Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI RTX 2080 Gaming X Trio 8 GB 256 Bit Ekran Kartı Satın Al 22 Nisan 2022 16:27 1 1 MSI RTX 2080 Gaming X Trio 8 GB 256 Bit Ekran Kartı SATILMIŞTIR.Merhaba,Kartı Eylül 2018'de ön sipariş ile hepsiburada'dan almıştım. O zamandan bu yana oyun amaçlı kullandım. Sadece son 2 ay madencilik yaptım. Madencilik yaparken de dahil kartı zorlamadım, hiç overclock yapmadım. İyi durumda olduğu için tamir ve bakım hiç yapılmadı. Faturası var, ama kutusu yok. RTX 3080 aldım, RTX 2080 onun kutusunda duruyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI RTX 2080 Gaming X Trio 8 GB 256 Bit Ekran Kartı Satılık HPI Savage XS Flux Kumandalı Araba Flysky FS-I6 Kumanda ve FS-IA6 Alıcı SATILDI i7 7700K İşlemci