Şimdi Ara

MSI RTX 2080TI COIL WHINE SORUNU(İADE ONAYI ALDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim şu ana kadar kullandığım bütün kartlarda cw vardı. Hatta en son amazon dan aldığım rx570 oyunlarda fps fırlayınca bildiğin ağlıyor ama bu ses benim hoşuma gidiyor.
  • benim 2 sene önce aldığım msi rx 580 kartta da var çok yüksek fpslerde baya belli oluyor ama oyun içinde çok yüksek fpslere ulaşamadığım için sıkıntı olmuyor o şekilde kullanıyorum.
  • 1000 dolara ekran kartı alacağım ve düdüklü tencerenin fısss sesini çıkaracak kart. O vatandaki elemanlara etmediğim küfür kalmazdı valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

Bu satıcı sorunu da ayrı bir dert, satılan kart sorunlu ise servise gitmez. Satıcı götürür. Ben bozmasın ki kartı, bende iken servise gitsin. Vatan bu konuda eskiden sorun çıkarmıyordu. Bu kartın performansını beğenmedim şunu alayım dediğinde bile değişim yapılıyordu. Vatan da yakında Teknosa ya döner.
    hocam vatanbilgisayarın mağaza müdürüne tam 2 saat bunu anlatmaya çalıştım ne dediysem naptıysam olmadı beni garantiyle uğraştırmayın dedim ama illa servis raporu gerek değişim için diye ısrar ettiler, neyseki msi kabul etti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.