Şimdi Ara

Msi rx 480 aldım fakat fps problemi yaşıyorum yardim lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi rx480 8gb modelini 2 gün önce aldım ben sadece cs go oynarim, oyunda inferno da 90-100 arası dust II de 100-220 arası fps alıyorum, eski ekran kartım hd7850 bu kartla daha iyi ve daha stabil fps alıyorum.

Sorun nerede anlayamadım fps min uçması lazımken böyle değerlerle karşılaştım.

Sistemim şu şekilde;
    Fx 8370
    Msi Rx 480 8gb
    Corsair 16gb ram
    Gigabyte 970 gaming
    Aerocool VX-600 600 watt psu
    Adata 240gb ssd

Durumla ilgili tecrübesi olan aynı sorunu yaşayıp çözümünü bulmuş arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Herkese hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu1905 -- 2 Ocak 2017; 21:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha iyi ve stabil? Herhangi bir takılma yaşıyormusunuz? Eski grafik ayarları ile yeni karttan sonra takılan grafik ayarları aynı mı? Sürücü güncel mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sürücüler güncel, takilma yok fakat oyunu alta alıp tekrar oyuna dönerken biraz daha fazla bekliyor eskiye oranla ayarlar ise hersey ultra ayarlar 1920x1080 cözünürlük rx480 de ayarlari dusurunce fps artmiyor böyle bir durumda var yani high ta ne ise low dada fps aynı, format atip yeniden windows bile kurdum (windows7 ultimate 64 bit) değişen birşey olmadi malesef acaba psu da mi problem var diye düşünmeye başladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu1905 -- 2 Ocak 2017; 15:22:24 >
  • Psu 600W yeterli olacaktır.Önerilen 500W 80+ PSU. Eski sürücü kurmayı da deneyin. Eğer takılma olmuyor ise ben fazla dert etmenizi tavsiye etmiyorum.

• Benim derdim şu hocam şimdi hd 7850 ile zaten rahattım sanırım gereksiz bir maceraya atıldım ben rx 480 ile performansı 3 e 4 e katlıyacağımı düşünürken aynı performansı hatta daha azını alınca insan hayal kırıklığına uğruyor ve karta ödenen 1150 tl de cabası bunun bir çözümü var illaki ama nasıl problemi yaşayıp çözen birisinin yardım edeceğini umuyorum
  • Msi afterburner yazılımı ile oyun içinde sıcaklıklar, cpu ve gpu kullanımını takip edin ve burada paylaşın.

• Akşam eve gidince dediğiniz gibi yapip paylaşacağim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ancak bugune deneme fırsatım oldu hocam afterburnerle aldığım değerler resimlerde

Msi rx 480 aldım fakat fps problemi yaşıyorum yardim lütfenMsi rx 480 aldım fakat fps problemi yaşıyorum yardim lütfenMsi rx 480 aldım fakat fps problemi yaşıyorum yardim lütfen

• üstteki resimlerde 1920x1080 çözünürlükte idi ayarlar

şimdiki resimde de 3840x2160 çözünürlükte açtım oyunu fps farketmedi fakat güç tüketimi 117watt dan 179 watt a fırladı :S işte resimleri aşağıda paylaşıyorum birileri çıkıpta yardım ederse çok memnun olacağım.

Msi rx 480 aldım fakat fps problemi yaşıyorum yardim lütfenMsi rx 480 aldım fakat fps problemi yaşıyorum yardim lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.