım kulaklığın bir tarafında kablo çok uzun diğer tarafında çok kısa ayarlamak falan mümkün değil kutuyu açtığım için ürünü geri almazlar diye düşündüm o haliyle kullanıyorum, ama kablolar gerçekten çok kıl görünüyor, nereye koyacağımı şaşırıyorum!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 15 Mart 2007; 0:12:06 >
  • benim kutudan da çıkmadı; gerçi çok da umrum diil hayatımda hiç oynamadığım bi oyun. Gerçekten sinir olsaydım üşenmezwww.sikayetvar.com a yazardım oraya yazılanlara dikkatli bakıyorlar die biliorm ben.
  • Slm

Normalde kesinliklen cikmasi gerekiyor avrupa satislarinin hepsinde mevcut ben daha yeni aldim ve oyun icinde arkadaslar bunu firmasi koyuyor satan yerler degil belliki bizimkiler yine ticari akillarini kullanmislar nerden para vurursak kär meselesi.

saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: spider71

Slm

Normalde kesinliklen cikmasi gerekiyor avrupa satislarinin hepsinde mevcut ben daha yeni aldim ve oyun icinde arkadaslar bunu firmasi koyuyor satan yerler degil belliki bizimkiler yine ticari akillarini kullanmislar nerden para vurursak kär meselesi.

saygilar

Sen nereden aldın bilirsek benim gibi alacak arkadaşlarada büyük faydası olur, ürünü eksiksiz almış oluruz.
  • oyun cd si ithalatçı-toptancı-bayi-taşeron-fason derken arada kaynamış ve 50$ dan raflarda yerini almıştır.Bu ekran kartını fabrikadan kutulamıyorlar mı? Demekki bizim memlekette kayboluyor. Yoksa MSI firması Türkiye'ye özel oyunsuz kartmı üretiyor?
  • Msi Türkiye'den Alp Bey konuyu inceleyip bana dönecekti ama ses seda yok kendisinde, yarın tekrardan arayıp incelemenin gidişatını soracağım.

Bu arada bu olayla ilgili konuyu takip etmeyip ilgilenmeyen, baştan kutuları açmadan hemen sipariş sahiplerine yolladık dedikten sonra diğer kutuların içinden de Dvd oyun çıkmıyor zaten diye lafı çeviren (30 sn sonra kendi söylediğini yalanladılar) topu hemen Datagate e atan Gi Gatek' e sonsuz sevgilerimi yolluyorum.

Ayrıca aşağıdaki kendi site içeriklerinde oyun yer almakta vede altta verdiği 2 incelemede de kutu içeriklerinde Company of Heroes görülmekte.

MSI NX8800GTS-320MB OC SİPARİŞİMİZ GELDİ FAKAATTT

• MERHABA

FİRMAMIZIN 8800GTS-320 MB OC SİPARİŞİ 2 AYRI DİSTRİBÜTÖR KANALI İLE GİRMİŞTİR. MAALESEF HER İKİ PARTİDE DE GELEN ÜRÜNDE DE MSI GLOBAL SİTESİNDE BÖLGESEL OPSİYONEL ŞEKLİNDE TANIMLANAN " COMPANY OF HEROES" OYUN HEDİYESİ ÇIKMAMIŞTIR...

BU GELİŞME ÜZERİNE; SİZLERİN SIKINTI VE BEKLENTİLERİNİZİ DİLE GETİRMEK AMACIYLA GEREK DİSTRİBÜTÖR FİRMALARIN ÜRÜN MÜDÜRLERİ GEREKSE DE MSI TR. OFİSİNE KONUYU İLETMİŞ BULUNMAKTAYIZ...

SAYGILARIMIZLA
  • Anlaşılan MSI'ın 8800 serisinde oyun çıkan tek modeli 8800GTX onuda Vatan'da gördüm Company of Heroes çıktı, diğerlerinde hiç oyun yok demekki resmen sahtekarlık bu!! Bunu şikayet etmek lazım gereken yerlere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 16 Mart 2007; 1:14:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Anlaşılan MSI'ın 8800 serisinde oyun çıkan tek modeli 8800GTX onuda Vatan'da gördüm Company of Heroes çıktı, diğerlerinde hiç oyun yok demekki resmen sahtekarlık bu!! Bunu şikayet etmek lazım gereken yerlere...

şikayet etsen ne diyeceksin ki?opsiyonel dedikleri bir ürün kutudan çıkmadı diye şikayet edemezsin.kaldı ki ne kutuda ne de msi kendi sitesinde oyunla ilgili kesin birşey söylememiş.üstelik belirtmiş ülkeden ülkeye farklılık gösterir diye.hiç uğraşma boşuna yorulmuş olursun.
    not:aslında bence burada çok yanlış bir konuya saplanmış durumdayız.ekran kartıyla gelen oyun,yazılım gibi şeyler bilhassa korsanın bol olduğu ülkemizde çok dert edilecek şeyler değiller.ekran kartının soğutucusunun ve pcb sinin kalitesi,ramlerinin markası bence daha önemli.mesela eğer ramlerin gecikme süreleri daha yüksekse veya soğutma kalitesizse bunlar için kendimizi üzelim.iki paralık oyun için bu kadar uğraşmaya değmez.

• Msi 8x ekran kartının oyunlu ve oyunsuz kutu seçeneği olduğunu hiç görmedim sana gönül rahatlığı ile(üzücü olsada) dolandırılmışsın diyebilirim geçmiş olsun dostum hakkını ara..

Bırakma orjinal oyunu bunlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

iki paralık oyun için bu kadar uğraşmaya değmez.

Aslında mesele para olmaktan öte bir halde şu an. Çünkü Türkiye lansmanı için 4-5 Türk donanım sitesine yollanan ürün ile satılan ürün aynı değil ayrıca bir uyarı da yapılmıyor sitelerde, belliki bu sitelere de durum izah edilmemiş.

Siz bu incelemeleri gördükten sonra bu kartı alan biri olsanız benim gibi ne yapardınız?, boşver yaa mı derdiniz yoksa kazıklandığınız hissine kapılıp hakkınızı mı arardınız?

Company Of Heroes DVD Edition yurtdışı satış fiyatını göstereyim; 39,99 $ Türkiyedeki satış fiyatını siz tahmin edin.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832193012

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

iki paralık oyun için bu kadar uğraşmaya değmez.

Aslında mesele para olmaktan öte bir halde şu an. Çünkü Türkiye lansmanı için 4-5 Türk donanım sitesine yollanan ürün ile satılan ürün aynı değil ayrıca bir uyarı da yapılmıyor sitelerde, belliki bu sitelere de durum izah edilmemiş.

Siz bu incelemeleri gördükten sonra bu kartı alan biri olsanız benim gibi ne yapardınız?, boşver yaa mı derdiniz yoksa kazıklandığınız hissine kapılıp hakkınızı mı arardınız?

Company Of Heroes DVD Edition yurtdışı satış fiyatını göstereyim; 39,99 $ Türkiyedeki satış fiyatını siz tahmin edin.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832193012

o dvd şimdi perakende satışa çıkmıştır. Bazı ithalatçılar yada firmalar kutu içeriğini aşırıyorlar. Ekran kartından kabloların, benim anakarttan sata-ide kablolarının çıkmaması gibi Ve bilg piyasasının içindeki herkes herkesin ne mal olduğunu biliyor ama sesini çıkarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 16 Mart 2007; 10:53:52 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.