Şimdi Ara

msi r9 390xli 5000 Tl'lik kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzcon08 kullanıcısına yanıt
    5000 tllik makinaya i5 4690 öneren arkadaş senmi ciddisin
  • efkandgn E kullanıcısına yanıt
    Gtx 970 koymakta çok akıl karı değil. Hele onu overclockla 980i geçsin demek hiç değil. 980 overclocklanmıyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 3 Aralık 2015; 11:02:37 >
    6700k da kutuda fan yok fan cikmiyor

Stok fanla 4790k tut bakalim 60 derece nasil tutyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Aralık 2015; 11:12:30 >
  • soralalp S kullanıcısına yanıt
    970 İLE 980 ARASINDA SADECE 50MHZ ÇEKİRDEK HIZ FARKI VAR 50 MHZ İÇİNDE 700 TL VERMEK İSTİYORSA VERİR ORASI ONA KALMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

6700k da kutuda fan yok fan

canım kardeşim olmadığını biliyorum ufak bi parça onuda alır heralde sorun ettiğin şeye bak :D ona bakarsan dvd-rom koymadım onuda söyleyeydim istersen adam sisteme bakmamış fana bakmş
    Stok fanla yukarda yazdigin aralikta tutamazsin

Dvd koymadiysan koymadin 2 senede bir kere isim dusmedi istenirse alinir
    Senin tavrin bozuk ber seyi bilirim edasindasin ve
    970 980 arasinda sadece mhz farki var yazarak da bilmedigini ortaya koyuyorsun

Buyuk yazmak bagirmak anlami tasir baskalarini hedef alarak onlar sacmalamis yazmak sana dusmez gorduun gibi seninde eksigin var

• haklısın kardeşim.. o zaman şöyle bi açıklama yapsaydın 970 ile 980 arasında şu şu farklar vardır bundan dolayı 700 tl farkı vardır diyerek bilgilendirseydin bizi
    O konuda ayniyiz dostum ben aradaki farki hak eder demiyorum zaten eski yazilarimda vardir
    Fark tablosu vikide var texture rateler farkli bandwith farkli en onemlisi
    970 de 3.5 gb ve son parcanin 512 ram hizi daha dusuk 980 nin boyle bir sorunu yok tam 4gb ayni hizlarda yuksek coznurlukte o vramin performansa negatif etkisi oluyor (windows 10 da toparladi biraz deniyor ama bu keskin bir fark)

970 full hd de gayet fp kart bende onu oneririm ama 970 i oc yaparim 980 olur 980 i basarim 980 ti olur gercekci degil

Maksat kavga yaratmak degil isin ozu hepimizin eksigi gedigi olur herkesin katkisi ile sonuc olusacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Aralık 2015; 12:17:30 >
  • yani haklsn dostum benim anlatmak istediğimde 970i oc ladığın zaman 980nin düz haline yetişir anlamında ama hak ver yani bazı arkadaşlarda 5bin tllik makinaya i5 4690 işlemci koymuş i7 gereksiz diyenler var bu adam makinayı 4-5 sene kullanmak istiyo verdiğim sistemle 4-5 sene kullanır ve 4-5 sene sonra sadece ekran kartını değiştirerek devam edebilir bi sistem
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar i7 6700k ve gtx 980 almaya karar verdim ekran kartı ve işlemci olarak.
  • nexaert kullanıcısına yanıt
    güzel tercih
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.