Şimdi Ara

MSİ S420 SORUNLU MU??????????NEDEN UCUZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MegaBook S420 Core 2 Duo Mobile 1.6GHz 512MB 60GB DVD+-RW Notebook 1500 YTL

arkadaşlar bu bilgisayar neden diğer C2D lara göre bu kadar ucuz?bu üründe bir problemmi var?
    linki burada;
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2740

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masiva -- 20 Mart 2007; 17:57:22 >

• Bende s420-2 modelinin muadili olan başka bir cihaz var ( imzamdaki cihaz ) , gayet memnunum , bildiğim kadarıyla S420 ile aralarında fiziki olarak hiçbir fark yok, sadece birkaç parçası daha iyi. Sonuç olarak kasalar aynı içerik çok az farklı, ucuz olmasının nedenleri olarak, kasa ve klavye çok kaliteli değil diyebilirim, başka hiçbir neden göremedim, o modelin fazla üretilip stoklarda birikmesi gibi bir neden çok daha mantıklı geliyor bana, çünkü aynı cihaz ByRON markası altında da satılıyor, bu adamlar da alıp ucuz fiyatla satıyorsa demekki üretici Taiwan firmasının elinde çok fazla mal birikmiş ve adamlar da tüm partiyi kapatmışlar, diye düşünüyorum. Bu cihaz alınır mı dersen, ilk önce yakından görüp kendi kararını buna göre vermeni tavsiye ederim, lakin cihaz bence o fiyata göre oldukça iyi ve memnun edici bir laptop, öyle ki ben kendi cihazımla PrinceOfPersia3 ve El Matador oyunlarını bile rahatlıkla oynayabiliyorum.

• msi datron asus benq bunlardan uzak dur..toshiba dell acer bunlara bakabilirsin hp ise şans işi...
  • teşekkürler cevaplarınız için bende zaten Acer 5101 var memnunum fan sesi hariç..

bu S420 ninde forumdan araştırdığım kadarıyla fan sesi çok fazlaymış ve klavyesinde sorun varmış,bazen tuşlara3-4 defa basman gerekiyormuş yazabilmek için :)..Bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: masiva

teşekkürler cevaplarınız için bende zaten Acer 5101 var memnunum fan sesi hariç..

bu S420 ninde forumdan araştırdığım kadarıyla fan sesi çok fazlaymış ve klavyesinde sorun varmış,bazen tuşlara3-4 defa basman gerekiyormuş yazabilmek için :)..Bilginize..

Forum kullanıcılarını yanlış bilgilendirmemek için bir iki konuyu düzeltmek isterim. S-420 'de fan sesi neredeyse fark edilmiyor. Sadece hemen hemen devamlı çalışıyor fakat kasa ısısı diğer notebook'lara nazaran farklı değil. Bimtes teknik servis konusunda gerçekten çok alakalı ve hızlı. Tek sorun bazı büyük şehirlerde şubelerinin olmayışı. İstanbul dışındaysanız cihazı göndermeniz gerekli. Klavye tuşların bazen tek seferde basmadığı doğru bu tüm tuşlar geçerli ama tam olarak basıldığında tek seferdede yazıyor. Bu da hızlı yazıldığı zaman ortaya çıkıyor. Bu sorunuda bazı arkadaşlar teknik serviste klavye değişimiyle gidermiş. Ben zaten normalde tuşlara sert bastığım için bende bu problem olmuyor. Tabiikide kullanıcıya göre önem sırasında değişkenlik gösterebilecek bir olay.

• quote:

teşekkürler cevaplarınız için bende zaten Acer 5101 var memnunum fan sesi hariç..

Arkadaşım bu bahsettiğin S420 nin forumunun linkini mahsuru yoksa alabilirmiyim ?
  • msı datron benq byron bunları pek tavsiye etmiyorum sevgili arkadaşlarım...kullananlarada saygı duyuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dexia

quote:

Arkadaşım bu bahsettiğin S420 nin forumunun linkini mahsuru yoksa alabilirmiyim ?

tabi buyur;
    http://forum.donanimhaber.com/m_9880745/mpage_1/key_/tm.htm
    arattırırsan bu laptop hakkında daha fazla bilgi bulabilirsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: geger

quote:

Forum kullanıcılarını yanlış bilgilendirmemek için bir iki konuyu düzeltmek isterim. S-420 'de fan sesi neredeyse fark edilmiyor. Sadece hemen hemen devamlı çalışıyor fakat kasa ısısı diğer notebook'lara nazaran farklı değil. Bimtes teknik servis konusunda gerçekten çok alakalı ve hızlı. Tek sorun bazı büyük şehirlerde şubelerinin olmayışı. İstanbul dışındaysanız cihazı göndermeniz gerekli. Klavye tuşların bazen tek seferde basmadığı doğru bu tüm tuşlar geçerli ama tam olarak basıldığında tek seferdede yazıyor. Bu da hızlı yazıldığı zaman ortaya çıkıyor. Bu sorunuda bazı arkadaşlar teknik serviste klavye değişimiyle gidermiş. Ben zaten normalde tuşlara sert bastığım için bende bu problem olmuyor. Tabiikide kullanıcıya göre önem sırasında değişkenlik gösterebilecek bir olay.

Arkadaşım fan konusu biraz göreceli bir konu,bazıları fan sesi yüzünden aynı laptopu iade ediyor bazıları rahatsız etmiyor diyor..klavyeyi değiştirmek gerektiğini sende söylemişsin..yani herhangi bir yanlış bilgilendirme olmadığı kanısındayım...

• Ben farklı bir forumdan bahsettiğini sanmıştım Masive, yine de sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.