Şimdi Ara

satılık amd anakart asus M4A89GTD PRO/USB 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WİLDBOYANKARA HEPSİNİ ALDI

satılık amd anakart ASUS M4A89GTD PRO/USB3

kart arka aynası hariç tüm kutu ve içeriği vardır.resimleri akşama ekleyeceğim.
    inceleme linki aşağıdadır
    http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3/M4A89GTD_PROUSB3/
    kısaca değinmek gerekiirse bios yükseltmesini yaptım fx serisi ile kullanılmaktadır.kart 140 watt desteği ile oc'ye en yatkın kartlardan biridir.
    sata 3 ve usb 3.0 desteği vardır.sata3 ssd kullanabilirsiniz (ben vertex4 kullandım)...
    kartıun video çıkışlarında DVI VE HDMI mevcuttur ki bu bile başlı başına bir ayrıcalıktır.dahili hd 4290 ekran kartlıdır..inanınız oyun oynamayacaksanız..size hayliyle yetecek cinsten bir dahili ekran kartı vardır...hd film bile izleyebilirsiniz...

fiayta gelince nakit 160tl olup takasa açığım..
    isteyene phenomıı x4 965 be de uygun bir rakamdan verilir.....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 23 Temmuz 2013; 17:43:44 >

• Hocam FX derken ikinci nesil(fx8350) fxleri de destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radrigez

Hocam FX derken ikinci nesil(fx8350) fxleri de destekliyor mu?

sadece beta demiş sitesinde
    o da ilk fx serisi sanırım
  • ikinci nesil fx desteği var dersem yalan olur BOARD 140 Watt destekli 125 Wattlık 8350 desteği vardır diye düşünmekteyim.bios güncellemesi ile fx 4100 ve 6100 kullandım..bu mantıkla 8350 ye de yeter diye düşünmekteyim...
    forumda bu yönde kendisi kullanan yada kullanamayan arkadaşların bilgilerini beklerim.
    M4A89GTD PRO/USB3 board pro seviyelidir bu kartta yok yok.otomatik cpu ve ram tuşu ..ram stabilty tuşu vs vs..oc sapığı deli bir boarddur...tam anlamıyla eğlenceliktir...bu işleri sevenlere bayağı bir zaman geçirtecek ve tecrubelendirecek bir karttır..şiddetle tavsiye ederim
  • pm
  • işlemci için bir adet pm...
  • wildboyankara hepsini aldı ve gittiiiiii.....
    kendisine hayırlı olması umuduyla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.