Şimdi Ara

Msi rs482m xp driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar anakarta ne yaptıysam ob ses kartını xp ye gösteremedim msi'ın sitesinden driver indirdim ama denetim masasından sese girdiğimde ses aygıtı yok diyor. ne yapmalıyım ?? Şimdiden teşekkürler

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercx -- 13 Ağustos 2007; 15:11:59 >

• Realtek ALC Series AC97 Audio Driver

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=218

burdan işletim sistemine uygun olan driver ı indirip kurmayı dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 13 Ağustos 2007; 15:17:29 >
  • bunu kurdum ama ne yazık ki sorunuma çare olmadı acaba başka bi nedeni olabilir mi driverların tamamını msi' ın sitesinden indirdim. teşekkürer
  • başlat/çalıştır/dxdiag yaz.. Orada ses sekmesine gel ve sınama yaptır, sorun var mı yok mu oradan öğrenebilirsin.. Bir de aygıt yöneticisine gir, ses ve oyun kumandaları başlığı altında sarı soru işareti var mı bi bak..
  • üstat dediklerini yaptım konsolda ses sekmesinde "Ses kartı bulunamadı. Eğer bulunması bekleniyorsa donanım üreticisi tarafından sağlanan bir ses sürücüsü yükleyin." diyor. aygıt yöneticisinde de tanımsız ya da çakışan bi donanım yok. teşekkürler ayrıca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ercx

üstat dediklerini yaptım konsolda ses sekmesinde "Ses kartı bulunamadı. Eğer bulunması bekleniyorsa donanım üreticisi tarafından sağlanan bir ses sürücüsü yükleyin." diyor. aygıt yöneticisinde de tanımsız ya da çakışan bi donanım yok. teşekkürler ayrıca

Buradan doğru sürücüyü indirebilirsiniz..

MSI live update
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=html&name=liveupdate_series (online seçeneğini seçin)

• ben kartı 2. el almıştım bios'tan kapalıymış. yardımlar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.