Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI optix G27CQ4 AmazonTR 1.5 AYLIK WQHD 165HZ Satın Al 2 Şubat 2023 19:37 1 1 MSI optix G27CQ4 AmazonTR 1.5 AYLIK WQHD 165HZ Komple sistemi sattığım için monitör kaldı onuda ucuza veriyorum şehir değiştirmek zorunda kaldım o sebeple satılık.1.5 ay önce sıfır satın aldım.2 sene TR garantilidirŞuan en ucuzu 10k internette.Satıldığı şehir İzmir olacak.Nasil degistirecegimi bilemedim.Bayraklidayim İzmir'de.2k 165hz cihaz efsane güzel kesinlikle öneriyorum.Herhangi bir ölü piksel veya ışık sızmasına rastlamadım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya, Serdivan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair void elite RGB wireless BEYAZ 1.5AYLİK MSI optix G27CQ4 AmazonTR 1.5 AYLIK WQHD 165HZ
İlanı kaldirabiliriz < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair void elite RGB wireless BEYAZ 1.5AYLİK MSI optix G27CQ4 AmazonTR 1.5 AYLIK WQHD 165HZ