Şimdi Ara

MSI Optix G271 27' 144Hz 1ms Freesync IPS 2044 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Optix G271 27" 144Hz 1ms Freesync IPS 2044 TL
    www.amazon.com.tr
    MSI Optix, G271 Monitör, 27 inches LED: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B083P7DRSK

Hepsiburada 2046 tl
    www.hepsiburada.com
    MSI Optix G271 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g271-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000S7TKS

• FHD?

27?

• Arkadaşlar ben de monitör alacağım 144hz almaya karar verdim, yalnız fhd olacak ve laptopa bağlayacağım için 27 inç fazla zorlama olur mu diye düşünüyorum. Boyut olarak ikisini de kullanan birisi öneride bulunabilir mi? Yazılım vs işleri için de 24 inç yeterli midir?

ve 24-27 inç arasında 1920x1080 çözünürlükte görüntü kalitesi farkı çok olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinderella Man

Arkadaşlar ben de monitör alacağım 144hz almaya karar verdim, yalnız fhd olacak ve laptopa bağlayacağım için 27 inç fazla zorlama olur mu diye düşünüyorum. Boyut olarak ikisini de kullanan birisi öneride bulunabilir mi? Yazılım vs işleri için de 24 inç yeterli midir?

ve 24-27 inç arasında 1920x1080 çözünürlükte görüntü kalitesi farkı çok olur mu?
    Merhabalar dostum.

Front-end'ciyim

15.6 inçlik imzamda yer alan laptop ile viewsonic xg2405 24 inç full hd ips 144hz monitör kullanıyorum. (Hem cs:go hem yazılım işlerini düşünerek almıştım.)

1. Soruna cevabım 27 inç alacaksan mutlaka 2k almanı öneririm. Monitör yatırımında cimri davranmamak gerekiyor. minimum 7-10 sene bizimle birlikte oluyorlar. 27 inçlik full hd ekran, pixel görünümü için gözlerini rahatsız eder. full HD'de uygun limit 24 inçtir.

2. Soruna cevabım (laptop ekranını 2. ekran olarak kullanmadığın senaryo için) 24 inç ekran front end için bazen yetmiyor. Ekranı 2 parçaya bölmek durumunda kalıyorum bazen. Sol tarafta yazdığın kodun tarayıcıda çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için, sağ tarafta da kod yazmak için.

Ancak bu senaryo benim için problem değil çünkü ben şu şekilde kullanıyorum.

15.6 inç laptop : Web sitesi tasarımı açık oluyor.
    24 inçlik ekranımda: Full kodu yazdığım ekran oluyor. Kodun tarayıcıdaki yansımasına bakmak için alt-tab yaparak pencere geçişi sağlıyorum. Bu benim için problem olmuyor.

Kullanacağın masa-sandalye ve monitörün sana uzaklığına bağlı olarak 27 inçin büyük gelme ihtimali olabilir. Sadece gözlerini kaydırmak yetmeyip kafanı da kaydırma hareketi yapman gerekebilir. Bu istenmeyen bir durum olur boyun ağrıların için. Dolayısıyla sana tavsiyem inç'leri CM'ye dönüştür ve a4 kağıtlarını birleştirerek maketten bir ekran yap. Ona göre masa sandalye pozisyonuna göre 24-27 inç kararını verirsin. Son olarak teknoloji marketlerinde boyutları gözünle görerek bir karşılaştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Merhabalar dostum.

Front-end'ciyim

15.6 inçlik imzamda yer alan laptop ile viewsonic xg2405 24 inç full hd ips 144hz monitör kullanıyorum. (Hem cs:go hem yazılım işlerini düşünerek almıştım.)

1. Soruna cevabım 27 inç alacaksan mutlaka 2k almanı öneririm. Monitör yatırımında cimri davranmamak gerekiyor. minimum 7-10 sene bizimle birlikte oluyorlar. 27 inçlik full hd ekran, pixel görünümü için gözlerini rahatsız eder. full HD'de uygun limit 24 inçtir.

2. Soruna cevabım (laptop ekranını 2. ekran olarak kullanmadığın senaryo için) 24 inç ekran front end için bazen yetmiyor. Ekranı 2 parçaya bölmek durumunda kalıyorum bazen. Sol tarafta yazdığın kodun tarayıcıda çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için, sağ tarafta da kod yazmak için.

