Şimdi Ara

Msi px60 vs pe60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki modelden birini almayı düşünüyorum özellikler aynı tek fark px60 128ssd barındırıyor olması çok önemli değil benim için fiyat farkıyla kendimde ekleyebilirim merak ettiğim px60 mı pe60 mı daha kalitelidir oyun amaçlı alıyorum diğer siyah gaming serileri beğenmiyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir kullananlar yardım edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• P serisi gamer seri değildir onu söylim.özellikleri aynı olup sadece ssd farkı varsa ssdli almak daha mantıklı oyunların açılış performansını vs etkiliyor.

• egecano kullanıcısına yanıt
    Oyunla çok alakam yok bi cs go oynarım

• Hangisi size uyarsa. Dediğim gibi ise öyleyse dediğimi yapın. Sadece ssd zaman kazandırır. Fps olarak hiç değişiklik olmaz. Bir oyun 30 saniyede açarsa ssd ile 20 saniyede açar. Ve windows hızlı başlar daha çabuk dosya yazar. Flaştan masaüstüye dosya atarken veya oyun program kurarken ssd çok daha hızlı kurar.

• Hocam bende px60 var. Ben oyun oynamıyorum. Gaming bilgisayarlarda çok kaba ve ağırlardı. Tasarımları hoşuma gitmiyordu. Pe ve px arasında kaldım. Px aldım. Gerçekten muadillerine göre felaket hafif ve ince bir bilgisayar. Çift fanlı ve alt kapak hariç tamamı alüminyum. Ses kalitesi çok güzel ve bir laptop için güzel ses veriyor. Ben birazda Thunderbolt 3(usb type-c usb3.1) desteği olduğu için aldım. 2 tane usb 3.0 girişi var biraz sayısı az. Ben aynı vericiyi kullanan klavye ve mouse kullanıyorum pek sıkıntı olmuyor. Birde optik sürücü yok daha ihtiyacım olmadı.

Pe60 daha kalın. Ve birde daha ağırdı galiba. 2 fan daha rahat çalışıyo olabilir kalın olduğu için. Alt tarafında fazladan bi subwoofer var ki güzel bişey tabi.

Bunlar dışında tüm özellikleri aynı. Msi ın programlarını çalıştırıyor ikiside. Gayet güzel fiyatı tuzlu kendileri tatlı cihazlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.