Şimdi Ara

MSI PE60 6QE-406TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu üründen satın aldım. Almadan önce ürünle ilgili forumlarda neredeyse hiç inceleme bulamadım. Bu yüzden birazda riske girerek aldım diyebilirim. Şimdi kısaca ürünü tanıtmak istiyorum belki merak edenler olur diye..
    Öncelikle ürün özelliklerden bahsedersek;

Full HD 15,6 inç ekran,
    İntel Core i7-6700 HQ işlemci,
    NVIDIA GeForce GTX 960M / 2 GB GDDR5 ekran kartı,
    1 TB7200 RPM+128 GB SSD disk alanı,
    DDR4 16 GB (8GBx2) ram,
    Super Multi DVD ve windows 10 64 bit ile geldi..

Markanın diğer TN panel ekranları ile ilgili yorumlar var IPS kadar iyi değil vs. gibi. Bu neye göre değerlendirdiğinize bağlı. Evet ekran çok canlı değil ışıl ışıl parlamıyor. Yansıma yapmayan mat bir ekran var.
    6 farklı mod var bu modlardan göz zevkinize hangisi daha iyi geliyorsa onu seçebiliyorsunuz. Ancak bir konuda hak veriyorum IPS ekran daha iyi diyen arkadaşlara :) O da ekrana sadece tek bir noktadan ( tam karşıdan ) bakınca ekranın her yanı eşit parlaklıkta ve okunabilirlikte oluyor biraz aşağı - yukarı yada sağ - sol hareket edince ne yazık ki görüntü kaybı yaşanıyor. Bu önemli bir sorun değil benim için. Gözümü yormasın ve çözünürlüğü iyi olsun yeter panelden bu kadarını bekliyorum. Panelde ışık sızdırması yok.

PC almadan önce çok fazla araştırdım. MAC ve MSİ arasında kaldım en son. Ve fiyat / performans değerlerine baktığımda MSİ almaya karar verdim. Oyun için değil 3D modelleme yapabileceğim programları kullanmak için aldım. Bu anlamda adı gibi prestij bir görüntüsü mevcut. Kasa alüminyum. Klavyesi beyaz ışıklı, tuşların kullanımı yumuşak, çok rahat. Henüz daha yeni paketten çıkarttığım için söz konusu programları çalıştırma fırsatım olmadı. Ama denedikten sonra eğer isterseniz programları çalıştırma performansını paylaşırım.

Kasa normal çalışırken ısınmıyor hatta şuanda alüminyum olduğu için soğuk diyebilirim :) Anlamadığım şey fanı sürekli çalışıyor. Ama sesi rahatsız etmiyor.

Müzik dinledim. Normalde sesi kısık. Ancak bilgisayara yüklü olarak gelen nahimic programını açınca ve ayarlarla biraz oynayınca gayet yüksek ve kaliteli bir ses alabiliyorsunuz.

Şarjı çok gitmiyor. %100 olduktan sonra çıkarttım kabloyu ve 2.30 saat dayandı. Şarja takılı kullanmak istiyorum ben bu şekildeyken bataryasını devre dışı bırakmanın bir yolu var mı bilmiyorum olsa güzel olurdu. Yani direk elektrikten enerjiyi almak, bataryaya zorunlu hallerde geçmek..

Şimdilik izlenimlerim bunlar. Sorularınız olursa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoygaKhan -- 2 Aralık 2016; 21:57:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.