Ancak bu senaryo benim için problem değil çünkü ben şu şekilde kullanıyorum.

15.6 inç laptop : Web sitesi tasarımı açık oluyor.
    24 inçlik ekranımda: Full kodu yazdığım ekran oluyor. Kodun tarayıcıdaki yansımasına bakmak için alt-tab yaparak pencere geçişi sağlıyorum. Bu benim için problem olmuyor.

Kullanacağın masa-sandalye ve monitörün sana uzaklığına bağlı olarak 27 inçin büyük gelme ihtimali olabilir. Sadece gözlerini kaydırmak yetmeyip kafanı da kaydırma hareketi yapman gerekebilir. Bu istenmeyen bir durum olur boyun ağrıların için. Dolayısıyla sana tavsiyem inç'leri CM'ye dönüştür ve a4 kağıtlarını birleştirerek maketten bir ekran yap. Ona göre masa sandalye pozisyonuna göre 24-27 inç kararını verirsin. Son olarak teknoloji marketlerinde boyutları gözünle görerek bir karşılaştır.

Alıntıları Göster
    Detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim, şu anda 2k 27 inç bir monitör için bütçe ayırmak istemiyorum, bence 24 inçlik bir model işimi uzun yıllar görür, gerekirse yükseltme yaparım.

Yazılım işinde değilim şu anda, yazılım derken veri analitiği daha çok python kullanıyorum, o yüzden 2 ekran kontrol etmem o kadar gerekmeyebilir ve laptopla beraber iki ekran kullanırım diye düşünüyorum.

Bir sorum daha olacak,https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/ bu modeli almayı düşünüyorum, seninkinden ufak tefek farkları var ve fiyatı çok uygun geldi bana, sence işimi görür mü?

• Millette ne göz var yav. Ben 27" FHD monitörü laptop a bağladım çatır çatır GTA 5 oynuyorum pixel falan saydığım da yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    24" FHD ya da 27" QHD kullanmadıysanız pixeller pek dikkat çekmez, geçiş yapınca belli ediyor kendini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki samsung 27" 144hz 4ms var o da 2099tl ben online fps ciyim 4ms vs 1ms çok farkedermi 144hz olsa bile yoksa pazarlama oyunumu bu ms olayı. neticede saniyenin 1/1000 ile 4/1000 arasındaki farkı göz nasıl anlasın diye düşümüyorum. Bilenler aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

peki samsung 27" 144hz 4ms var o da 2099tl ben online fps ciyim 4ms vs 1ms çok farkedermi 144hz olsa bile yoksa pazarlama oyunumu bu ms olayı. neticede saniyenin 1/1000 ile 4/1000 arasındaki farkı göz nasıl anlasın diye düşümüyorum. Bilenler aydınlatırsa sevinirim
    Çok zor. ayırt edemezsiniz. 4 ms yeterli bir süre

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinderella Man

Detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim, şu anda 2k 27 inç bir monitör için bütçe ayırmak istemiyorum, bence 24 inçlik bir model işimi uzun yıllar görür, gerekirse yükseltme yaparım.

Yazılım işinde değilim şu anda, yazılım derken veri analitiği daha çok python kullanıyorum, o yüzden 2 ekran kontrol etmem o kadar gerekmeyebilir ve laptopla beraber iki ekran kullanırım diye düşünüyorum.

Bir sorum daha olacak,https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/ bu modeli almayı düşünüyorum, seninkinden ufak tefek farkları var ve fiyatı çok uygun geldi bana, sence işimi görür mü?

Alıntıları Göster
    Tabiki görür, web development yapmadığınız için sizin için ips panel çok önemli değil. İstatistik tabanlı bir yazılım kullandığınız için hangi 24 inç monitörü alırsanız işinizi görür.

Size tek tavsiye edebileceğim şey ayaklarının pivotlu olması. Eğer sabit ayaklı alırsanız onu ortalamak biraz yorabilir sizi. Dikey kullanilmasa bile en azından açısınin ayarlanması ve sağa sola dönmesine dikkat edin. Monitör ayağı önemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.