Şimdi Ara

msi rx 480 gaming x stokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11185 burda biraz daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorax123 -- 29 Ağustos 2016; 16:11:47 >
  • Nvidia fiyatları düşmüyor onu anladık da, AMD alacaklar beklemeli. Bu fiyatlar 1000 TL civarına inecektir.
  • 1500 tlden inmiş olarak göstermişler
    Satış taktikleri bi harika😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumulun beyler.
  • vatan daki fiyatı bekliyorum açıkcası kafamda sapphire var :)
  • 1075 tlye zotac gtx 1060 alınır..
  • Polaris serisinin beklediğimiz gibi f/p gelmediği aşikar. Freesync monitörlerin hatrına alınabilitesi var zaten çoğu insan da bunun için bekliyordu bu kartı. Freesync monitör almayacaklar için gtx 1060 f/p olarak daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunmanyagi

http://www.incehesap.com/msi-rx-480-gaming-x-fiyati-31643/

1200 tl den :(

Hakikaten çok ilginç adamlar birde utanmadan 450 usd nin uzerini cizip indirim yazmışlar çok komik.....
    Ayıp yahu
  • Anlam veremedigim bir sekilde yurtdısındada turkiyedede Rx480 in fiyatı 1060 lardan ya pahalı yada aynı goyya 480 in 50 dolar daha ucuz olması gerekiyordu.
    Bu fiyat bandında 480 almanın hicbir espirisi yok 1060 aynı fiyata yada daha uygununa %15 fazla performans sunarken.
  • HaRdWaReMaNiaC H kullanıcısına yanıt
    Freesync monitör sahibi olmak bir sebep olabilir. Gsync monitörler oldukça pahalı. Ayrıca RX470/480 crossfire destekliyor. GTX1060 buradan da gol yiyor.
    RX480 fiyatı pahalı orası ayrı bir konu.
  • Orası oyle hocam, freesync bambaska bir olay tercih sebebi yapar bir kartı lakin yinede 480 ler olamsı gerektiginden pahalı.
  • HaRdWaReMaNiaC H kullanıcısına yanıt
    4gb olan şu an 908Tl gibi bir fiyatla sinerji stoklarında ar. Aslında 4gb fiyatı fena değil ama rx480 alacak olsam 8gb alırdım. o da 1150-1200tl gibi çıkış yaptı.
    Açıkçası o fiyat çok pahalı. 1 ay içinde sanırım biraz daha normalleşir fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

4gb olan şu an 908Tl gibi bir fiyatla sinerji stoklarında ar. Aslında 4gb fiyatı fena değil ama rx480 alacak olsam 8gb alırdım. o da 1150-1200tl gibi çıkış yaptı.
    Açıkçası o fiyat çok pahalı. 1 ay içinde sanırım biraz daha normalleşir fiyatlar.

Gerçekten 4gb fiyatı iyi ama 8gb sıvamış sapphire açıkcası 1000 tl civarı bekliyordum.
  • oyunmanyagi kullanıcısına yanıt
    Bir süre hem stok hem de ilgiden dolayı 100-150tl pahalı olacak gibi gözüküyor. Konuşulan rakam belki çok yüksek bir mevla değil ama bir ürüne hakettiği fiyatı verme hırsı :) işi bozuyor. Ama sonuçta piyasa ne ise ona uymak zorunda kalıyoruz ya da aylarca bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.