Bildirim
MSI RX470 SATABİLİRMİYİM ?;)
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2000 liraya satabilirsiniz (!) -
:) keşke -
Ben 1500 satamıyom 2000 ne nasıl satsın -
Orta vadede Nvidia ve AMD tarafında yeni mining kartları gelecek onu hesap ederek düşünün işte. -
satıp 1060 mı almak mantıklı olur arkadaşlar -
350 dolar a satılacak olan btc için özelleştirilmiş gtx1080 ler var ve 60hs/s işlem gücü var. rx580 in iki katı yüksek performans veriyor. -
@ozbey08
dediğiniz karta nerden bakabilirim -
Daha dün sıfır rx580 i 1465 liraya aldım. Kime sorsam ikinci el 2500 e sat diyor. Bu nasıl mantıktır sıfırının neredeyse iki katına ikinci el alıyorlar? -
aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08
350 dolar a satılacak olan btc için özelleştirilmiş gtx1080 ler var ve 60hs/s işlem gücü var. rx580 in iki katı yüksek performans veriyor.
Nerde var? -
İnventus'tan aldım. Bazı günler stoğa giriyor ancak 10 dakika bile sürmüyor tükenmesi. Siparişi 10 saniye bile beklemeden vermek lazım çünkü cidden çok hızlı tükeniyor. Siparişi verdikten sonra parayı ertesi güne kadar yatırabilirsiniz. Hatta ertesi gün sabahın 8 inde beni arayıp ücreti ödemezseniz siparişiniz iptal olacak bekleyen çok müşteri var dediler. Bence kesinlikle paranızı boşa vermeyin eğer cidden aramayı biliyorsanız 1-2 hafta içinde sıfır kart bulursunuz. Büyük elektronik mağazalarına hiç bakmayın derim çünkü kartları belirli müşterilere ayırdıkları stoğa sokmadan direk onlara satış yaptıkları gibi bir söylenti var ne kadar doğru bilemem. Ben 2 hafta İnventusu takip ettim 3 kere stoğa girdi. Belki başka sitelerde de stoğa girmiştir ben sadece İnventus 'a baktım. İlk ikisinde hangi modeli alsam diye karar verene kadar kart bitti ama üçüncüsünde stoğa girmesinden belki 15 saniye bile geçmeden siparişi verdim. 10 lira edecek karta 17-18 lira vermek yerine 2 hafta bekleyin artan parayla başka bir bilgisayar parçası alırsınız, hiçbir şeye ihtiyacınız yoksa steamden oyun alırsınız.
-
1400 liraya gtx 1060 6 gb var alınmaması gayet normal :) -
Az önce forum dışında 1400 TL ye sattım arkadaşlar. 1450 den de alıcısı var. Satabilirsiniz yani :) -
msi rx 470 4 gb var, 1000 liraya hemen bırakayım.... -
quote:
Orijinalden alıntı: cgrclk
Az önce forum dışında 1400 TL ye sattım arkadaşlar. 1450 den de alıcısı var. Satabilirsiniz yani :)
Hll spr dwm. -
Koy letgoya 1500 yaz, 1400-1300 gider. -
geçiyor bolu pazarı haberiniz olsun -
Bende Msı gaming x rx 480 8gb var 1700 tl fiyat koycam satabilrimiyimki bilmiyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak Yovyov
Bende Msı gaming x rx 480 8gb var 1700 tl fiyat koycam satabilrimiyimki bilmiyorum :)
1700 az gibi.
2300 gibi daha rahat satarsınız.
Sanki gtx1070 satıyor mübarek.
Benzer içerikler
- wattman hatası nedir
- opengl mi directx mi
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- gpu hotspot nedir
- radeon 780m
- mx550 ekran kartı
- ekran kartı güncelleme
- amd boykot mu
- rtx 3060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X