Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair void elite RGB wireless BEYAZ 1.5AYLİK Satın Al 18 Şubat 2023 14:54 1 1 Corsair void elite RGB wireless BEYAZ 1.5AYLİK 1.5 ay önce AmazonTR den aldım kusursuzdur komple sistemi sattığım için satılığa çıkardım.Toz dahi yok.Kesinlikle önerdiğim bir kulaklık çok araştırarak aldım.Kullanamadigim için satıyorumYanında ekstra olarak kulaklık standını hediye edicem. Elimden çıksın diye yok fiyatına yazdım Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya, Serdivan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair void elite RGB wireless BEYAZ 1.5AYLİK MSI optix G27CQ4 AmazonTR 1.5 AYLIK WQHD 165HZ
İlan satılmıştır < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair void elite RGB wireless BEYAZ 1.5AYLİK MSI optix G27CQ4 AmazonTR 1.5 AYLIK WQHD 165HZ