Şimdi Ara

[SATILDI] MSI RTX 2060 6GB AERO ITX KUTULU TEMIZ AZ KULLANILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI RTX 2060 6GB AERO ITX KUTULU TEMIZ AZ KULLANILMIŞ

merhaba dostlar, ekran kartı ekim 2021 tarihinde amazon tr den alınmış ve ekim 2023 tarihinde garantisi sona ermiştir. mini itx olarak geçen küçük bir kasada ofiste kullanıldı. 1 kere bile oyun oynanmadı, nvidia studio sürücüleri kurulup, render alma, video encoding ve yapay zeka modellerinin eğitimi ile çalıştırılması gibi teknik işlerde kullanıldı. son resimde görülen sıkışık minik kasada bile tam yükte 66-73 derece arası ısınıyor. normalde 65-68i geçmiyor. bir keresinde llama2 dil modelini pyTorch ile fine-tune eğitmek için 7 gün hiç aralıksız tam yükte çalıştırdık o zaman 73ü görmüştük. zaten bu gibi işlemlerde çok fazla yapılmadı, ayın 7-10 günü belki uğraşıldı. çoğunlukla bilgisayar kapalı boşta durdu. yıl başında kasadan çıkartıldı, yeni dil modelleri artık daha çok vram istediği için 24gb ram sahip rtx3090ti alındı, haliyle bu kart boşa çıktı. yıl başından beri belki lazım olursa diye kutuda duruyor. belli ki işimize yaramyacak :) bari lazım olan biri kullansın. ekran kartı resimler de görüleceği üzere temizdir, orjinal kutusu vardır, ekran kartı hiç tamir görmedi içi açılmadı kurçalanamdı işlem görmedi, orjinal fabrika çıkışı gibidir. 

takas düşünmüyoruz. izmir içi bornova birlik mah kokluca civarı elden, isteyene havale eft sonrası itina ile paketlenerek firma anlaşmamız olan sürat kargo ile ücretsiz olarak tüm türkiyeye gönderilir. bu ara nerden baksanzı bir kargo bedeli günüzde 250-350 lira civarında tutuyor. son olarak güven sorunu olana PTT kargo ile şubede teslim alırken nakit ödeme imkanı, hatta teslim almadan önce şubede memurun yanında açıp içine bakabilir kontrol edebilsiniz. isterseniz 4000 tl öder alırsınız istemezseniz vazgeçtim dersiniz geri gönderirsiniz.

NOT : dikkat ptt kargo bedeli, ptt kapıda ödeme şartlı, ptt kontrollü teslim gibi hizmetlerden ptt ücret alıyor. 5-6 desi kargo için tahmini hepsi toplam 300 lira civarı tutuyor. dolayısı ile bu ek ödeme ptt ile almak isteyen alıcıya aittir. ptt ile ücretsiz gödenrim yoktur. bu bedeli ben almıyorum benim cebime hiç bir şey girmiyor ptt alıyor. isterseniz ptt şubesine gidip hizmet ücretlerini sorabilrisiniz. yani her şey dahil kart size 4300 tl ye gelir.

laf olsun diye küsürat yazmıyorum, pazarlık payı kalsın diye fiyatı şişirip düzelmiyorum. tek fiyat 4000 ₺. pazarlık teklif edecek arkadaşlara fiyatım 4600 tl dir. -600 lira indirim yaptım sayabilirsiniz.

bunlar dışında varsa sormak istediğiniz yazabilirsiniz. güvenilir ahlaklı ticaret yapılır, eft ile alacaksanız açıklamaya MSI RTX2060 6GB İKİNCİ EL yazmalısınız. eft kimin adından yapıldıysa kargoyu onun adına göndereceğim, ödemesini ben yapacağım kargoyu arkadaşım alacak demeyin. kronik güven sorunu olan, kararsız olanlar, parası bütçesi olmayanlar lütfen zamanımızı ziyan etmeyin. şu fiyata bu var, bu kadar olurmu gibi çamurcu ölücü ilanı karalamaya çalışanlar itina ile şikayet edilir.

isteyene sarı site ilanı : https://www.sahibinden.com/ilan/i-1188439561/detay

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.