Şimdi Ara

MSI p35 Platinium ve pci-e 2.0?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kart ile ilgili bir sorum olacak. Kartın pci-express 2.0 destekleyip desteklemediğini anlayamadım. İnternette arama yaptırdım, p35 chipsetlerin pci-e 2.0 özelliğini desteklemediğini buldum ancak donanımhaber videosunda görülen kart özelliklerinde pci-e 2.0 özelliği mevcut. Msi sayfasında pci-e 1.0a desteklediği yazıyor ve birçok yabancı sitede ise kartın pci-e 2.0 destekli ilk (ve belki de tek) p35 chipsetli kart olduğu yazıyor.

http://www.trustedreviews.com/motherboards/review/2007/06/18/MSI-P35-Platinum/p1

Yeni çıkacak ekran kartlarının pci-e 2.0 olduğu düşünülürse bu konuya bir açıklama getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. E6750 işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum ve sistemimin yeni çıkan ekran kartlarının bütün nimetlerinden yararlanmasını istiyorum. X38 aşırı pahalı bunu da söylemeliyim.

• evetr desteklıyor videoya bakarsın
  • MSI P35'te bu destek yok. Donanımhaberin videosunda diyor ancak konuya gönderilen mesajlara bakarsan desteklemediğini görürsün. Bu konu orada da tartışılmıştı hatta orada yine desteklemediğini söylemiştim.
  • Video düzeltilmeli veyahut kaldırılmalı.
  • ustad şu anda pci 2.0 destekli intel anakart varmı pekı
    quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

MSI P35'te bu destek yok. Donanımhaberin videosunda diyor ancak konuya gönderilen mesajlara bakarsan desteklemediğini görürsün. Bu konu orada da tartışılmıştı hatta orada yine desteklemediğini söylemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efendi_

Video düzeltilmeli veyahut kaldırılmalı.

Gerek yok bence, onun yerine videoyu izleyen arkadaşlar bi zahmet konudaki tartışmalarıda okumalı.
  • X38 chipsetli anakartlar destekliyor ancak 300 dolardan başlayan bu kartlar henüz ekonomik değil. Yakında da amd 7xx chipsetli anakartlar destekleyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

ustad şu anda pci 2.0 destekli intel anakart varmı pekı

X38 ile X48 chipsetli anakartlar destekleyecek. Gigabyte'ın piyasada olan X38 chipsetli bir modeli mevcut. Almanı tavsiye etmem ama. Çünkü Nisan-mayıs 2008 gibi nehalem işlemciler çıkacak onlarda soket 715 formunda olacağından 300 küsür dolar verdiğin anakartın bir anda değersiz birşeye dönüşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 26 Ekim 2007; 20:33:49 >
  • bi dönem agp 4x-8x ile yaşanan tartışmalar yine olacak gibi ancak piyasaya girecek hd2950 veya 8800gtx ler en güncel dx10 oyunlarla dahi 16x veri yolunu dolduramazken pci-exp 2.0 ı çok dert etmemek lazım bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.