Şimdi Ara

MSI R7 370 4GB 256 Bit DX12 Ekran Kartı Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, farklı oyunlarda farklı sıkıntılarla karşılaşıyorum. Kısaca değinecek olursak;

+Call of Duty Advanted Warfare (Ekranda dalgalanma sorunu yaşadım, bunu çözmek için v-sync açtım düzeldi ama sanırım fps'den yiyor)

+Far Cry 4 (Kasma sorunu yapıyor, bir anlık kasmalar yapıp 2-3 saniye bekletip oyuna devam ediyor)

+Quantum Break (Anti-Aliasing açıkken ekranda saniye de bir siyah piksel, grafik birbirine giriyor, vurup vurup duruyor ekrana)

+Dying Light (Ekranta kumlu, grenli bir görüntü mevcut, özellikle siyah alanlarda bariz belli oluyor)

Sanırım genel itibariyle Fps ve Anti-Aliasing sorunu yaşıyorum... Araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım ^_^

Sistemim çok iyi, ısınma sorunları yaşamıyorum o yüzden sanırım sorun ekran kartında... Bios, Ekran Kartı son sürüm...

Sistem;

FX8350 4 GHZ 8 ÇEKİRDEK AMD İŞLEMCİ
    GSKILL 2X8 GB 2133MHZ DDR3 RAM
    WD CAVİAR BLACK EDİTİON 1 TB SATA HARD DISK
    ASUS M5A99FX PRO 2.0 Anakart
    Cooler Master Haf 942X Full Tower

Soğutma Değerleri; 6 adet kasa Fanı vardır..

Oyunlardayken işlemci 50 derece, ekran kartı 66 derece
    Sistem boştayken işlemci 20 derece, ekran kartı 34 derece

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Şunu da belirtmek isterim daha önce ki ekran kartım HD4850 ile 4K video açmaya çalışırken mavi ekran hatası alıyordum. Bilgisayar kendini resetliyordu. Ancak bilgisayara codec paketi yüklediğim için bu sorun düzelmişti. Bir ara internetten video izlerken ekran donuyor, ses devam ediyordu. Onu da flash playerı güncelleyip, bir kaç ayar yapınca düzelmişti. Yani demek istediğim şu yazılımsal olarak yapacağım herhangi bir işlemlerle bu sorunlardan kurtulabilir miyim? Servise vermek istemiyorum kartı, daha yeni aldım :(

• R7 370 2gb versiyonu var bende, benzer sorunları bende AC4'te yaşadım, sağ alttan plays tv ve AMD gaming evolved programını kapatınca düzeliyordu, klasik ATI yazılımı işte :P

Bu arada dediğin sorunlar eğer monitörün hoparlörlere yakınsa veya prizdeki topraklama sağlam değilse de meydana gelebiliyor. Bir de imkanın varsa kasayla monitörünü ayrı prize tak.
  • +Dying Light (Ekranta kumlu, grenli bir görüntü mevcut, özellikle siyah alanlarda bariz belli oluyor) bendeki hata aynen bu bi anda oluyor bu hata çözümü nedir napmam lazım ? acil yardım
  • scalentorn S kullanıcısına yanıt
    +Dying Light (Ekranta kumlu, grenli bir görüntü mevcut, özellikle siyah alanlarda bariz belli oluyor) bendekı hata bu ne yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.