Şimdi Ara

MSI PM8M2-V Sata hdd Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Nette Bulduğum Herşeyi Denedim Bir Türlü Olmuyor Hdd Sıfır Sistem Kurmadım Yani Daha Önce Bios'da Satayla İlgili Hiçbirşey Yok Xp'ye Sata Driverlarınıda Entegre Ettim Olmadı Bence Olmamasıda Normaldir Çünkü Driverları Yükleyecek Noktaya Gelmeden Bilgisayarınızda Sabit Hdd Bulunamadı Diyor Çözümünü Bulamadım Anakart CD'si Yok Ve Anakart CD'sinden Bilgisayar Açılmadan Yükleme Yapmayı Bilmiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum Çok Teşekkürler.

• Harddiskinizin kablolarının tam takılı olduğundan emin olun.Bilgisayarınızın önünde bulunan HDD ışığı yanıyor mu ?Sata driverlarını bilgisayarınıza tam olarak aktardığınızdan emin olun.
  • Evet Işıklar Normal Çalıştığını El İlede Hissediyorum sata Driverlarını xpye nlite ile entegre ettim fakat olmuyor bence olmaması normaldir driverları yüklemeden önce disk ayırdığımız kısımda sabit disk görülemedi diyor ben xpyi kendi makinemde kurdum diğer pcye taktım mavi ekran geliyor yani sistem çöküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRMARUF

Evet Işıklar Normal Çalıştığını El İlede Hissediyorum sata Driverlarını xpye nlite ile entegre ettim fakat olmuyor bence olmaması normaldir driverları yüklemeden önce disk ayırdığımız kısımda sabit disk görülemedi diyor ben xpyi kendi makinemde kurdum diğer pcye taktım mavi ekran geliyor yani sistem çöküyor

Almış olduğunuz sorunu daha detaylı bir şekilde anlatırsanız sorunu çözmeye yardım edebilirim.Ekran görüntüsü koyarsanız işimiz daha kolay olur.
  • Ekran Görüntüsünü Tarif yoluyla anlatayım Resim Çekebilecek Herhangi Aygıtım Yok Zaten Diğer Makineyi Açamıyorum :) Sistem Çöktüğü Zaman Mavi Bir Ekran geliyor Bu sorunu ilk defa görüyorsanız ... bilgisayarınız zarar görmemesi için kapatıldı gibi böyle şeyler yazıyor siz sorun ben anlatayım problemle ilgili merak ettiklerinizi
  • Herhangi bir yardım yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.