Şimdi Ara

## MSI P35 BOMBASI MSI P35 Platinum D3 DDR3 ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ram slotlarının 2 si pembe diğeride garip bi mavi, sata girişleri mor, soğutucular yuvarlak msi bence tasarımcısı bir an önce değiştirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 27 Nisan 2007; 18:50:51 >
  • Soğutucu güzel olmuş. Şekline anlamaveremeyenler için bir fikir oluşturmak amacı ile:

Isı borusunu olabildiğince uzun tutmak ve ısıl taşıma kapasitesini artırmak nasıl mümkün olur.?

Tabi ki sararak. şimdi S şekilinde niye değil derseniz, o da basit; o şekilde sarmaya çalışırsanız bakır oratadan ayrılabilir ayrıca kanal daralır ve gaz akışı yavaşlar.

Yanlız bu anakart dikey (yani normalde olması gerektiği gibi kullanıldığında) kullanıldığında en iyi soğutma performansını sunacaktır. (Bakınız ısınmış hava akış yönü.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 28 Nisan 2007; 8:22:10 >
  • lunaparklardaki dönme dolap gibi olmuş
  • İşi espiriye vurur isek.

Bence çok zeki bir tasarım; ısı çipsetten ve köprüden alınıp ısı borularına konulacak ve ısı o karmaşık labirent gibi borularda kaybolacak böylece ısı sorunu bitmiş olacak. Hem kasa da ısınmayacak.
  • Soğutucuya bak beahh kerkük petrol boru hattı mubarek Çok hoş gözüküyor gerçekten
  • ne diyelim... işin de cılkı çıktı.
  • resmen fantazi yapmışlar...
    hangi amaca hizmet ettiği bile belli değil...
    estetik falan desen o da yok... kısacası saçmalık !..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

Ram slotlarının 2 si pembe diğeride garip bi mavi, sata girişleri mor, soğutucular yuvarlak msi bence tasarımcısı bir an önce değiştirsin.

Pcı-ex ve ıde portlarıda sarı her renk var mubarek
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Soğutucu güzel olmuş. Şekline anlamaveremeyenler için bir fikir oluşturmak amacı ile:

Isı borusunu olabildiğince uzun tutmak ve ısıl taşıma kapasitesini artırmak nasıl mümkün olur.?

Tabi ki sararak. şimdi S şekilinde niye değil derseniz, o da basit; o şekilde sarmaya çalışırsanız bakır oratadan ayrılabilir ayrıca kanal daralır ve gaz akışı yavaşlar.

Yanlız bu anakart dikey (yani normalde olması gerektiği gibi kullanıldığında) kullanıldığında en iyi soğutma performansını sunacaktır. (Bakınız ısınmış hava akış yönü.)

Arkadaşa katılıyorum Bravo gerçekten iyi yakalamışın

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

Tamam kart güzelde ya bu ureticiler abartıyor dedimde arkadaslar karsı cıktı,bu ne ya o yuvarlak yuvarlak bakır sogutucular ne gitsin fatih ürek'e satsın kartlarını alımıyorum arkadas yok mu delikanlı bir tasarım.

• maşallah anakrtın üzerinde 10kg bakır var nerdeyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktas

quote:

Soğutucu güzel olmuş. Şekline anlamaveremeyenler için bir fikir oluşturmak amacı ile:

Arkadaşa katılıyorum Bravo gerçekten iyi yakalamışın

bencede gayet düşünülmüş bir tasarım ayrıca göze de hitap ediyor bana göre...

• teknoloji geliştikçe bu tür anakartlarda gelişiyor.... malum şuan en baba anakart 2 - 3 yıl sonra modası geçince ikinci el olarak çok ucuza satılması + öldüm fiyatına gitmesi çok hüzünlü olsa gerek...
    ama endişelenmeyelim..
    ikinci el satarken zarar etmeyiz çünkü anakartın üstündeki bakırlar maşallah kilo kilo
    ve bu sayede anakartı 10 yıl sonrada satsan hurdacıların bu anakartı iyi fiyata alma olasılığı çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 28 Nisan 2007; 3:24:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktas

quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

Ram slotlarının 2 si pembe diğeride garip bi mavi, sata girişleri mor, soğutucular yuvarlak msi bence tasarımcısı bir an önce değiştirsin.

Pcı-ex ve ıde portlarıda sarı her renk var mubarek

belkide bu bordu, bayanlar için özel çıkartmışlardır

• Haber için teşekkürler
  • yahu iyi hoş güzel bu soğutucularda mübarek anakartın üstünde çok yer kaplıyorlar
    dolayısıyla işlemciye, büyükce iyi bir soğutucu olarak big typhoon gibi veya frezer pro 7 yada ninja gibi dev soğutucuyu o bakırların arasından nasıl sığdırıp takacaklar merak ediyorum .

şahsen kullandığım imzamdaki cpu soğutucuyu Strikerin soğutucu bakırların arasına takarken ter döktüm.. tam mili miline denk gelip sığdı nerdeyse takamayacaktım

ama bu MSİ ne olur bilmiyom bununkisi çok hatta bayağı abartılı olmuş..
    şunu anlamıyorum...üreticiler düşünmüyormu hiç ....
    bu son kullanıcılar bu bakırların arasına nasıl giripte CPU soğutucuyu nasıl sığdıracaklar yada takacaklar diye ???
    bu borda her cpu soğutucusuda kolay kolay sığmaz gibime geliyor... uyarmadı demeyin
    ----------------

ama şuda var... su soğutma olursa problem olmaz...

• " bencede gayet düşünülmüş bir tasarım ayrıca göze de hitap ediyor bana göre..."

Qerdem arkadaşım yanlış anlama; ama bu lafında sonra sana sende mi Mehmet Ali Erbil'in halası veya teyzesi oluyorsun diye sorasım geldi... Doorudur fiziksel olarak bu tasarım oldukça iyidir; ama bi miktar gaylara hitap ettiği de bi gerçektir...

• quote:

tebrik ediyorum çok iyi bir açıklama olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_4423

P35 bir çipset mi yoksa başka bir özellik mi??

İntel'in yeni chipsetlerinin birinci chip'i P35 en yukarda X38 var.Hemde rüyamda.

saolun
  • puhaha saçmalamışlkar bence.. gösteriş olsun diye böyle egzotik şeyler yapmışlar bana göre

ynlz anakartta 1 tane ide girişi war.. ozaman floppy bağlayamıcaz. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atrinn -- 28 Nisan 2007; 11:24:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.