Şimdi Ara

msi r9 390xli 5000 Tl'lik kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben kendime oyun için bir kasa toplamayı düşünüyorum bütçem 5000 Tl civarı ekran kartı olarak msi r9 390x istiyorum buna uygun bir tavsiyede bulunabilir misiniz, şimdiden teşekkürler.

• Düşünülebilir.
  • Inanilmaz bir oyun canavari oldu, listeyi yaparken ozendim acikcasi :) Guzel gunlerde kullan. Yalniz almadan once kasa ve ekran karti boyutlarini bir kontrol et istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 2 Aralık 2015; 22:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexaert

Merhaba ben kendime oyun için bir kasa toplamayı düşünüyorum bütçem 5000 Tl civarı ekran kartı olarak msi r9 390x istiyorum buna uygun bir tavsiyede bulunabilir misiniz, şimdiden teşekkürler.

r9 390x yerine gtx 980 olur mu?
  • Yerinde olsam skylake i7 6700k kingston 8 gb ddr4 3000 mhz ve 450 500 tl lik bir anakart alirdim. Hepsiburada r9 390 8 gb nitro 1250 tl 50 tl de chip para var garanti bankasina. 4k bir monitorun yoksa 2k veya 1080 p oyun oynayacaksan kesinlikle yeterli. 4kda 390x olsa bile yeterli degil zaten su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzcon08 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler önerileriniz için.
  • barçalı-batu kullanıcısına yanıt
    olabilir, çevremdeki arkadaşlarım amd önerdiği için r9 düşünüyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte GTX 1060 6 GB - 3000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kortar kullanıcısına yanıt
    monitorüm 1080p ancak i7 6700k için çok iyi olmadığını duydum onun yerine 4790k falan daha iyi olmaz mı?
  • quote:

olabilir, çevremdeki arkadaşlarım amd önerdiği için r9 düşünüyordum.

Ben r9 390 kullanıyorum, keşke gtx 970 alsaydımda oc yapsaydım diyorum şuan. Bence sende Nvidia almalısın 5000tllik bir sisteme AMD yakışmaz.
  • barçalı-batu kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız nvidia daha mantıklı gibi biraz araştırma yaptım da nvidia oyun için daha uygun.
  • baktım bazı arkadaşlar saçma sapan uyumsuz çalışıcak sistemler atmışlar parçalar her zaman uyum içinde olmalıdır alttaki topladğm sistem seni ölene kadar götürücek gibi bi sistemdir uyum içerisinde ve %100 performansla çalışıcak bi sistemdir göz gezdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkandgn -- 3 Aralık 2015; 0:13:55 >

• İ7 oyun icin gereksiz

• 5000 tl butce varsa cokta gereksiz degil bence.

• efkandgn E kullanıcısına yanıt
    Ölene kadarı geçtim, 1 saat bile zor götürür. İşlemci soğutucu yok.
    teşekkürler hocam ekran kartını 980 yapsak sıkıntı olur mu peki ?
    Adam üfleyerek mi soğutsun?

• nexaert kullanıcısına yanıt
    Dostum yukarıda sana r9 fury'li sistem çıkarttım gtx 980 vs bakma boşuna, oyun için i7'ye de gerek yok ziyan etme paranı. Henüz konuya tecrübeli arkadaşlar uğramamış ama geldiklerinde söyleyeceklerdir.

• quote:

teşekkürler hocam ekran kartını 980 yapsak sıkıntı olur mu peki ?

Sana önerim furyx almaman çünkü onun fiyatına amazondan GTX 980ti getirtebilirsin ve daha performanslı, birde oc yaparsın ona tamamdır demek istediğim yüksek bütçeli sistemlerde intel ve nvidia kullan. Birde şuanlık i5 oyun için gayet iyi ve i7 ile arasında fazla fark olmamasınra rağmen i7 daha uzun süre gider çünkü birkaç sene sonra yeni kart alırsın i7 darboğaz yapmaz ama i5 yapabilir bu yüzden, yoksa oyuncu i7 almaz bence bide sadece oyun oynuycaksan benim gibi şuanki alabileceğin en iyi kartı almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkandgn

baktım bazı arkadaşlar saçma sapan uyumsuz çalışıcak sistemler atmışlar parçalar her zaman uyum içinde olmalıdır alttaki topladğm sistem seni ölene kadar götürücek gibi bi sistemdir uyum içerisinde ve %100 performansla çalışıcak bi sistemdir göz gezdir.

Ne diyosun arkadasim sen
    Sanki 1150 pinli anakarta 1151 takmislar sanki karti pci ex x1 slotuna tajtiracaz
    Abuk subuk yazmisin omur sonuna kadar diyor kafatasinizin icindekini kullanin biraz

• adam üfleyerekmi soğutsun diyen arkadaş intel işlemcinin normal bi fanı ile bile en zor şartta 60dereceyi zor geçer, gtx980 alsan bi fark olmaz 970 ile 980 arasında çok fark yok 970al oc yap 980ni bile geçer boşuna 700 tl vermiş olursun ne katkı yapabilirsin ssd alabilirsin ek olarak veya ram yükseltebilirsin o anakartta arkadaş demiş 1150 pini çıkarmışlar 1151 takmışlar diye evdeki sistemini sorsan 200 tllik anakart kullanıyodur o işlemciye ve ekran kartına o anakart hayli hayli yeterde artar bile asus sevmiyorum diyorsanhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-z170a-gaming-pro-intel-z170-soket-1151-ddr4-3600mhzoc-hdmidvi-anakart.html?srt=UP bu anakartı tavsiye edebilirim monitör olarakdahttp://www.hepsiburada.com/benq-rl2240he-21-5-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD802139?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CJXw8Oyiv8kCFQsEwwodIoYOiA bunu tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.