Şimdi Ara

MSI PC Topladım. Önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllar sonra bir PC toplamaya karar verdim. Oyun ve iş amaçlı kullanacağım. Oyunlarda uzun bir süre ihtiyacımı karşılaması ana hedefim. 6-7 yıl yeni çıkan oyunları
    oynayabilmeyi umuyorum. (sonlara doğru ayarları biraz düşürücez mecburen )

Monitor dışında 4000/4500 civarı bir bütçe belirledim. Bunun sonucunda da aşağıdaki pc yi topladım.
    Sandisk SSD diskim olduğu için bu pc de sadece depolama amaçlı 1 TB disk koydum. Sistemi SSD den çalıştıracağım.

Özellikle MSI tercihi ve kasa tercihi hakkında önerilerinizi bekliyorum.

i7 4790K
    MSI z97 gaming 5
    MSI GTX 970 OC
    2*8 GSKILL RipjawsX DDR3 1600mhz CL9
    1 TB WD Blue
    COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ

• Sana şu sistemi öneririm, seçtiğin parçalara göre çok çok daha kalitelidir özellikle anakart ve ekran kartı. Anakart 8 faz desteğine sahip. Ekran GTX 970 serisinin en performanslı ve en sorunsuzu.

MSI PC Topladım. Önerilerinizi bekliyorum

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp

burdan topladım.

• @oeurun

Seçtiğiniz bileşenleri alınız. MSI tercih ettiğiniz icin diğer bileşenler benzer olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte>Msi(sadece z97 gaming 5 modeli için geçerli bu söylediğim).

Soğutucu göremedim ben.O kadar pahalı anakart aldıktan sonra oc yapacaksınız sanırım.Yapmayacaksanız boşa para harcamadan h97 chipset alın.Oc yapmasanız bile 100 liralık bir soğutucu alın, o işlemciyi stok fanla kullanmanızı tavsiye etmem.
  • Overclock ihtiyacını başlangıçta hissetmesem de ilerleyen zamanlarda ihtiyacım olacağını düşündüğüm için Z97 tercih ettim. soğutucu almayı hiç düşünmemiştim aslında önce stok soğutucunun performansına bakıp sonra gerekirse alabilirim diye düşünüyordum. Ama cevaplarda 2 tane soğutucu geçtiğini görünce sanırım fazla iyimser düşünmüşüm
  • oeurun O kullanıcısına yanıt
    Marka fanına -yetkilisine kanmayıp (bazı siteleri güzel besliyorlar yoksa global bakınca görülür) anakartı gigabyte gaming 5 al teknik fark var çok daha üstün gigabyte gerçek 8 fazlı diijital faz taşır.

Ekran kartını asus strix yaparsan cw sorunu daha az çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Mayıs 2015; 21:47:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci anakartı h81 ve 4460 a düşürürsen poweri de 600wye düşürürsen gtx 980 sığar bütçeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.